Diğer kurumları göster
Türk Kızılay Özel Kartal Hastanesi
Yukarı Mahallesi Kızılay Bulvarı No:30, Kartal 34860Sigortalar
- Diğer (İade)
şe...l
Akif bey harika bir doktor 2020 yılında annem düştü kolunda ağrı vardı tedavi etti sonrasında annemin ayağında kemik vardı 2021 yılında ameliyat oldu sonrasında diğer ayağından da 2023 yılında ameliyat oldu Akif bey hemen ameliyata sıcak bakmıyor bütün tedavileri yaptıktan sona hala ağrı geçmiyor sa ameliyata öyle karar veriyo1 yıldır annemin omzunda yırtık var belirli zamanlarda kontrolle gidiyor. Akif beyi herkese öneriyorum çok ilgili güler yüzlü ve randevu saatinde mutlaka içeri alıyor
öz...z
Hayatım da tanıdığım en iyi doktorlardan biri Mehmet Bey’le acil de tanıştım yüksek tansiyon nedeni ile gittim o kadar güzel bir yaklaşımı var ki durumum hakkında ki bilgilendirmesi aralıklarla gelip kontrol etmesi alt üst psikoljimi ve beni iyileştirdi verdiği ilaçlar ve tavsiyeleri sayesin de çok iyiyim iyi ki böyle doktorlar var
d.....
Kolumdaki şüphe uyandıran bir benin alınması için kendisine gitmiştim. Görüşmemiz sırasındaki saygılı bir iletişimi vardı. Operasyon sırasında, yapmakta olduğu işlemlerle ilgili sürekli bilgi verdi, bu da beni rahatlattı, güven hissi verdi. İşini çok iyi yapan ve güven veren bir cerrah olduğunu düşünüyorum.
f.....
Oğlumun deviasyon ve estetik ameliyatini gerçekleştiren Opr. Dr. Nilgün Kabaalioglu'na teşekkürü bir borç bilirim. Ameliyatın öncesinde ve sonrasında oldukça ilgiliydi. Ameliyat sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. Oğlumun yüzünde morarma ve şişlik yaşanmadı. Tam arzu ettiğimiz şekilde doğal bir görünüme kavuştu. Nilgün Hanım kendinden emin, güvenilir, ilgili ve bilgili bir hekim. Herşey için teşekkürler
ha...l
Burnumun görünüşünü beğenmiyordum ve nefes almamda sıkıntı oluyordu. Bu nedenlerden dolayı Nilgün Hanıma randevu aldım sorunlarımı ilettim bana neler uygulayacağını anlattı ameliyat hakkında bilgiler verdi. Kendisi çok iyi, bilgili, güler yüzlü biriydi. Daha sonra ameliyat olmaya karar verdim ve oldum. Burnum estetik açıdan gayet güzel istediğim gibi doğal bir görüntüye sahip oldu ve artık daha rahat nefes alıp verebiliyorum. Gayet güzel bir sonuç aldık. Ameliyattan önce ve sonrasında çok ilgiliydi doktoruma teşekkür ediyorum.
Nilgün Hanım çok ilgili ve güler yüzlü bir hekim. Burun ameliyatım hem sorunsuz bir şekilde hem de estetik açıdan tam da istediğim gibi sonuçlandı.
Ameliyatımın estetik kısmı için hem doğal görünümlü hem de yüzün karakteristik özelliklerini aşırı değiştirmeyen bir burun istemiştim ve tam da bu şekilde bir görünüme kavuştum. Ayrıca ameliyat süreci ve sonrasında çok ilgiliydi. Burnumdan çok memnunum, kendisine çok teşekkür ederim.
m....l
Annemin kovid sonrası sürekli oluşan enfeksiyon artışları, post kovid sendromu, Sema Hocamız tarafından tedavi edilmektedir.Kendisinin süreçteki bilgisi, etkin tedavileri, ilgisi, hoşgörüsü ve insani duyarlılığı için müteşekkiriz.Ülkemizin en değerli hekimlerinden Sema Hocam iyiki varsınız!
su...
Eşimin burnu tıkalı olduğu için gece horlama sorunu için kendisini ziyaret ettik.
Nilgün hanim çok ilgili ve alakalı bir hekim olarak eşimi ve beni süreci detaylı paylaştı. Tahlillerden sonra ameliyatımız yaptı.
Eşimin horlaması nefes problemi çözüldü. Destek ve yardımları için kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Allah razı olsun.
er...
Tırnak mantarı tedavisi için daha önce 3 kez tırnağımı çektirdim. Her seferinde hastalık nüksetti. En sonunda tavsiye üzerine Akif beye gittim. Allah ondan razı olsun. Minik bir operasyonla şifa buldum. Bir yıldır herhangi bir sorun yaşamadım. Herşeyden önemlisi mükemmel bir insan. Güler yüzlü, mütevazi kısaca çok kaliteli bir insan.
Çok teşekkür ediyorum.
Allah sayınızı artırsın.
ca...
Nilgün hanıma burnumdan nefes alamadığım için gittim ameliyatımı kendisi yaptı çok memnun kaldım yüzümde morarma asla olmadı çok gülür yüzlü ve işinin ehli bir doktor
Türk Kızılay Özel Kartal Hastanesi, Kartal şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Türk Kızılay Özel Kartal Hastanesi, Kartal şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Nörolog, Göz Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Psikolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Dermatolog, Ürolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog.
Türk Kızılay Özel Kartal Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Türk Kızılay Özel Kartal Hastanesi, toplam 49 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Astigmatik Keratotomi, Blefaroplasti, Blefarospazm Tedavisi, Botulinum Toksini Enjeksiyonu, Botulinum Toksini Tip A, Botulinum Toksini Tip B, Erg(Elektroretinografi), Fakik Göz İçi Lens, Fotorefraktif Keratektomi (Prk), Glokom Ameliyatı.
Türk Kızılay Özel Kartal Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Türk Kızılay Özel Kartal Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Türk Kızılay Özel Kartal Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Türk Kızılay Özel Kartal Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Türk Kızılay Özel Kartal Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Türk Kızılay Özel Kartal Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Türk Kızılay Özel Kartal Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Türk Kızılay Özel Kartal Hastanesi nerede?Türk Kızılay Özel Kartal Hastanesi adresi Yukarı Mahallesi Kızılay Bulvarı No:30 Kartal şeklindedir.
Kartal bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri
Kartal bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri