Turkuaz Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Konak Mahallesi Beşevler Caddesi No:76, NilüferSigortalar
- Diğer (İade)
Tuğberk beye dolgu, kanal tedavisi, diş beyazlatma gibi birçok diş tedavisi hizmeti için gittim. Tedavi süresince çok memnum kaldım. Şuan işlemlerden uzun bir süre geçmesine rağmen hiçbir sıkıntım bulunmuyor. Tuğberk beyi herkese tavsiye ediyorum. Aklınızda hiçbir soru işareti kalmadan gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
gü...l
Tuğberk beyi, diş korkusu olan ve çekinceleri olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Anlayışlı yaklaşımları ile insanın zihnindeki soru işaretlerini, problemlerini çok iyi anlayan biri. Ben birçok dolgu işlemi yaptırdım kendisine, eli de oldukça hafif. Hiç kuşkusuz randevu alıp, ön görüşmeye gidin.
öz...
Gayet memnun kaldım. Tuğberk Bey işinde son derece profesyonel. Porselen diş yaptırdım. Çok rahat kullanıyorum. Tedavi süreci boyunca randevularda hiç aksaklık yaşamadım. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
kü...n
Çok ilgili çok samimi kanal tedavim ağrısız geçti
ca....
Tuğberk bey hastalarına karşı son derece ilgili ve özenli bir doktor. Kafanıza takılan her konuda size yardımcı oluyor ve gerekli tedavi konusunda son derece titiz davranıyor. Benim diş çekimi, implant ve dolgularımı gerçekleştirdi. Eli çok hafif,hiç bir sıkıntı yaşamadım.Her aşamada gerekli bilgilendirmeleri verdi.Herkese tavsiye ediyorum.
Tuğberk beye çok teşekkür ediyorum. Öncelikle diş ile ilgili korkularımı yenmemde çok yardımcı oldu. Bilgisi ve tecrübesine de güvenerek diş tedavilerimi emin ellerde gerçekleştirdim. Tüm sorunlarınızı sakinlikle dinliyor ve yönlendiriyor.. Kanal, köprü, dolgu, estetik dolgu, çekim, diş taşı temizliği aldığım hizmetlerdi. Aldığım tedavilerden oldukça memnun kaldım, gönül rahatlığıyla tüm hizmetlerini önerebilirim. Sevgiler, saygılar.
i̇....
Tuğberk Bey çok ilgili, ben 20'lik diş çekimimi yaptırdım kendisine zorlu bi dişti ama sürecimiz çok iyi geçti, süreç boyunca olan yaklaşımı ve elinin hafifliği ile hiçbir sey hissettirmedi.
Sonrasında birkaç estetik işlem de yaptık ön dişlerimde, harika oldu uzun zamandır kullanıyorum dişlerimi hiçbir sıkıntı yok çok memnunum çoook teşekkür ederim her şey için
b....
Tuğberk Bey Çok ama çok zorlu bir diş çekimimde başarılı ve mümkün olan en az acılı şekilde operasyonumu gerçekleştirdi. Ayrıca dolgu ve kanal tedavilerimde de çok memnun kaşdım. Şimdi birde 7 yaşındaki kızımın da diş gelişimi ve tedavilerini takip ediyor. Hasta ilişkisi ve iletişimi mükemmel. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
bb...n
20 Yıl sonra bir diş hekimine gittim. Belki çoğu doktor ağrısız çekiyordur. Ancak, sohbeti ile rahatlatarak korkumu çok aza indirdi. Kısa bir işlem ile iri bir dişi çekti. Teşekkürler...
ni...u
23 haftalık gebeliğim vardı dolgumun yarısı kırıldı diye ağrım varken geldim ve hiçbir doktor hamıleyım dıye bakma geregı bıle duymadan riskli konumdasınız oyuzden işlem yapamam derken sevilay ibiş hanım hem dolgumu anestezi bile yapmadan en acısız şekilde çıkardı hemde o tatlı dılıyle konuşarak stressız sekılde tekrardan geçici dolgu yaptı ve butun agrılarım yok oldu...kendisine ve size gerçekten çok ama çok teşekkür ederim ...kesinlikle etrafımdaki herkese korkusuzca önereceğim bir doktor...
Turkuaz Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Nilüfer şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Turkuaz Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Nilüfer şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı, Ortodontist.
Turkuaz Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Turkuaz Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, toplam 67 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Botoks, Dental Anestezi, Diş Beyazlatma, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Lokal Anestezi.
Turkuaz Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Turkuaz Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Turkuaz Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Turkuaz Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Turkuaz Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Turkuaz Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Turkuaz Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Turkuaz Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Turkuaz Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi nerede?Turkuaz Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi adresi Konak Mahallesi Beşevler Caddesi No:76 Nilüfer şeklindedir.
Nilüfer bölgesindeki Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) klinikleri
Nilüfer bölgesindeki Psikolog klinikleri