Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi kadrosunda 2 adet acil tıp uzmanı, 6 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 4 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk endokrinolojisi uzmanı, 1 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 2 adet çocuk kardiyolojisi uzmanı, 3 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 3 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 3 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 5 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet fizyoterapi ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet gastroenteroloji uzmanı, 8 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 5 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 6 adet göz hastalıkları uzmanı, 1 adet halk sağlığı uzmanı, 1 adet hematoloji uzmanı, 6 adet iç hastalıkları uzmanı, 9 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 5 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 8 adet kardiyoloji uzmanı, 6 adet kulak burun boğaz uzmanı, 2 adet nefroloji uzmanı, 4 adet nöroloji uzmanı, 2 adet nükleer tıp uzmanı, 5 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 2 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 2 adet psikiyatri uzmanı, 10 adet radyoloji uzmanı, 5 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 1 adet tıbbi farmakoloji uzmanı, 1 adet tıbbi onkoloji uzmanı, 2 adet tıbbi patoloji uzmanı, 8 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi Ankara ilinde Mevlana Bulvarı No:86/88 Balgat adresinde bulunmaktadır.

Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi
  • CPP Group Sigorta
  • Care & Create
  • Chubb European Group
  • Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat
  • Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM )
  • Corpus Sigorta
  • Magdeburger Sigorta
  • Mapfre Sigorta
  • Medilab Assist
  • Merkez Bankası Mensupları
  • Merkezi Kayıt Kuruluşu A. Ş.
  • Metlife Emeklilik Ve Hayat
  • Sivas Ticaret Borsası
  • Sivas Ticaret Ve Sanayi Odası
  • Sompo Sigorta
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Sigorta
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Unico Sigorta
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Viennalife Emeklilik ve Hayat A.Ş.
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Şeker Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Uzm. Dr. Hakan Baş Abdominal Ultrasonografi

Çok güler yüzlü ve ilgili bir doktordu. Hem kas yırtığımın hem de böbrek taşımın takibinde bana yardımcı oldu.

O
    Uzm. Dr. Hakan Baş Gelişimsel Kalça Displazisi (GKD) Tarama Programı

Hakan Bey'e yenidoğan oğlumu fontanel açıklığı ve kalça çıkığı taraması için götürmüştüm. Çok ilgiliydi, bebeklere nasıl yaklaşacağını bilen deneyimli ve ilgili bir doktor. Ayrılırken kafamızda hiçbir soru işareti bırakmadı.

Z
    Uzm. Dr. Hakan Baş Meme Radyolojisi

Genel Cerrahi muayenem sonrasında başvurduğum Dr. Hakan Baş meme Us, mammografi ve Meme Mr incelemeleri yapıp sonuçlar hakkında bana detaylı bilgi verdi, hastaya yaklaşımı ve bilgisi çok iyi.

Z
    Prof. Dr. Refah Sayın Diğer

İki yıldır babamın epilepsisini takip eden, uyguladığı ilaç tedavisi ile hayat kalitesini artıran, hastası ile çok ilgili ve tecrübeli bir doktordur.

Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Ali Can Tiroid Ultrasonografi

Tiroid hastasıyım. Başından beri güler yüzü, samimiyeti ve bütün kontrollerimde detaylı açıklamalarıyla bana güven veren tek doktor diyebilirim. Tiroid biyopsisi için çok büyük korkularım vardı. Beni ikna etti ve konuşa konuşa ağrısız bir şekilde işlemi tamamladık. İyi ki varsınız.

Prof. Dr. Aslı Yarcı Gürsoy Diğer

İlk bebeğimin ilk doktoru Asli hanım.Gebelik sürecimi doktorum sayesinde çok rahat geçiriyorum.Alaninda oldukça bilgili nazik, hastaya yaklaşımı çok iyi olan bi doktor kendisi.Aklımıza takılan tüm soruları rahatlıkla sorabiliyoruz.oldukça rahatlatıcı ve detaylı bir şekilde bizleri bilgilendirdi.iyi ki Aslı hocayla tanışmışız.

Dr. Öğr. Üyesi Semih Tangal Diğer

Semih hoca ile iki sene ara ile tekrarlayan bobrek tasimin genel aneztezi altinda lazer ile kirilmasi ihtiyaci ile tanistim. Hem randevularimda, hem takibi ve ameliyat surecinde cok olumlu bir tecrube yasadim. Hastasina olumlu ve sefkatli yaklasimi, bilgisi ve bilgilendirmesi, hizli ve etkin karar almasi ve hicbir olumsuzluk yasamadigim ameliyat surecleri beni cok olumlu etkiledi. Alanin asistan doktor ve hemsireleri de ayni olumlu yaklasima sahipti. Dr. Semih Tangal hocayi cekincesiz oneriyorum.

Op. Dr. Kenan Dağdelen Diğer

Annemin hipermetrop ve göz ağrısı şikayetleri nedeniyle doktordan randevu aldık. Annem zaten 3.75 derece hipermetrop gözlük kullanıyordu.
    Doktor annemin gözünü test etmek için bir iki değişik cam denedi ve hangisiyle iyi gördüğünü sordu. Annem başka bir cam ile iyi gördüğünü söylediği halde doktor “sen yanlış bilgi veriyorsun” dedi. Annemin iyi göstermediğini söylediği camın numarasını yazdı. Göz ağrısı ve kuruluk şikayetleri için ise hiçbir şey yazmadı.

Anneme doktorun verdiği derecenin 2 numara olduğunu öğrendik. Daha önce 3.75 olan göz numarasının gerilediğini düşündük. 2 numara dereceli gözlüğü aldık ve annem gözlükleri iyi göstermediği için kullanamadı.

Tekrar başka bir doktordan randevu aldık. Muayene sonucunda doktor göz numarasının 4 derece olduğunu söyledi. Annemin göz ağrısı ve kuruluk şikayetleri için ise antibiyotikli damla ve normal damla yazdı.
    Biz tekrar 4 numara dereceli gözlük almak zorunda kaldık.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

V
    Op. Dr. Bilge Pınar Keskinsoy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Cok guler yuzlu ve cok detayli muane edip ilgilendi cok memnun kaldim ilginizden dolayi bundan sonra bilge hocamin hastasiyim gonul rahatliyla gide bilirsiniz ben kadin dogum konturollerime gitmek istemiyordum artik bilge hocamla degisti fikrim

Op. Dr. Bilge Pınar Keskinsoy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Miyom ameliyatı sonrası rutin kontrol ve kist takibi için gittim. Daha önce de bir çok doktora gittim fakat Bilge Hocanın gerek muayene gerekse sonrası değerlendirmelerinden çok memnun kaldım. Detaylı açıklamaları ve hastaya yaklaşımı çok iyi. Bundan sonra Bilge Hoca’yla devam edeceğim :)