Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi
Zafer, Mah. Bülent Ecevit Blv. No:33, Çorlu 59850
si...ş
Harika bir doktor. Kendime gebelik sürecinde bir doktor ararken karşıma Yakup bey çıktı. İyi ki tanımışım kendisini. İşini hakkıyla yapan bir hekim. Gözüm kapalı güvenirim. Gereksiz yere sezaryene yönlendiren biri değil. Vajinal doğum olması için çok çabaladı. Fakat bebeğim son ana kadar ters olduğu için sezaryen doğum yaptım. Doğum sonrası da çok rahattı, dikişleri de estetik dikiş yapıyor. Allah kendisinden razı olsun. Bundan sonra başka kadın hastalıkları doktoruna gitmem.
Cem Hocamın terapileri ve açıklamaları sayesinde yıllardır göremediğim ve çözemediğim sorunlarım ve çözümlerine ulaşabildim. Bir cümle yada tek bir örnek ile uzun süredir yaşadıklarımın ne olduğunu ve ne olmadığını, asıl sorunu ve çözümü görebilmemi sağlayan terapilerine katılmanın hayatımda verdiğim en doğru karar olduğunu düşünüyorum.
a....k
Çok memnun kaldım. Beni kesinlikle çok iyi anlıyor ve bu yaşıma kadar kendimde olmayan farkındalıklara sahip olmamı sağladı.
y.....
Cem Hocaya yıllardır çözemediğim kilo problemim sebebiyle danıştim. Çalışmalarda beynimizin duygu düşünce yapısını anlattı. Ama Cem Hocayı özel yapan şey sadece anlatması değil, bu yapıyı değiştirmek için size çok kolay uygulanabilir çözum anahtarlarıni da teslim ediyor ve sürdürebilir, olumlu bir düşünce sistemini hayatınıza çok kısa bir sürede entegre edebilmeniz sağlıyor. Kilo problemiminin problem olmaktan adım adım uzaklasmasi bir yana, daha sakin, daha kaygısız ve daha olumlu bir insan oldum. İyi ki tanımışım, kendisine çok minnettarım.
er...
Astım nefes darlığı şikayetiyle kendisine muayene oldum ve verdiği tedavi ile nefes aldığımı hissettim çok teşekkür ederim herkese tavsiye ederim.
Ece hanımdan daha önce de terapi almıştım ve yaşadığım bir travma sonucu tekrar gitmeye karar verdim. iyi ki de gitmişim gerçekten seanslarda anlaşıldığımı ve yalnız olmadığımı hissettim. sayesinde çok kısa bir sürede kendimle barıştım ve uzun zamandır kendimde değiştirmek istediğim bir takım şeyleri değiştirebildim. gerçekten ece hanımla tanıştığım için çok şanslıyım. iyi ki yolumuz kesişmiş
ay...
Korona zamanı karantina da yaşadığım stres ve önümü görememe hissi beni yemek yemeye ve dolayısıyla aşırı kilo almama sebep olmuştu.Normalleşme sürecine girdiğimizde ise hem kilolarım sebebiyle dışarı çıkmak istemiyor hem de sosyal becerilerimi kaybetmiş durumdaydım.
Bu sebeple bir uzmandan yardım alma ihtiyacı duydum.
İlk başlarda biraz çekinsemde Ece Hanım'ın bana yaklaşımı ve görüşmelerde ki yol göstericiliği ile oldukça faydalı seanslar geçirdik:)
Ps. bundan önceki psikiyatrist tecrübelerimden istediğim verimi alamamış birisi olarak bu yorumu yazmak istedi
Ece Hanım ile panik atak şikayetim üzerine görüşme yaptık yol gostericiligi sayesinde kendimi daha iyi hissediyorum.
z....g
Ece hanıma korkularım için gittim. Onunla geçirdiğimiz 6 ay sonunda artık bir çok korkumun beni daha az etkilediğini farkediyorum. Çarpıntılarım çok azaldı. Resmen artık hayattan zevk aldığımı hissediyorum. Çok teşekkür ederim!
a....
Allah razı olsun alkol tedavi başlattı hoca biraz alkol alırsam kalp hastasi olacağımı ve detaylı bir şekilde anlattı bana allah razı olsun teşekür ederim Sayın hocam.
Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi, Çorlu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi, Çorlu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Genel Cerrah, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog, Radyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Ürolog, Göz Doktoru, Dermatolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Pratisyen Hekim, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Psikiyatrist, Çocuk Cerrahı, Kardiyolog, Acil Tıp Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Çocuk Psikiyatristi, Mikrobiyolog, Patolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı.
Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi, toplam 333 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Adenoidektomi, Akustik Nörinom Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Beyin Sapı Odyometrisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Dikiş, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endovasküler Embolizasyon, Enjeksiyon Im.
Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi nerede?Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi adresi Zafer, Mah. Bülent Ecevit Blv. No:33 Çorlu şeklindedir.
Çorlu bölgesindeki Genel Cerrah klinikleri
Çorlu bölgesindeki Kulak Burun Boğaz Doktoru klinikleri