Hakkımızda
Tanit Estetik kadrosunda 1 adet genel cerrahi uzmanı, bulunmaktadır. Tanit Estetik İstanbul ilinde Bağdat Cad.no:341 Erenköy Muratoğlu apartmanı adresinde bulunmaktadır.
Tanit Estetik
Bağdat Cad. No:341 Erenköy Muratoğlu Apt., İstanbul 34000Sıkça Sorulan Sorular
Tanit Estetik, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Tanit Estetik, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Tanit Estetik ile iletişime geçin.
Tanit Estetik hangi hizmetleri sağlıyor?Tanit Estetik sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Tanit Estetik ile iletişime geçin.
Tanit Estetik adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Tanit Estetik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tanit Estetik kurumundan nasıl randevu alabilirim?Tanit Estetik bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Tanit Estetik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Tanit Estetik kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Tanit Estetik ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Tanit Estetik hakkında ne düşünüyor?Tanit Estetik henüz herhangi bir geri bildirim almadı. Daha önce Tanit Estetik kurumuna gittiyseniz, bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Tanit Estetik nerede?Tanit Estetik adresi Bağdat Cad. No:341 Erenköy Muratoğlu Apt. İstanbul şeklindedir.