Hakkımızda
Tomokay Tıbbi Görüntüleme Merkezi
Odunluk Mahallesi Akpınar Caddesi No:9/C Kızılay Plaza, Nilüfer 16130
h_...e
18.02.2019 tarihinde hsg filmi cektirdim cok korkarak gittim ama regl sancisindan daha az bir ari oldu kendimi cok kastim ama bitti dediler doktorum ertan beye ve ismini bilmiyorum kapali teknisyen bayana cok tesekkur ediyorum ilgilerinden dolayi. Cok pozitif ve guleryuzluyduler ☺
tö...t
Hsg rahim taramami ertan bey yaptı çok memnun kaldım çok az bir ağrı hissediyorsunuz ama en fazla 5 - 10 saniye sürüyo ertan beye ve de guleryuzlu calisanlarina tesekkurler
Doktorumun tavsiyesi ile rahim filmi için gittim. Güler yüzlü personel, profesyonel ekip ve Doktor Ertan Bey muhteşem bir insan espirili ve anlayışlı çekim için biraz bekledim ama beklediğime değdi kesinlikle tavsiye ederim çekimde çok az bi ağrı oluyor onun dışında çok rahat geçti doktor bey ve ekibi sizi inanılmaz rahatlatıyor. Açıkçası korkuyordum beklediğim gibi olmadı çok hızlı ve güzel geçti herkese tavsiye ederim. Teşekkürler Tomokay
Tomokay Tıbbi Görüntüleme Merkezi, Nilüfer şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Tomokay Tıbbi Görüntüleme Merkezi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Tomokay Tıbbi Görüntüleme Merkezi ile iletişime geçin.
Tomokay Tıbbi Görüntüleme Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Tomokay Tıbbi Görüntüleme Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Tomokay Tıbbi Görüntüleme Merkezi ile iletişime geçin.
Tomokay Tıbbi Görüntüleme Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Tomokay Tıbbi Görüntüleme Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tomokay Tıbbi Görüntüleme Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Tomokay Tıbbi Görüntüleme Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Tomokay Tıbbi Görüntüleme Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Tomokay Tıbbi Görüntüleme Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Tomokay Tıbbi Görüntüleme Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Tomokay Tıbbi Görüntüleme Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tomokay Tıbbi Görüntüleme Merkezi nerede?Tomokay Tıbbi Görüntüleme Merkezi adresi Odunluk Mahallesi Akpınar Caddesi No:9/C Kızılay Plaza Nilüfer şeklindedir.