Hakkımızda
Bireysel Psikolojik Danışmanlık,
Çift-Aile Psikolojik Danışmanlığı,
Çocuk-Ergen Psikolojik Danışmanlığı,
Cinsel Psikolojik Danışmanlık hizmetleri vermekteyiz.
Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi
İstiklal Mahallesi Şaiir Fuzuli Caddesi Özkal İş Merkezi No:36/6 Odunpazarı Eskişehir, Odunpazarı 26010Sigortalar
- Diğer (İade)
Esra hanımla vajinismus tedavim için yollarımız kesişti ve çok kısa bir sürede problemi çözüme kavuşturduk. Anlayışı ve olaylara yaklaşımı gerçekten harika. Kendisine minnettarım.
be...
5 aydan beri seanslarımıza devam ediyoruz. Bu zamana kadar psikiyatriye gidiyordum. Ama sürenin yeterli gelmediğini hissettim. Ms hastasıyım ve Anksiyete bozukluğuna sahibim. Her konuda kaygılanabilirim ama en çok insanlarla konuşmak beni kaygılandırırdı artık eskisi kadar değil ve neredeyse bu konuda hiç etkilemiyor diyebilirim. Hala bazı sorunlarım oldugunu hissediyorum bu yüzden seanslara devam edeceğim.
Esra hanım çok ilgili ve beni daima anlamaya çalışıyor. Yaşantı olarak ufak benzer özelliklerimiz var. Bu beni her seferinde şaşırtıyor ve yalnız olmadığımı hissettiriyor.
ah...t
Kendinden kaçan biriyken, kendimle yüzleşmemde çok yardımcı oldu. Bu yüzleşmede tabi ki zorluklar yaşadım, bu zorlukları aşabileceğime inanmamda önemli bir etki gösterdi.
y.....
Esra Hanım danışanlarına karşı ilgili bir o kadar sevecen çok sempatik bilgili tecrübeli hanım hanımcık biridir. 8-9 aydır birlikte sürecimiz oldu ve seanslarımıza uzun aralar vererek devam ediyoruz. Sayesinde başta kendimle sonra eşimle ilgili problemlerimizde çok destekçi çözümleyici yollar sundu, aile olmanın farkındalığını kazandırdı. İlk gittiğimde ki düşüncelerim ile şuan ki düşüncelerim arasında gözle görülür inanılmaz farkindaliklar var. Bize kattığınız tecrübeler bilgiler için sonrasında sabırla nazikçe bizi dinleyip yol gösterdiği için emekleri için çok minnettarım.
Yoğun okb ve şiddetli anksiyetem sebebiyle başvurduğum Esra hocamız benimle yakından ilgilendi ve aslında doğru bildiğim yanlışları görmeme vesile oldu.
Anlamaya çalışması, muhatabının sözünü kesmeden sabırla dinlemesi, sanki sizi önceden hep tanıyormuş gibi davranarak kendinizi çekingen ve yabancı hissetmemenizi sağlıyor.
Tedavi sürecim iyiye doğru gidiyor elhamdulillah ve Esra hocamızdan yeni farkındalıklar öğrendikçe çok daha iyi olacak Allah'ın izniyle.
ha...t
Edanur Hanımdan kızım için oyun terapisi alıyoruz. Çocuklarla iletişimi bence çok güzel onların yaşına hiç zorlanmadan inebiliyor bu beni etkiledi. Sadece kızım için değil seans aralarında kendisini gözlemleme imkanım da oldu biz kendisini çok sevdik. Kızımda da olumlu gelişmeler var, kendisinden memnunuz.
öz...
Anaokulu öğretmenimizin tavsiyesiyle başvurdum okulda uyum problemi yaşadık arkadaşlarıyla oyun oynarken arkadaşlarına vuruyordu şimdilik çok memnunuz İnşallah daha güzel sonuçlar alırız devam ediyoruz
a....ö
Öfke patlamaları yaşadığım bir dönemde destek almaya karar verdim. Beni tetikleyen durumlarda daha sakin olabilmek istiyordum. Ayrıca bastırdığım duygu ve düşüncelerden arınmak, istemediğim yanlış bulduğum davranış kalıplarımdan kurtulmak hedefimdi. Terapiden beklentilerim yüksekti. Serhat bey başladığımız ilk haftalar detaylı değerlendirme aldı. Sonrasında Emdr terapisini uygun gördü. Emdr uygulayarak tetikleyici olaylar üzerinde çalıştık. Bastırılmış öfke değersizlik, önemsenmeme duygularımı bitirmemi sağladı. İş ve özel hayatımda olumlu anlamda etkisini yaşadım. Serhat bey tüm beklentilerimi karşıladı ve yaklaşık 6 aylık bir sürede hedeflerime ulaşmamı sağladı. İşinde tecrübeli ve profesyonel biri. Kesinlikle tavsiye ederim.
zk...ç
Edanur hocamdan 3 aylık seans aldık çok memnunum oğlum ile iletişimi muhteşem koşarak gitti çok güzel ilerlemeler kaydetti..Güleryüzlü sempatik anlayışlı seanslarda oğlum çok mutluydu.. Rehberlik süreci bitiminde oğlum okul, park çevresi ve diğer alanlarda çevresi ile kurduğu etkileşimde oyun kurucu rolü, arkadaş edinme, uyumlu iletişim ve sakinlik gibi etki bırakan terapi için kıymetli edanur hocamla iyiki yollarımız kesişti
Oğlumuzda gözlemlediğimiz dikkat eksikliği, kendi öz becerilerini yapamaması, iletişim kopukluğumuz ve güvenli bağlanma sorunlarımız için Edanur hanımla görüştük.Kendisinin tecrübesi, güler gülü, samimi yaklaşımı ve ilgisinden çok memnun kaldık.Kendimizi nasıl ifade edicez endişesiyle başladığımızda bize yaklaşımı sorunlarımıza en ince ayrıntısına kadar dikkat etmesi görüşmelerimiz sırasında çocuğumuz ve anne baba olarak bizlere öyle güzel yönlendirmeler yaptı ki bizim bile farketmediğimiz küçük noktarı ve bunların hayatımızda ne büyük etkileri olduğunun farkındalığını gösterdi bize çocuğumuz ile olan oyun terapisi seanslarımız da çok güzel ilerledi gözlem yeteneği çok iyi bir uzman oğlumuz ve biz (anne-baba) olarak uzmanımızın önerileri ile çok kısa bir zamanda güvenli bağlanma sorunumuzun üstesinden geldik kendi hayatımızda eksik bıraktığımız yönlerimizi tamamlamayı öğrendik öz bakım becerileri konusunda da Edanur hanım sayesinde çok iyi gelişim sağladık kendisinden çok memnun kaldık
Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi, Odunpazarı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi, Odunpazarı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog, Psikolojik Danışman ve Rehber, Pedagog, Aile Terapisi, Aile Danışmanı.
Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi, toplam 147 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi.
Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi nerede?Su Psikolojik Danışmanlık Merkezi adresi İstiklal Mahallesi Şaiir Fuzuli Caddesi Özkal İş Merkezi No:36/6 Odunpazarı Eskişehir Odunpazarı şeklindedir.
Odunpazarı bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Odunpazarı bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Odunpazarı bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Odunpazarı bölgesindeki Radyolog klinikleri
Daha fazla (15)Odunpazarı Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Odunpazarı Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Odunpazarı Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Odunpazarı Cinsel İşlev Bozukluğu
Odunpazarı Majör Depresif Bozukluk
Odunpazarı Aile İçi İletişim Sorunları
Odunpazarı Distimik Bozukluk (Kronik Depresyon)
Odunpazarı Kişilik Bozuklukları
Odunpazarı Somatizasyon Bozukluğu