Tardu Kişisel Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri
Tardu Kişisel Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri
Mustafa Kemal Mahallesi 2131. Sokak No:5/6 Poyraz Apartmanı, Çankaya 06510Sigortalar
- Diğer (İade)
i̇....
Serap hocamdan her seans aldığımda, kızımla ilişkim bir seviye atlıyor. Bazı anlarda annelik yaparken çok tıkanıyorum, çaresiz ve yetersiz hissediyorum. O anlarımda bana ışık oluyor. Kızımın küçük yaşlarından beri milyon soruma cevap vermiştir. Uyku, tuvalet, emzik, meme, bağlanma, yaş sendromları…. Vs vs her sorunumda yanımda oldu. Şimdi ki sorunumuz akran zorbalığı. Çok şükür onu da atlatıyoruz beraber. Ne diyebilirim ki.. iyi ki yollarımız kesişmiş.
Serap hocadan bir süredir destek alıyoruz ve her görüşmemizde yanından içimdeki kaygıyı bir kenara bırakmış, güçlenmiş şekilde ayrılıyorum. Çok çözümsüz, çaresiz hissettiğim kritik konuların üstünden sayesinde kolaylıkla, gelebildik. Daha önce ayrılma sürecini paylaşma ve planlama üzerine görüşmüştük. Serap hoca her birinizi -hem ebeveyn hem çocuk- ayrı ayrı gözeterek, büyük bir şefkatle, bize ışık oldu. Ayrılma sonrasında da aklımıza takılan konularda tekrar danışmanlık almaya devam ediyoruz. Alanına çok hakim olduğu gibi çok da sıcak birisi. Çözüm odaklı ve en çok faydanın en kolaylıkla nasıl sağlanabileceğini gerçekçi şekilde planlıyor. Yani yanından ne yapacağınızı bilerek ayrılıyorsunuz. Sizi gerçekten dinliyor ve zamanı verimli kullanmak için yönlendiriyor. Çocuklarımızı büyütürken kendisine danışabilmeyi büyük bir şans olarak görüyorum.
Emel hanım a boşanma süreci sonrası yaşadığım iç karışıklığım sebebiyle gittim. o dar boğazdan cıkmamı sağladı. en dikkatimi çeken özelliği her ayrıntıma her gittigimde hakim olması, ilgisinin tamamen bende oldugunu hissettirmesi. İyi ki karsılastım
Elif Hanım'la bir süredir randevularıma devam ediyorum ve gerçekten çok memnun olduğumu belirtmek istiyorum. Her randevuya geldiğimde gerçekten söylediklerimin umursandığını hissediyorum ve biliyorum. Aynı zamanda seanslarda kendimi çok rahat hissediyorum çünkü önceki görüşmelerimizden dolayı söylediklerimin anlayışla karşılacağını biliyorum. Baya bir arayıştan sonra Elif Hanım'ı bulduğum için cidden çok mutluyum ve eğer psikolog arayışındaysanız kendisiyle tanışmanızı öneririm.
ö.....
Biz eşimle zor bir süreçten geçiyorduk ve emel hanımla yollarımız kesişti. Gerçekten bize birbirimizi nasıl anlatmamız gerektiğini gösterdi en önemlisi de birbirimizi ne kadar sevdiğimizi unutmuş ve sen ben kavgalarının içinde kaybolmuştuk sonunda nasıl bir olmamız gerektiğini tekrar hatırlattı bize. Kesinlikle tavsiye ediyoruz. Kendisine de çok teşekkür ederiz
Kızımla ilgili danıştığım konularda çok desteğini görüyorum Serap Hocama çok teşekkür ederim.
Nesrin hanımın alanına çok hakim olması haricinde insanları içtenlikle dinleyen ve özellikle anlayan, asla yargılamadan yanınızda olan yapısı sayesinde kendimde değişiklikler görmeye başladım bile. Hayatımın en kötü zamanında tanıştığım ve iyileşme yolunu benimle yürümesi için güvendiğim Nesrin hanım her seansımızda beni dikkatle dinlemiş, rahat hissettirmiş, yeri geldi üzüntüme yeri geldi kahkahama katılmıştır. Kendisi herhangi bir odayı sizin içinizi dökebileceğiniz güvenli bir yer haline getirebiliyor. Daha önce üzücü terapi deneyimlerim olduğundan dolayı Nesrin hanımın ne kadar üst seviye bir psikolog olduğunu görmek çok kolay. Kendisi bu bilimi emek vererek öğrenmiş ve sevgi dolu sıcak kişiliği ile uygulayan birisi. Gözünüz kapalı gidebilirsiniz ve hatta yeni bir hayata başlamak istiyorsanız gitmelisiniz.
de....
İnsanı rahatlatan bir terapi anlayışı var, kendinize yakın hissediyorsunuz. Randevu saatlerinde hiç problem yaşamadım. Bir kaç seanstan sonra kaygılarımı kendim çözebilecek hale geldiğimi düşünmeye başladım.
i̇....
Armağan Hanım’ın güler yüzlü yaklaşımı ve konulara sakin yaklaşımı yaşadığım problemlerin çözme konusunda bana yüksek oranda güven verdi. Umarım sorunları çözdükten sonra da aynı duygularla buraya not düşerim.
h....k
Leyla Hanımla bir kaç aydır terapi sürecine devam ediyorum. Stres ,kaygı ve özgüven eksiligi üzerine kendisiyle görüşüyorum...Fark edilebilir oranda bu sikayetlerimin azaldığını hem ben hem de çevremdeki kişiler fark ediyor ve bende bir degisiklik olduğunu soyluyorlar.Kendisine çok teşekkür ediyorum. Gönül rahatligiyla herkese tavsiye ediyorum. Tatlı ve güler bir yüzü içinde ayrıca teşekkür ederim.
Tardu Kişisel Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Tardu Kişisel Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri, Çankaya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog, Aile Danışmanı.
Tardu Kişisel Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri hangi hizmetleri sağlıyor?Tardu Kişisel Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri, toplam 60 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği.
Tardu Kişisel Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Tardu Kişisel Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tardu Kişisel Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri kurumundan nasıl randevu alabilirim?Tardu Kişisel Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Tardu Kişisel Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Tardu Kişisel Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Tardu Kişisel Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tardu Kişisel Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri nerede?Tardu Kişisel Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri adresi Mustafa Kemal Mahallesi 2131. Sokak No:5/6 Poyraz Apartmanı Çankaya şeklindedir.
Çankaya bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Çankaya bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri