Tuzla Gisbir Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Tuzla Gisbir Hastanesi
Sahil Yolu No:2 Evliya Çelebi Mah., Tuzla
üm....
Sağ kolumda yaşadığım ve günlerce geçmeyen uyuşma sebebi ile hocamı ziyarete gittim. Kendisinin tetkikleri sonrasında Cubital tunnel syndrome teşhisi konuldu. Bu süreçte hasta psikolojisinden anlayan, hastası ile aynı dili konuşabilen bir hekim ile karşılaşmış olmak büyük şanstı. Kendisinin önerileri doğrultusunda cerrahi müdahaleye ihtiyaç kalmadan günlük hayatımı ağrısız, sorunsuz devam ettirebileceğim iyileşmeyi yakalayabildik.
el...r
Doktor araştırırken Melis hanımı buldum herkes çok iyi yorum yapmıştı. Muayene ye gittiğimde gerçekten çok tatlı dilliydi bütün herşeyi konuşabiliyordum rahatlatıyordu. Telefonu sürekli açıktı her zaman güvende hissettirdi. Mesajlarıma hemen yanıt veriyordu. Sürekli ona gittim hamileliğim boyunca. Hatta cinsiyeti bile direk söylemedi bana da süpriz yaptı. Kendisi çok özel bi doktor. Yine bi sıkıntım olsa ilk gideceğim kişi. Yolu açık başarısı daim olsun. Kızımın güzel doktoru.
nu...
Canım doktorum sanmıyorum ki onun gibi bir doktor böyle bilgili empati gücü yüksek 0 egosuz kibirsiz şöyle düşününki düşük tehlikem vardı aylarca yattım yanına giderken son derece üzgün ve stresliyken yanından çıktığımda neden üzülemiyorum diye kendime kızardım neredeyse okadar ki rahatlatır bütün stresimi alır bir sarılır bütün kötü düşüncelerin gider sihir gibi sanki öyle mükemmel bir doktor ondan önce harika bir insan bulunması imkansız olan .bizim en büyük şansımız Melis hocamızdı iyiki karşımıza çıktı insan üstü uğraşları için minnettarız hiç düşünmeden başka doktoru Melis hocama gidin ne demek istediğimi ilk günden anlayacaksınız belki şuan abartı geliyor ama fazlası var eksiği yok canımız doktorumuz
mü....
Melis hoca harika bir doktor, pozitif enerjisiyle muhabbetiyle samimiyetiyle ve insanları rahatlatmasi konusunda 1 numara. İki doğumumu da Melis hocada yaptım. doktorumuz Melis hoca çok ilgili ve çok samimi olmasi rahatlatıcı, her sorunu güzel güzel açıklamaları ilgilenmeleri beni güzel ve samimi karşılamaları bambaşka, yani onları ifade etmeye sözler yetmiyor o kadar yani. Sorularınıza net cevap verir. Her zaman güler yüzle karşılar, pozitif enerji verir. İşini para için değil insanlara ne kadar faydalı olabilirim amacıyla severek yapan süper bir doktor
se...
Paratiroit Kerim’den biri çok hızlı çalışıyordu. Ve tiroitlarimde de 2 nodül vardı.Bir çok Dr. Gezdim. Hepsi tiroitlerimi tamamen alacağını söyledi. Ancak sevgili Doktorum Habib Bayram bey sadece bozuk olan tarafı almamızın yeterli olacağını söyledi ve öyle de yaptı ve işini profesyonelce yapıyor. Kendisine ve uzman ekibine sonsuz teşekkürler ediyorum. Allah’ın sevgili kuluymuşum Kİ karşıma Habib Beyi çıkardı
o....a
Beden Eğitimi Öğretmeniyim. Mesleğimin ilk yılında salon futbolu oynarken sol ayak bileğim feci bir şekilde 3 yerden kırıldı. Yani özet geçeyim değil spor yapmak ömür boyu sakat kalabilirsin dediler. Turan Hocam’a gittik platinler vidalar vs.. beni operasyona aldı ve çıktım evde 1 ay yattım dediklerine harfiyen uydum. 3 ay sonra kaldığım yerden sporuma devam ettim 6 ay sonra futbol oynamaya başladım tabi riskli olsa da hep korudum o bölgeyi tamamen keyif amaçlı oynadım yani riske etmeden. Ama sakat kalabilirsin dediler ve Turan hocam sayesinde herşey yolunda gitti. Geçen haftada platin ve vidaları aldırdık yine Turan Hocamın girdiği ameliyatla. Tabi sakatlanan bölgeyi tembelleştirmeden aktif halde tutmak sizin elinizde. Herşeyi karşı taraftan beklememeli.
Çok Saygın ve başarılı bir Doktordur Turan Hocam. Kendisine minnettarım
r.....
Çok sayıda kontrole gitmiş biri olarak gittiğim enn iyi kardiyoloji doktorlarından biri. Çok iyi bir dinleyici, götürdüğünüz eski sonuç varsa alıp iyice inceliyor, sorular soruyor, bir yakınınızmış kadar iyi davranıyor çok güzel hitap ediyor ve muayene süreci, sonrası çok güzel rahatlatıyor. Mesleğini hakkıyla yapan bir hekim. Tebrik ve teşekkür ediyorum.
öz...m
Annemin yanlış teşhis ve pandemi dolayısıyla geç kalmış olan omuz artroskopisi operasyonunu geç kalmamız nedeniyle yüzde elli olumsuz sonuç alabiliriz dediği halde başarıyla gerçekleştiren doktor. Ameliyat öncesinde ve sonrasında olumlu veya olumsuz karşılaşabileceğiniz her durumu aklınızda herhangi bir cevapsız soru bırakmadan tek tek anlatıyor. Çok çok minnettarız kendisine.
y.....
Burnumun görünüşünden rahatsız olmamın yanında büyük de bir ameliyat korkum vardı. Şahnur Hanım'a bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. İyi ki de gitmişim. Kendisiyle tanıştıktan sonra ameliyat korkumu çok büyük ölçüde yendim ve ameliyat oldum. 1.5 ay geçmesinin ardından sonuçtan çok memnunum ve kendisine çok teşekkür ederim. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.
re...u
Kendisinden ve teşhisinden hiçbir şekilde memnun kalmadım. Belimdeki fıtık problemi ile alakalı ameliyat önerdi fakat sonrasında gittiğim başka doktorlar asla ameliyatlık bir durum olmadığını dile getirdiler. Şu an ilaç tedavisiyle iyileşme sürecim oldukça iyi gidiyor. Lütfen giden hastalar bir başka doktor görüşü almadan ameliyat olmasınlar. Ben bu doktoru hiç kimseye tavsiye edemem
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Tuzla Gisbir Hastanesi, Tuzla şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Tuzla Gisbir Hastanesi, Tuzla şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Göz Doktoru, Ürolog, Genel Cerrah, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Nükleer Tıp Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Kardiyolog, Dermatolog, Kalp Ve Damar Cerrahı.
Tuzla Gisbir Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Tuzla Gisbir Hastanesi, toplam 142 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ampütasyon, Ana(Antinükleer Antikor), Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru), Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Artritte Steroid Tedavisi.
Tuzla Gisbir Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Tuzla Gisbir Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Tuzla Gisbir Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Tuzla Gisbir Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Tuzla Gisbir Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Tuzla Gisbir Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Tuzla Gisbir Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Tuzla Gisbir Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuzla Gisbir Hastanesi nerede?Tuzla Gisbir Hastanesi adresi Sahil Yolu No:2 Evliya Çelebi Mah. Tuzla şeklindedir.
Tuzla bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Tuzla bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri