Diğer kurumları göster
- Mapfre Sigorta
- Sompo Sigorta
- Ziraat Sigorta Tüm sigortaları göster
sy...a
Harun Bey'e geçen yıl burun estetiği ameliyatı oldum. Hem ameliyat sürecinde hem de ameliyat sonrasında çok memnun kaldım. Burnumun şu an gerçekten çok doğal bir görüntüsü var ve çok seviyorum.
z....ş
Harun Bey bizi kızımın burun tıkanıklığı ile ilgili aydınlattı.Sevecen tutumundan açıklayıcı bilgilendirmesinden dolayı memnun kaldık.
de...t
İki doğum yaptım üst üste iki yıl arayla ilk dogumumda aşırı memnun kaldığından ikinciye de tercih ettim zaten ben çok korkak birisiyim yani iğneden bile korkarm ama senle uğraşamam sezeryana alalım falan yapmadı valla ekipte ikisinde de aynıydı bana rağmen ikisinide normal doğum yaptırdi bugüne kadar ilk kez bı gözüm.kapali guvenebilirim diyeceğim tek doktor ama ebe de çok iydi kendilerini çok seviyorum teşekkür ederimbu arada doğum yapalı iki yıl oldu bu görüş vs kısmını ilk kez gördüm yazmadan geçmek istemedim bunu okursa korkaklık kısmında beni kesin hatırlar çünkü hala spiral taktırmaya gidemedim
ra...r
Doktor arayışı olan herkese ömer hocamı tavsiye ederim . Gözünüz kapalı gidebilirsinizz Ben Rana Diler . 27.12.22 de burun estetiği ameliyatımı gerçekleştirdik hocamla beraber ; ileri derecede kalın derili burun yapısına sahip olmama rağmen ( ki bu tip ameliyatlarda araştıranlar iyi bilir kalın derinin diğer burun cilt tiplerine göre bi tık doktor açısından zorluğu vardır ) sonucuma daha ulaşmamış 3.haftamdayken burnumdan çok memnunum. Ameliyat olduğumu bilenler dahi bile şaşırıyor burnuma , gayet doğal yapay olmayan bir burna sahibim. Çoook memnun kaldım. Daha da iyi olacağına inanıyorum. Buradanda hocama çok teşekkür ederim tekrardan. Zor bir burun mükemmel sonuç , titizliğiniz , dakikliğiniz , korkularıma ve sorularıma karşı hiç bıkmadan usanmadan bana tüm süreci en ayrıntısına kadar anlatışınız , özelliklede disiplininiz işinizin ehli olduğunun yansıması olduğunun kanıtıydı. Herkese tavsiye ediyorum . Gözünüz kapalı gidebilirsiniz
ah...l
30 aralikta oglumuzun 6 yas geniz eti ve bademcik ameliyatini yaptirdik omer hocamiz cok ilgiliydi 1 gün hastanede kaldik basindan sonuna kadar titizlikle ilgilendi kafamizdaki tüm sorulara cevap verdi sonrasinda detayli kontrollerle cok sukur sorunsuz bitti cocugun uykusu saglikli hale geldi emegi gecen herkese çok tesekkur ederim.
ay...z
Dr.Zeki bey annemin safra kesesi ameliyatını yaptı. İlgili alakası mükemmeldi. Çok memnun kaldık. Çok iyi bir hekim kendisi. Herkese tavsiye ediyorum. Dr.Zeki bey ve ekibine herşey için çok teşekkür ediyorum.
sa...
Ne yazalım Doktor hanıma bel fıtığı ve boyun fıtığını probleminden dolayı gittim son derece memnun kaldım Çok teşekkür ederim ilgili bir doktor Herkese tavsiye ederim
t....n
Dr.ömertaşdemir bey iyiliğiniz ve başarılı elleriniz dert görmesin kelimeler yetmez sizin başarıniz yanında iyiki tanıdım burun estetik ameliyatımı ıyiki size yaptırdım minnettarım başarınız daim olsun inşallah çok mutluyum sayenizde
se...t
Bir hafta önce yani geçen hafta cuma günü burun estetiği ameliyatı oldum. Ömer hocam alaninda çok başarılı. Ameliyata karşı olan tüm korkularımı onun açıklamaları sayesinde yendim eve ameliyat oldum. Kemik eğriliği şekil bozukluğu olan burnum şuan da hayalimdeki burun oldu. Bugün tamponları çıkartırken Ömer hocam ödem olduğunu daha da güzel olacağını söyledi fakat burnumun şuan ki halinden de çok memnunum. Her şey için teşekkürler :)
e....a
Kendisi alanında başarılı bir hekim. Boğaz ağrısı şikayetiyle başvurdum.
Detaylı şekilde muayene etti.
Detaylı şekilde açıklamalarda bulundu.
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi, Sultanbeyli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Sultanbeyli Ersoy Hastanesi, Sultanbeyli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Radyolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Genel Cerrah, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Nörolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ortodontist, Göz Doktoru, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Ürolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Acil Tıp Doktoru, Dermatolog.
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Sultanbeyli Ersoy Hastanesi, toplam 112 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağrı Pompası, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Arteriografi, Baklofen Pompası Tedavisi, Beyin Anevrizması Onarımı, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Brakiterapi, Derin Beyin Stimülasyonu, Dikiş, Diskektomi.
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Sultanbeyli Ersoy Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Sultanbeyli Ersoy Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Sultanbeyli Ersoy Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Sultanbeyli Ersoy Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Sultanbeyli Ersoy Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi nerede?Sultanbeyli Ersoy Hastanesi adresi Fatih Cad.No:175 Sultanbeyli şeklindedir.
İstanbul bölgesindeki Radyolog klinikleri
Üsküdar bölgesindeki Radyolog klinikleri