Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi
- Mapfre Sigorta
- SGK
- Yapı Kredi Sigorta Tüm sigortaları göster
ey...ı
Meltem Hocam’a yıllardır çözümlenemeyen Herpes hastalığım için gittim.O kadar açıklayıcı ,o kadar hassas ve o kadar naif yaklaştı ki..her detayı atlamadan defalarca anlattı.Doğru tanıyla,detaylıca tedevi programımı oluşturdu ve beni kapıya kadar uğurladı.İnanın mesleğine olan sevgisinden,hastalarına olan ilgisinden, ışıl ışıl gözlerinden ve her daim gülümsemesinden o kadar etkilendim o kadar mutlu ayrıldım ki yanından. Çok şanslıyım sizin gibi Hekimle yollarım kesişti.İyi ki varsınız hep var olun
öz...r
İyi huylu prostat büyümesi nedeniyle Op.Dr Burçin Tunç tarafından Surp Purgiç Hastanesinde ameliyat oldum.
Ameliyatım Holep lazer endoskopik cerrahi yöntemi ile gerçekleştirildi. Ameliyat sonrası sadece bir gün hastanede yattıktan sonra taburcu oldum. Bana verdiği güven, güleryüzü, iletişim ve gösterdiği yakınlık ile kendisinden çok memnun kaldım.
Gerek ameliyat ekibi, gerekse hastane ortamı ve ameliyat sonrası bakım harikaydı.
Hocam, Beni sağlığıma kavuşturduğunuz için, ailem ve ben size minnettarız.
tu...
İyiki siz Uğur hocam hayattaki şansımız oldunuz herşey için Allah bin kere razı olsun sizinle güvenle bebeğimi kucağıma aldım
ne...n
HSurp Pirgiç hastanesinin kadın doğum bölümüne kontrol için gittiğimde kistimin olduğunu ve ameliyatla alınması gerektiğini, muayene sonrasında konu hakkında ayrıntılı bir şekilde bilgi veren güven aşılayan, samimi hasta-doktor lişkisini, hem mütevazi hem sınırını koruyan bir doktorla karşılaştım: Kendisi Uğur Hanım'dı. Ameliyat öncesi başka bir doktorla görüşmeye gerek bile duymadan, güler yüzü ve samimiyetinden dolayı hemen kararımı o an vererek birkaç gün içinde ameliyatımı oldum. Ve ne kadar doğru karar verdiğimi anladım. Hastanız Nejla Zengin
t....t
9 ay boyunca gebelik takibini yapan doktor doğum sancılarım başlayınca kendisine tüm gün boyunca ulaşamadık. Daha sonra şehir dışında olduğunu söyledi bizde bu süreçde ne yapacağımızı sorduk bize başka bir hastaneye gitmemizi söyledi. Kendi çalıştığı hastaneyi aradığımızda 1 hafta olmayacağını ve yıllık izinde olduğunu hastalara bilgilendirme yapıldığı söylendi. Bize bu şekilde bilgilendirme yapılmadı ve 9 ay boyunca planladığım doğumu farklı bir hastanede ve başka bir doktorla gerçekleştirdim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
n....ö
kendisi ile muayene adi altinda belki 100snlik gorusme gerceklestirdim alt ve ust ekstremite simetrik olarak kas ve yag dokusunda artma, ağrı, harekt guclugu yasadigimi soyledim gozle gorulur bu " fazlaliga" bir bakip, ' bu senin kolun' dedi. insan, kendi kolunu ve bacagini bilir.her gun gordugum disardan belli olan
orantisizligi görmez mi? ben birkac aydir bu haldeyim. ve kendisi hicbir test vs istemeyecekken, once ki gorustugum baska bir kdc nin, rdus istedigini soyledim " ben de yazayim" dedi. soru yok-fikir yok 2dkyi gecmeyen şey ve destek gorememek. sorunu hastaneye ilettiim ,rdus istedigini, beyan etmis.... size o fikri de maalesef ben verdim. 'once ki kalp cerrahi venozden suphelenip rdus istedi' dedim. ona istinaden yazdiniz..
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
eb...y
Kendisi hayatımı borçlu olduğum doktorumdur. Böbrek taşı diye gittiğimde mesanedeki tümörü farketti ve ilk evrede ondan kurtulmamı sağladı.idealistliği,mesleğine olan sevgisi, dikkati ve özeni için kendisine minnettarım.
d.....
Hasta ile pozitif iletişim kuran, çok açıklayıcı ve detaylı bilgi veren bir doktor. Kök hücre sonrası aşı planlaması için kendisine ulaştım. Çok detaylı bilgi paylaşımı sonrası aşı takvimimi planladı, plan hakkında detaylı bilgi verdi, tüm sorularımı anlaşılır bir şekilde açıkladı Güleryüz ve olumlu yaklaşımı ile hastayi rahatlatan ve bilgilendiren bir doktor. Detaycı ve çok dikkatli. Meltem hanım ile yolum kesiştiği için hasta olarak şanslı hissediyorum.
ha...ç
Meltem Hanım a , babamın kronik idrar yolları enfeksiyonu başvurduk. Detaylı şekilde muayene etti ve babam demans olmasına rağmen harika bir iletişim kurdu, önerdiği detaylı tedavi açıklamaları ,takibi ve hastane personelini titizlikle yönlendirmesi ile babamı tedavi etti. Çok memnun kaldık. Keşke diğer branşlarda Meltem Hanım gibi mükemmel bir doktor ile karşılaşabilsek
b....d
Kıymetli doktorum Ufuk Öztürk'e dünya üzerindeki tüm sevgileri sunmak istiyorum. TKP ameliyatımın öncesi, sonrası ve devam eden her anında, güvenini sadece hastanın değil hasta yakınlarının da sonuna kadar hissettiği, güler yüzlü, alanında oldukça başarılı ve iletişimi çok kuvvetli biri kendileri. Ameliyat sürecinde sayısız doktor sayısız hastane arayışım olmuştu ve Ufuk hocaya da tavsiye üzerine gitmiştik. RA hastalığımdan dolayı istense ameliyat olacak çok fazla eklemim var ancak Ufuk hoca insana gerçekten kıymet verdiğinden ameliyat yanlısı olmak yerine ameliyatın kesin gerekli olduğu durumlara müdahele etmeyi tercih etti. 3 gece yatış yapıldı ve pazar günü olmasına rağmen taburcu oluşumu bizzat gelip kendi onayladı. 'Sana 1, maksimum 1.5 ay veriyorum. İyi olacaksın. ' dedi ve gerçekten de dediği gibi oldu. Tüm bu yorucu serüvenimi sonlandıran Dr. Ufuk Öztürk'e içtenliği, özverisi, pozitif yaklaşımı, kafamızdaki tüm soru işaretlerini silişi ile en büyük 'iyi ki'mi bırakıyorum.
Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi, Zeytinburnu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi, Zeytinburnu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Psikiyatrist, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Psikolog, Genel Cerrah, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Radyolog, Dermatolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Nörolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Kardiyolog, Göz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi, toplam 422 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Akupunktur Tedavisi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ana(Antinükleer Antikor), Artritte Steroid Tedavisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Biyoelektrik Tedavisi, Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru), Crp(C-Reaktif Protein Testi), Dexa(Kemik Yoğunluğu Ölçümü), Diskografi.
Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi nerede?Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi adresi Kazlıçeşme Mahallesi Zakirbaşı Sokak No:32 Zeytinburnu şeklindedir.
Zeytinburnu bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Zeytinburnu bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri