Tekirdağ Çorlu Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Tekirdağ Çorlu Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Ali Paşa Mahallesi 18 Mart Caddesi, Çorlu 59850Uzmanlar
b....k
2024te 1 ay arayla üst çenemdeki iki tane 20lik dişimi çektirdim. Biri epey kısa sürdü. Sonradan çektirdiğim dişim ucu kırık olduğu için tutmada zorluk yaşanıyordu ancak Engin bey kolaylıkla çekti. Sonrasında 1 gün çenem ağrıdı ama çok normal. Ayrıca hekim farketmeksizin söylüyorum 20lik diş çekimi çok zor ve güç gerektirdiği için erkek bir hekim tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
i̇...ü
Sağ ve sol üst dişlerimi kontrol edin dedim Bana sormadan sol üst dişimi iğne yapıp dişimi çekmeye çalıştı bende kabul etmedim
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
re...
Disiplinli işini bilen yaptığı işe ve hastadına değer veren bir hoca,2015 te protez yaptırdım gerçekten yıllarca şikayet etmeden kullandım kesinlikle tavsiye ediyorum iyi bir hekim ve iyi bir insan teşekkürler hocam
g....ö
Dişçi korkum vardır benim ve seda hanıma denk geldiğim için öyle şanslıyım ki çıktığımda benim için bir şans dedim seda hanım. Yaklaşımı teşhisi anlayışlı tavrı beni çok rahatladı ayrıca eli inanılmaz hafif. Ben bile güle oynaya çıktım odadan bütün korkularımı aldı götürdü kendisine çok teşekkür ederim kanal tedavisi uygulamıştı çok memnun kaldım diğer dişlerim içinde kesinlikle kendisine gideceğim. Devlet hastanende böylesine işini güzel yapan anlayışlı doktora denk gelmek kadar güzel bir şey olamaz bence işinin ehli biri
z....ç
İlk defa bu kadar ilgili bîr doktora denk geldim.ozel hastanedeymis gibi hissiyat veriyor insana. çok ilgili alanında başarılı beni yirmilik dişten kurtardı çok teşekkür ederim kendisine kesinlikle tavsiye ediyorum
şu...z
Çok ilgili çok nazik çok iyi bir doktor. 2 dakikada 20’lik dişimi sorunsuzca aldı. İşlemler sırasında hiç beklemedim. Çok teşekkürler.
s....k
20lik disimi bacaklarim titreye titreye cektirmeye gittim.kesinlikle korkusu olanlar omer beye gitmeli o kadar kibar bir beyki sizi sakinlestirmekle kalmiyor acisiz agrisiz bes dakikada hallediyor
i̇...
Küçüklüğümden beri dişçiden korkarım ve sürekli ertelerdim. Kök dişimi cektimek için gittim süreci tüm detayları anlattı.aşırı ilgili ve insana değer veren bir doktor. Devlet hastanesi olmasına rağmen oldukça ilgili ve iletişimi çok yüksek. Tekrar çok teşekkür ederim.
r.....
Geceler boyunca ağlayarak beni uyandıran dişimin kanal tedavisini çok başarili bir şekilde gerçekleştirdı sayın hocam.
ce...i
Kanal tedavisi ve dolgu işlemimiz oldu gayet iyi bir diş doktoru herkese tavsiyemdir . Teşekkürler
Tekirdağ Çorlu Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Çorlu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Tekirdağ Çorlu Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Çorlu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı.
Tekirdağ Çorlu Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Tekirdağ Çorlu Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Tekirdağ Çorlu Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçin.
Tekirdağ Çorlu Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Tekirdağ Çorlu Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tekirdağ Çorlu Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Tekirdağ Çorlu Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Tekirdağ Çorlu Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Tekirdağ Çorlu Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Tekirdağ Çorlu Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Tekirdağ Çorlu Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tekirdağ Çorlu Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi nerede?Tekirdağ Çorlu Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi adresi Ali Paşa Mahallesi 18 Mart Caddesi Çorlu şeklindedir.
Çorlu bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Çorlu bölgesindeki Genel Cerrah klinikleri