Üçyol Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Üçyol Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Bahçelievler Mahallesi İnönü Caddesi No:185, Karabağlar 35150
Uzun süredir korkudan beklettiğim yatay 20'lik dişimi Onur bey'e çektirdim. Konumu ve kökün yapısı dolayısıyla zorlu bir diş olmasına rağmen Onur bey kısa sürede herhangi bir acı yaşatmadan dişimi çekti. Kendisine ve klinikte yer alan güler yüzlü bütün personele teşekkür ediyorum. Kalan işlemler içinde randevumu aldım, bundan sonra dişlerimle ilgili her sorunumda Üçyol Ağız ve diş sağlığı polikliniği tercih edeceğim.
Kızımın tavsiye ile gittim. Kaplama gerektiren bir dişim vardı. Önümüzdeki hafta için randevuleştik. Bu arada iki yıldır pandemi dolayısıyla yaptıramadığım diş temizliğimide yaptırdım. Onur bey bilgili, güler yüzlü harika bir hekim. Ekip ve ortam muhteşem. Pandemi şartlarında gözü kapalı gidilecek bir klinik.
g....l
Arkadaşimin tavsiyesi uzerine gittim.Bir diş cekimi üc kaplama diş yaptirdim.Son derece memnun kaldim.Benim gibi dişhekimi korkusu olan birinin dişlerini yapma zahmetine katlandiği icin tekrar cok teşekkur ederim.Kibar,anlayisli,sakin bir hekim.Herkese tavsiye ederim.Dişlerim cok estetik oldu.Dr umun ellerine sağlik.
Diger dislerimi de korkmadan yaptirabilecegim artik.
g.....
İlk gelişimdi çok memnun kaldım. Diş çekimi korktuğun bir işlem olmasına rağmen sorunsuz atlattım. Teşekkür ederim.
s....k
İlk muayene ve detaylı bilgi kök çekimleri diş taşı temizliği dolgu ve kanal tedavisi hakkında gittim
Diş doktorum artık haftasonları çalışmadığı için yeni bir hekim arıyordum. Dolgum düşünce hem sitedeki iyi yorumlar hem de evime yakın bir poliklinik olduğu için Üçyol diş polikliniğini tercih ettim. Onur Bey'in rahatlatıcı yaklaşımı ve işlemleri açıklayarak yapması dişçi koltuğundaki gerginliğimi bir hayli azalttı. Yapılacak işlemden önce hemen dişin röntgenini çekmesi ve titiz çalışma şekli bundan sonra da güvenerek gitmemi sağlayacak. Pandemi dolayısıyla olan endişelerim de gerekli dezenfeksiyon ve hijyen kurallarına uymaları dolayısıyla bir nebze azaldı. Haftaya diştaşı temizliği için yine gideceğim.
ay...
Geçen hafta diş çekimi için gittim gayet işinde başarılı olduğunu düşündüğüm bir hekimdi tavsiye ederim kapısını çalın derim
mi...a
Nasıl memnun olmamki;bu zaman da hastasıyla güven ilişkisi sağlayabilen hekim sayısı çok az...ama saygıdeğer Onur bey bu dengeyi sağlayabilen nadir hekimlerimizden. seneler once ilk kanal tedavisi yaptırmaya karar verdiğimde gozlerimdeki korkuyu anlayabilmişti ki beni ilk önce yapılacak işleme motive edip güvenimi kazandi.Cok huzurlu bir sekilde kanal tedavimi yaptirdim...Iyi ki kendisi ailemizin dis hekimi olmuş...kendisine çok teşekkür ederim...
bu...a
Dişimdeki sızlama nedeni ile Dr.a gittim.Detaylı bir şekilde bilgi vererek yapılacaklar hakkında bilgilendirdi.Cemal Bey çok naif ve ustaca dişimi tedavi etti. Bir sonraki diş ile ilgili rahatsızlıklarımda yine kendisini tercih edeceğim
bt...u
kızımın diş muayenesi konusunda bukadar cesaretli olması tamamen doktorumuzun kibarlığı ve çocuklara olan iletişimiyle ilgili kızım 6 yaşında ve tedavilerinde seçenek sunduğu için iğnesiz hiç canı acımadan kanal tedavisi oldu o yüzden 2.senemize girdik bizim ailece diş hekimimiz kesinlikle Cemal Önder bey çok teşekkür ederiz.
Üçyol Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, Karabağlar şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Üçyol Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, Karabağlar şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı.
Üçyol Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Üçyol Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği, toplam 21 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Diş Bakımı, Diş Beyazlatma, Kök Kanal Tedavisi, Tam Diş Protezi, İmplant, 20'lik Diş Çekimi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Lamina Uygulamaları, Gülüş Tasarımı, Endodonti.
Üçyol Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Üçyol Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Üçyol Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Üçyol Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Üçyol Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçmenizi öneririz.
Üçyol Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Üçyol Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Üçyol Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Üçyol Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği nerede?Üçyol Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği adresi Bahçelievler Mahallesi İnönü Caddesi No:185 Karabağlar şeklindedir.
Karabağlar bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Karabağlar bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri