Hakkımızda

Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi olarak ekibimizle birlikte Eskişehir ilinde yüzyüze, online olarak konumdan bağımsız olarak heryerde;
Bireysel Psikolojik Danışmanlık,
Çift-Aile Psikolojik Danışmanlığı,
Çocuk-Ergen Psikolojik Danışmanlığı,
Cinsel Psikolojik Danışmanlık hizmetleri vermekteyiz.

Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi
İstiklal Mahallesi Şaiir Fuzuli Caddesi Özkal İş Merkezi No:36/6 Odunpazarı Eskişehir, Odunpazarı 26010
  • Diğer (İade)

Psk. Dan. Esra Yıldırım Diğer

Esra hanım, beni kendime getirip yolumu cok guzel aydinlatti.

O
    Psk. Dan. Esra Yıldırım Aile Danışmanlığı Randevusu

Çözüm odaklı tarafsız her bireyi dinleyerek etkin yol haritası sundu bizlere. Eşim ve benim daha mutlu olduğumuz ve birbirimizi sayesinde daha iyi tanıdığımız ve ilişkimize daha kararlı ve geleceğimize doğru yön vermemizi sağladı.

Y
    Psk. Dan. Esra Yıldırım Bireysel Terapi

Hayata küsmüş biri olarak girdiğim o kapıdan hayatla barışık ve en önemlisi mutlu ama gerçekten çok mutlu ayrılmak güzel bir şey

Psk. Dan. Esra Yıldırım Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

depresif ve stresli olduğum için başladım yaklaşık bir yıldır devam ediyoruz çok tatlı ve ilgili biri sakinleştirici bi etkisi var:)

Yorumunuz için teşekkürler.

K
    Uzm. Kl. Psk. Serhat Uludemir EMDR Terapi

Serhat beyden 4 ay kadar bir süredir destek alıyorum .Gerek yaklaşımı gerek öneriyle çok iyi ilerliyoruz .Emdr terapisi sayesinde bir çok şikayetimden yavaş yavaş kurtuluyorum .Daha önce de farklı kurumlarda terapi görmüştüm ancak bu kadar ilerleme sağlayamamıştım.Şuan tespitleriyle ve tedavi yöntemiyle serhat beyle danışmanlığım devam ediyor.Yolum uzun ama ilerleme güzel

Uzm. Kl. Psk. Serhat Uludemir

Kıymetli görüşünüzü paylaştığınız için teşekkürler:)

Psk. Dan. Esra Yıldırım Cinsel Terapi

Esra hanımla vajinismus tedavim için yollarımız kesişti ve çok kısa bir sürede problemi çözüme kavuşturduk. Anlayışı ve olaylara yaklaşımı gerçekten harika. Kendisine minnettarım.

Psk. Dan. Esra Yıldırım Kaygı Bozuklukları Tedavisi

5 aydan beri seanslarımıza devam ediyoruz. Bu zamana kadar psikiyatriye gidiyordum. Ama sürenin yeterli gelmediğini hissettim. Ms hastasıyım ve Anksiyete bozukluğuna sahibim. Her konuda kaygılanabilirim ama en çok insanlarla konuşmak beni kaygılandırırdı artık eskisi kadar değil ve neredeyse bu konuda hiç etkilemiyor diyebilirim. Hala bazı sorunlarım oldugunu hissediyorum bu yüzden seanslara devam edeceğim.
    Esra hanım çok ilgili ve beni daima anlamaya çalışıyor. Yaşantı olarak ufak benzer özelliklerimiz var. Bu beni her seferinde şaşırtıyor ve yalnız olmadığımı hissettiriyor.

Psk. Dan. Esra Yıldırım Bireysel Terapi

Kendinden kaçan biriyken, kendimle yüzleşmemde çok yardımcı oldu. Bu yüzleşmede tabi ki zorluklar yaşadım, bu zorlukları aşabileceğime inanmamda önemli bir etki gösterdi.

Psk. Dan. Esra Yıldırım

Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Y
    Psk. Dan. Esra Yıldırım Aile Terapisi

Esra Hanım danışanlarına karşı ilgili bir o kadar sevecen çok sempatik bilgili tecrübeli hanım hanımcık biridir. 8-9 aydır birlikte sürecimiz oldu ve seanslarımıza uzun aralar vererek devam ediyoruz. Sayesinde başta kendimle sonra eşimle ilgili problemlerimizde çok destekçi çözümleyici yollar sundu, aile olmanın farkındalığını kazandırdı. İlk gittiğimde ki düşüncelerim ile şuan ki düşüncelerim arasında gözle görülür inanılmaz farkindaliklar var. Bize kattığınız tecrübeler bilgiler için sonrasında sabırla nazikçe bizi dinleyip yol gösterdiği için emekleri için çok minnettarım.

Psk. Dan. Esra Yıldırım

Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Psk. Dan. Esra Yıldırım Bireysel Danışmanlık

Yoğun okb ve şiddetli anksiyetem sebebiyle başvurduğum Esra hocamız benimle yakından ilgilendi ve aslında doğru bildiğim yanlışları görmeme vesile oldu.
    Anlamaya çalışması, muhatabının sözünü kesmeden sabırla dinlemesi, sanki sizi önceden hep tanıyormuş gibi davranarak kendinizi çekingen ve yabancı hissetmemenizi sağlıyor.
    Tedavi sürecim iyiye doğru gidiyor elhamdulillah ve Esra hocamızdan yeni farkındalıklar öğrendikçe çok daha iyi olacak Allah'ın izniyle.

Yorumunuz için teşekkür ederim