Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

TMS Clinic 2018 yılında Kayseri’de kurulmuştur. Kuruluş amacı, psikiyatri, psikoloji ve nöroloji alanlarını halka doğru bir şekilde tanıtmak, bilimsel çalışmalara katkıda bulunmak, insanlara etik ve ahlak çerçevesinde yardımcı olmaktır. Günümüzde bilimsel ve teknoloji iç içe geçerek bir bütün olmuştur.

TMS Clinic Kayseri Şubesi
Gevhernesibe Mahallesi Gök Geçidi Sokak No:29/32, Kocasinan 38010
  • Diğer (İade)

Uzm. Kl. Psk. Mustafa Eldek Randevu

Öfke kontrolü ile alakali görmüşmede Kendimi tanımamı sağladı .

Psk. Berat Hazar Psikoloji Randevusu

Berat hocam gerçekten danışanını kırmayan,adil ve açık sözlü bir psikolog.Kendisi eşim ve bana iyi geldi.Terapiye başlayalı çok olmadı ama terapinin ve de en önemlisi Berat hocamın katkısıyla ilişkimiz şimdiden güzel bir yere evrildi.Kendisi yaptığı işin hakkını veren güler yüzlü bir rehber ve gözlemci.Biraz da olsa tanıdım kendisini ve güven duygusunu vererek de işinin sağlamlığını pekiştiriyor.İnanıyorum ki bizim gibi nice insanlara rehber olup yol gösterecek...

Psk. Berat Hazar

Çok teşekkür ederim çok sağ olun

Y
    Uzm. Kl. Psk. Mustafa Eldek Çift Terapisi

Cift Terapisi için internette araştırma yaparken Mustafa Eldek Hocanın aldığı olumlu yorumlardan dolayı kendisinde gitmeye karar verdim. Iyi ki de gitmişim ve gitmeye devam edeceğim. Benim için önemli olan kendimi rahat ifade edebilmem ve rahat hissetmemdi. Çok severek katiliyorum seanslara. Mustafaya beyin olaylara yaklaşımı , analizi ve yorumlari beni çok iyi dinledigini düsünüyorum. Seanslar devam ediyor ve ben gitmek isteyen herkese tavsiye ediyorum.

Uzm. Kl. Psk. Mustafa Eldek Bireysel Terapi

Mustafa hocamla panik atak ve kaygı bozukluğu sebebi ile tanıştım. İlk seansıma giderken bile dışarı çıkarsam şunlar olur mu korkularım ile başa çıkamazken şu an seansıma gitmeden önce günümüde değerlendirip hocamın yanına gidiyorum. Mustafa hocayla tanışmadan önce ben nasıl hayatımı sürdüreceğim, hayata eskiden nasıl bakıyordum hiçbir şeyin rengi canlı gelmiyor gibi düşüncelerim varken Mustafa hocam ile ilk kendimi değerli görmeyi ve sonrasında aslında her şeyi değiştiren kişinin kendimiz olduğunu öğrendim. Canı gönülden güleryüzlülüğü ile dinleyip anlamaya çalışan ayrıntılı detaylarla örneklemeler yapıp ödevler vererek sorunlarımın üstesinden gelebilmeyi öğreten Mustafa hocayı iyi ki tanıdım

Ş
    Uzm. Kl. Psk. Mustafa Eldek Psikoloji Randevusu

Babamın rahatsızlığı için internetteki yorumlar doğrultusunda tercih etmiştik, çünkü daha önce psikolog deneyimimiz yoktu. Beklediğimizden çok daha kısa sürede babam eski psikolojik sağlığına kavuştu. Yaşlı bir hastaya psikolojik yönden yaklaşımı, hastayı tanıması, analiz etmesi, verdiği ödevler, sunduğu çözümlerle babam her randevu sonrası gözle görülür ilerleme kaydetti. Babam artık korkularından takıntılı düşüncelerinden uzak eskisi gibi hayat dolu yaşamaya başladı. Mustafa Eldek Hocamız gibi profesyonel yaptığı işi severek ve ciddiye alarak yapan uzmanlarımız eksik olmasınlar. İhtiyacı olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum

Psk. Berat Hazar Psikoloji Randevusu

Berat beyle panik durumlarım kaygılarım ve mutsuz hissetmenin hayatımı etkilemesi üzerine görüşmelere başladım artık gün içinde hiçbirşey yapamadığım oluyordu ama yine de tedavi gereksiz diye düşünüyordum artık bir tavsiye üzerine buldum berat beyi ve başladım çok iyi yaptım 5 ay görüşmemiz oldu hayatımda işimi psikolojimi her anlamda farklı bir noktaya taşımama sebep oldu kaygı ve korku hiç kalmadı gayette mutluyum

Psk. Burcu Hamurcu Karadeli Psikoloji Randevusu

Burcu hanımla iyi ki yollarımız karşılaştı çünkü kızımda geçmeyen bir masturbatif bozukluk vardı kreş psikoloğu ile sürekli görüşme sağladıysak da çözemedik burcu hanımla seanslara başladık ve bu oyun terapisi ile bu durumu atlattık. Kendisi o kadar güler yüzlü ve samimi ki kızım çok sevdi burcu ablasını yani sonuç olarak bizim
    İyi ki miz:)

Psk. Betül Tacettin Çift Terapisi

Eşimle karşılıklı anlaşmazlık ve çatışma yaşıyorduk. Ve artık tükenme noktasına geldiğimizi düşündüğüm bir süreçte Betül hanımdan çift terapisi almaya karar verdik. Başlarda çok zor geçti ama Betül hanımın her iki taraf için de farkındalık oluşturması kendi hatalarımızı görmemiz ve içgörü kazanmamız konusunda çok büyük faydası oldu. Evliliğimiz çok farklı bir boyut kazandı. En sevdiğim sözüyle özetlemek gerekirse benleri kaybetmeden biz olabilmeyi öğrenme sanatı ile biz olabildik. İçten samimi ve kararlı tavırları ile bize bireysel olarak da çift olarak da çok şey kattı. Size, evliliğinize ve hayatınıza dokunan biri. Minnettarım.

T
    Uzm. Kl. Psk. Mustafa Eldek Psikoloji Randevusu

Oldukça iyi ve samimi biri, sorunlarımı aşmamda oldukça yardımı oldu. Oldukça iyi bir dinleyici sorununuzu aşmanızda verdiği ödevler sorununuzu anlatmaya oldukça yardımı oluyor. Hayatımdaki zorlukları aşmamda, bana yaptığı yönlendirmeler ve bu danışma sürecinde bana destek çıktığı için minnettarlığımı arz ederim.

Psk. Betül Tacettin Beck Depresyon Ölçeği

Betül hanımla depresyonum üzerine çalışıyoruz, savunma mekanizmalarım üzerine konuşuyoruz ve kendisi bu süre içinde bana çok yardımcı oldu, iyileştiğimi ve düşüncelerimin değiştiğini yavaş yavaş gözlemledim. her insanın tedavi süreci çok farklıdır elbette ama kendisiyle geçirdiğim süre zarfında bana çok yardımcı oldu ve daha uzun süreceğini düşündüğüm tedavi sürecimi kolaylaştırdığını düşünüyorum.