Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi
Fatih Mahallesi İsmetpaşa Mah. Organize San. Bölg., Tekirdağ 59000
in...m
Annemin elinde sinir sıkışması vardı bununla ilgili afyonda ameliyat olmuştu,eskisinden daha fazla acı çekiyordu,Allah murat beyden razı olsun tekrardan ameliyat yapt dört yıl geçti hiç bir sıkıntısı yok,istediği ağırlığı bile kaldırıyo,tekrardan ALLAH RAZI OLSUN
go...5
Bel fitgin dan yuruyemez halde gittiğim hocam murat karacan ameliyat sonrası yedi saat içinde ayakta yürümeye başladım başarılarından dolayi güler yuzlulugu ilgisi benim gibi bütün rahatsız olanlara tavsiyemdir hersey için tesekkurler
er...1
2016 yılının kasım ayında dr.murat Karacan beye bel fıtığından ameliyat oldum ameliyatım iyi geçti, zaten kendisine tavsiye üzerine güvenerek gittim.bel fıtığım çok ilerlemiş olup ayağıma etki yapmıştı böyle iyi olacağını beklemiyordum.kontrollerimi de devamlı kendisine gidiyorum kendisinin ilgi ve alakasından çok memnunum kendisine buradan bir kez daha çok teşekkür ediyorum.
ca..._
Annemde oluşan sol bacak ağrısı nedeniyle bahçelievler devlet hastanesine başvurduk burada çekilen mr da omuriliginde tümör oluştuğunu ve acil ameliyat olması gerektiğini yoksa felc olacağını söylediler çok korkmuştuk bir tanıdığımız aracılığıyla araciligiyla doktor beye başvurduk bize davranışlarıyla ve muayenesi ile çok güven verdi annemi ameliyat etti ve 2 gün sonra sağ salim evimize geldik 7 ay oldu ve anneniz maşallah çok iyi hıc bir sorunu kalmadı iyikiii varsınız murat bey bir çok yakınımızda ona gönderdik memnun kalmayan kimse olmadi her şey için teşekkürlerr
Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi, Tekirdağ şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi, Tekirdağ şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Göz Doktoru, Psikiyatrist.
Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi nerede?Tekirdağ Çerkezköy Devlet Hastanesi adresi Fatih Mahallesi İsmetpaşa Mah. Organize San. Bölg. Tekirdağ şeklindedir.
Tekirdağ bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri
Tekirdağ bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri