Üç Renk Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi
Menteş Mahallesi 25172. Sokak No:10/1, YenişehirSigortalar
- Diğer (İade)
i.....
Merhabalar,
Çocuğumuz serabral palsi hastası şuan 10 yaşında, bebekliğimizden beri tedavi sürecimizde bize yardımcı olan Zühal Hanımdan çok memnunuz.
Özverili ve çalışma disipliniyle çok başarılı biri. Fizik tedavinin evde seanslarla bir bütün olduğunu ve neler yapılması gerektiği konusunda aileyle işbirliği içinde olan, bu zorlu sürecimizde bizi motive eden çok değerli bir fizyoterapist. Herkese tavsiye ederim.
İyi ki varsınız...
Bebeklikte geçirdiğimiz beyin kanaması için fiziktedevi sürecindeydik. En ihtiyacımız olduğu zamanda çocuğumızla yakından ilgilenen ve donanımıyla bizi hep ileriye götüren bir terapist. Kurum, hijyen konusunda çok hassas ve kesinlikle iletişim konusunda çok nazikler. Her terapi sonunda bilgi ve ilgisinden dolayı, hem veli olarak ben hemde çocuğum mutlu bir şekilde ayrılıyoruz.
Üç Renk Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi, Yenişehir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Üç Renk Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Üç Renk Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi ile iletişime geçin.
Üç Renk Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Üç Renk Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi, toplam 51 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Randevu, Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi, Gecikmiş Konuşma Terapisi, İşitme Engeline Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi, Konuşma Terapisi, Normal Randevu, Gelişimsel Dil Geriliği Terapisi, Down Sendromu ve Dil Konuşma Terapisi, Dil Terapisi, Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu.
Üç Renk Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Üç Renk Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Üç Renk Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Üç Renk Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Üç Renk Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Üç Renk Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Üç Renk Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Üç Renk Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi nerede?Üç Renk Özel Eğitim Ve Rehabilitasyon Merkezi adresi Menteş Mahallesi 25172. Sokak No:10/1 Yenişehir şeklindedir.