Spor Hekimi
Avicenna Hastanesi Ataşehir
Spor hekimliği, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti, Psikoloji, Mezoterapi Daha fazlaAtaşehir, Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:47 İstanbul, Ataşehir • Harita
Avicenna Hastanesi Ataşehir
Çorlu Özel Vatan Hastanesi
Spor hekimliği, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Nükleer tıp, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaEsentepe Mahallesi Deva Sokak No: 11/A, Çorlu • Harita
Çorlu Özel Vatan Hastanesi
NPİSTANBUL Beyin Hastanesi
Spor hekimliği, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaSaray Mah. Ahmet Tevfik İleri Cad. No:18, Ümraniye, Ümraniye • Harita
NPİSTANBUL Beyin Hastanesi
Fizyoterapia Fizyoterapi Danışmanlık Merkezi
Spor hekimliği, Diyetisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon
Mezopotamya Mahallesi Mahabad Bulvarı No:6/5 Kutay-Şato Trend Office, Kayapınar • Harita
Fizyoterapia Fizyoterapi Danışmanlık Merkezi
A Plus Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Spor hekimliği, Radyoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi
, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi, Çocuk radyolojisi Daha fazlaŞehit Abdullah Çavuş Mahallesi İsmet Karaokur Bulvarı No:34/B, Kahramanmaraş • Harita
A Plus Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Maltepe Bölge Hastanesi
Spor hekimliği, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaBağlarbaşı Mahallesi Bağdat Caddesi No: 475, Maltepe • Harita
Özel Maltepe Bölge Hastanesi
Acıbadem Bursa Hastanesi
Spor hekimliği, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaF.S.M Bulvarı Sümer Sok.No:1, Nilüfer • Harita
Acıbadem Bursa Hastanesi
Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Spor hekimliği, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaMerkez, Ertuğrulgazi Mah, Esentepe Cad. 308. Sok .63320, Şanlıurfa • Harita
Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Dr Savaş Kudaş Muayenehanesi
Spor hekimliği, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Fizyoterapi ve rehabilitasyon
Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2873. Sokak Anchor İş Merkezi B Blok No:5 Çayyolu, Çankaya • Harita
Dr Savaş Kudaş Muayenehanesi
Bezmialem International Clinic
Spor hekimliği, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Algoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaAdnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi), Fatih • Harita
Bezmialem International Clinic
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
Spor hekimliği, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaŞemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal, İstanbul • Harita
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
Denizli Devlet Hastanesi
Spor hekimliği, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi parazitoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaSırakapılar, Selçuk Cd. D:n, Merkezefendi/Denizli, Denizli • Harita
Denizli Devlet Hastanesi
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Spor hekimliği, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Akupunktur, Çocuk romatolojisi Daha fazlaCerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih • Harita
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi
Spor hekimliği, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp Daha fazlaYeni Mahalle Sahil Yolu, Isparta • Harita
Isparta Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi
Adana Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Spor hekimliği, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri Daha fazlaYenibaraj Mah. H.Ömer Sabancı Cad., Seyhan • Harita
Adana Numune Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İzmir Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi İsmet Yorgancılar Basın Sitesi Semt Polikliniği
Spor hekimliği, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Psikiyatri Daha fazla150 Sok.No:1 Basın Sitesi Basın Sitesi Semt Poliklinik, Konak • Harita
Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Spor hekimliği, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Nefroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaKışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199, İlkadım • Harita
Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Spor hekimliği, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Geriatri, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri Daha fazlaDoğu Kampüsü Çünür, Isparta • Harita
Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi
Spor hekimliği, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi parazitoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Pratisyen, Psikiyatri, Akupunktur, Çocuk romatolojisi, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaMithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi, İzmir • Harita
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Spor hekimliği, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi parazitoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Çocuk romatolojisi, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaKazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi, Bornova • Harita
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
İzmir bölgesindeki Spor Hekimi klinikleri