Hakkımızda

Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi olarak ekibimizle birlikte Eskişehir ilinde yüzyüze, online olarak konumdan bağımsız olarak heryerde;
Bireysel Psikolojik Danışmanlık,
Çift-Aile Psikolojik Danışmanlığı,
Çocuk-Ergen Psikolojik Danışmanlığı,
Cinsel Psikolojik Danışmanlık hizmetleri vermekteyiz.

Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi
İstiklal Mahallesi Şaiir Fuzuli Caddesi Özkal İş Merkezi No:36/6 Odunpazarı Eskişehir, Odunpazarı 26010
  • Diğer (İade)

Uzm. Kl. Psk. Ahmet Can Alkan • Çocuk ve Erg...daha fazlaen Psikolojisi daha az

Kızımda öfke ve kaygı bozukluğu gözlemledim. Ahmet hocam bana samimî duyarlı ve işbirlikçi tutum sergiledi. Seanslar sonrasında kızım odasını topladı. Şuan daha ılımlı özgüvenli odasına kapanmıyor. En güzeli de yapmacık değil gerçekten gülüyor.. Ahmet hocama güveniyor.Bende kızım için kendisine minnettarım. İyiki size çıkmış yolumuz hocam.

Uzm. Kl. Psk. Serhat Uludemir • Psikolo...daha fazlaji Randevusu daha az

Bir girdaba girmiştim çırpındıkça batıyordum. Serhat hocam bana inanmaz bir güven verdi hiç hatırlamadığım çocukluk travmalarımı ve beni rahatsız eden olayları hatırlamam için bana ayna tuttu.Hiç bu açıdan bakmamıştım bunca yıl.Bakış acımı sorguladım ve hocam haklıydı..inanılmaz bi keşif..Hem çok sancılı hem keyifli ama sonrasında inanılmaz bir iç huzur..Henüz ikinci seansım biliyorum yolumuz daha uzun ama şimdi bile daha önce hiç hissetmediğim değişik bir iç huzur var üzerimde.Kafamdakı sesler sustu.Nereye gitmem gerektiğini bilmiyorum ama yok saydığım travmalarımı çözdükten sonra hocam ile birlikte yolumu doğru yolu bulacağıma inanıyorum.Kimseye güvenmeyen ben hocama güveniyorum.Gerçekten çok profesyonel bir hekim.İyiki yollarımızın kesişmiş size minnettarım..

Uzm. Kl. Psk. Serhat Uludemir

Terapi sürecinize ilişkin kıymetli görüşünüz için teşekkür ederim:)

Uzm. Kl. Psk. Ahmet Can Alkan • Diğer

Eşimin vefatı dolayısıyla çocuklarım için geliyoruz kendisine,çok zor bir süreçten geçiyoruz kendisinin desteği kıymetli bize bu anlamda,çocuklarım çok sevdi kendisini isteyerek geliyorlar terapiye de

Uzm. Kl. Psk. Ahmet Can Alkan • Çocuk ve Erg...daha fazlaen Psikolojisi daha az

7 yaşındaki oglumu seçici konusmazlik durumu icin götürdüm kendisine.cocukla olan iletişimi ve sabrı çok iyiydi.umdugumdan daha iyi geçti. ilgili ve sevecen bir psikolog.

Uzm. Kl. Psk. Ahmet Can Alkan

Görüşünüz için teşekkürler :)

Psk. Dan. Esra Yıldırım • Bireysel Terapi

Esra hanimla yolum kesistigi icin cok sansli hissediyorum. Kendisine zor bir donemden gecerken gittim iyi ki gitmisim. Yonlendirmeleriyle, dakikligiyle, sicakkanliligiyla sizi harika hissettiriyor. Ben kendimi sayesinde cok iyi hissediyorum ve bunu asla basaramayacagim derken bana cok yardim etti. Her soyledigi soz beyninizde simsekler caktiriyor ciddi anlamda. Kendisi insan olarak da harika biri, danisman olarak da oyle. Hic dusunmeden basvurabilirsiniz kendisine.

Psk. Dan. Esra Yıldırım • Diğer

Esra hanım, beni kendime getirip yolumu cok guzel aydinlatti.

O
    Psk. Dan. Esra Yıldırım • Aile Danışmanlı...daha fazlağı Randevusu daha az

Çözüm odaklı tarafsız her bireyi dinleyerek etkin yol haritası sundu bizlere. Eşim ve benim daha mutlu olduğumuz ve birbirimizi sayesinde daha iyi tanıdığımız ve ilişkimize daha kararlı ve geleceğimize doğru yön vermemizi sağladı.

Y
    Psk. Dan. Esra Yıldırım • Bireysel Terapi

Hayata küsmüş biri olarak girdiğim o kapıdan hayatla barışık ve en önemlisi mutlu ama gerçekten çok mutlu ayrılmak güzel bir şey

Telefon numarası doğrulandı
    Psk. Dan. Esra Yıldırım • Psikolojik Danışma ...daha fazlave Rehberlik Randevusu daha az

depresif ve stresli olduğum için başladım yaklaşık bir yıldır devam ediyoruz çok tatlı ve ilgili biri sakinleştirici bi etkisi var:)

Yorumunuz için teşekkürler.

K
    Uzm. Kl. Psk. Serhat Uludemir • EMDR Terapi

Serhat beyden 4 ay kadar bir süredir destek alıyorum .Gerek yaklaşımı gerek öneriyle çok iyi ilerliyoruz .Emdr terapisi sayesinde bir çok şikayetimden yavaş yavaş kurtuluyorum .Daha önce de farklı kurumlarda terapi görmüştüm ancak bu kadar ilerleme sağlayamamıştım.Şuan tespitleriyle ve tedavi yöntemiyle serhat beyle danışmanlığım devam ediyor.Yolum uzun ama ilerleme güzel

Uzm. Kl. Psk. Serhat Uludemir

Kıymetli görüşünüzü paylaştığınız için teşekkürler:)