Türk Kızılay Ticaret Borsası Konya Hastanesi
- Inter Partner Assistance
- Mapfre Sigorta
- SGK
- Yapı Kredi Sigorta Tüm sigortaları göster
MaşaAllah hocam çok iyi bir doktorsunuz. Rahmetli anneme anjiyo demişlerdi. Şeker, kalp, tansiyon, kilo birçok rahatsızlığı da vardı. Siz önce sintigrafi yapalım dedidiniz olabilecek muhtemelen risklerden korudunuz. Kızımın nabzı çok yüksekti, EKG sonuçlarına ve bilgilere bakarak bizleri aydınlattınız. Çocuğun hayatı kurtuldu. Daha öncesinde mide bulantısı şikayetiyle kaç defa doktora gittiysek üniversite imtihanına girecekmiş deyip psikologlara yönlendirmişti. Onlarda psikiyatri ilaçları vermişlerdi. Yakma işlemini yaptırdıktan sonra midesi 1 defa bile bulanmadı. Nabız dalgalanması mide bulantısı yapıyormuş. Ankara'da doktorlar nasıl tespit ettiniz, herkes bilemez yüksek nabzı diye sordular. Dijital tansiyon cihazı ile dedim. Gerçekten ne kadar ufak şeyler büyük sonuçlar verebiliyor ve çok önemli. Mide bulantısı şikayetlerinde iç hastalıkları servisi kalpten olabileceğini de hastalarına muhakkak söylemeliler. Her zaman dûa ederiz size. Allah'a emanet olun. Hayırlı günler.
mu...n
Bir hafta önce hocama hemoroid ameliyatı oldum hem hekim hemde insan olarak mükemmel bir insan. Ameliyatı bilgilendirmesi ve takibi mükemmel. Kendisini tanımaktan çok mutlu oldum
em...
Bir karin agrisi mide ağrısı şişkinlik ara arada mide bulantısı sebebiyle numan hocama başvurdum ultrason ve röntgen istedi midemde ve bagirsaklarimda gaz sorunu ortaya çıktı ilaç tedavisi verdi. kısa sürede sağlığıma kavuştum bilgisi ilgisi olan bir doktor hocama işinde başarılar dilerim
me...
Dr bey sağ bileğimde oluşan kisti lokal anestezi altında çıkardı. Öncesinde tereddüt ediyordum ama konuşmalarıyla beni bilgilendirerek rahatlattı. İşlemim çok başarılı geçti. Gerçekten işinde hem iletişim olarak hem cerrahi olarak çok iyi bir doktor . Numan beyi tercih ettiğim için çok memnun kaldım.
İyi ki Ersin Çintosun. İyi ki sizin gibi değerli bir doktorla karşılaştım. Yakın zamanda hocama muayene oldum ve bir operasyon geçirdim. Vücudumda çok sayıda miyom vardı(25 adet). Ersin hocam sayesinde sorunsuz bir şekilde hepsinden kurtuldum. Çok kısa sürede de normal hayatıma döndüm. Sağlığıma kavuştum. Tedavimin başından sonuna kadar ilgisi, samimiyeti, özverisi ve profesyonelligi için ben ve ailem kendisine minnettarız.
ha...
Kolumdaki yağ bezesi ve benler için doktor Numan beye gittim. Numan bey yağ bezesinin ve benlerin alınması gerektiğini ifade etti. Lokal anestezi ile operasyon yaptı. Yağ bezesinin çürüme yaptığını söyledi. İyi ki alındı ve sağlığıma kavustum.İlgi alakası ve güler yüzünden dolayı minnettarım.
ka...
Merhabalar babam Osman Alıç'ın göbek fıtığı ameliyat sürecinde kendisi çok yardımcı oldu çok memnun kaldık çok beyefendi bir kişilik şifa Rabbimden doktor bey sebep oldu çok memnun kaldık.
me...
Daha önceden de birkaç kez farklı ameliyatımı yapan Numan bey ;alanında son derece iyidir. Ereğli'de mideden rahatsızlanmam sebebiyle Kızılay hastanesinde 18 Aralık 2023 tarihinde safra kesesi ameliyatı oldum bir günde ayağa kalktım, sonraki süreçte de sürekli ilgisini gördüğüm bir insan.
g....k
Mevlüt Bey'e kızılay hastanesinde gittim. Beklemediğim bir dönemde hamile olduğumu öğrendim. Fakat doktor bey malesef ki açıklayıcı değildi. soru sormadan gerekli bilgilendirme yapmadı. kısacası ilgisizdi. Tavsiye etmiyorum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
m....c
Numan hocam çocuğumuzun sünnetini gerçekleştirdi. İlgisi ve güler yüzü ile mesleki tecrübesiyle bizi rahatlattı. Numan hocanın nezdinde Kızılay hastanesinde çalışan tüm personele teşekkürler
Türk Kızılay Ticaret Borsası Konya Hastanesi, Meram şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Türk Kızılay Ticaret Borsası Konya Hastanesi, Meram şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göz Doktoru, Radyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Fizik Tedavi Uzmanı, Psikiyatrist, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Pratisyen Hekim, Kardiyolog, Nörolog, Genel Cerrah, Ürolog, Mikrobiyolog, Ağız Ve Diş Sağlığı.
Türk Kızılay Ticaret Borsası Konya Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Türk Kızılay Ticaret Borsası Konya Hastanesi, toplam 89 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Adrenalektomi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Böbrek Nakli (Transplantasyonu), Böbrek Ultrasonu, Diyaliz, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon).
Türk Kızılay Ticaret Borsası Konya Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Türk Kızılay Ticaret Borsası Konya Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Türk Kızılay Ticaret Borsası Konya Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Türk Kızılay Ticaret Borsası Konya Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Türk Kızılay Ticaret Borsası Konya Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Türk Kızılay Ticaret Borsası Konya Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Türk Kızılay Ticaret Borsası Konya Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Türk Kızılay Ticaret Borsası Konya Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Türk Kızılay Ticaret Borsası Konya Hastanesi nerede?Türk Kızılay Ticaret Borsası Konya Hastanesi adresi Şükran Mahallesi Taşkapu Medrese Sokak No:15 Meram şeklindedir.
Meram bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Meram bölgesindeki Kardiyolog klinikleri