Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Cad. No:1, Ümraniye 34764Sigortalar
- Diğer (İade)
- SGK
z....g
Bugün cinsiyet öğrenme ve genel kontrol için gittim kendisine ilk defa, tam bir pişmanlık! Ultrasonda baktı asistanına tıbbi terimleri söyledi cinsiyeti söyledi sadece ve gitti ne bir açıklama ne birşey asistanıyla muhabbete başladılar bebek sağlıklı herşey yolunda tarzı biç bir bilgilendirme birşey olmadığı gibi, "hocam cinsiyet net mi kordon olabilir mi" gibi gayet doğal soruma "sordun söyledik işte cinsiyeti değiştirecek halimiz yok öyle bir yeteneğimiz yok" gibi ters cevaplar verdi sanki ben kendisine nasıl bu cinsiyet olur başka olmalıydı falan dedim velhasıl ben hiç memnun kalmadım.
tu...n
Bugün bebeğimin 6. Ayda olan kontrolü için Dr. Taliha hanıma muayeneye gittik. Bebeğimlede benimlede çok ilgiliydi, çok iyi ve Güler yüzlü bir doktordu. Şarkılar eşliğinde muayenemizi tamamladık bebeğim 6 aylık ve çok keyifle muayene oldu. Allah razı olsun yolunuz hep açık olsun hocam. Sizin gibi doktorların sayısı çoğalsın inşallah
Gebelik düşündüğüm için kontrol amaçlı gittim vajinal ultrason yapıldı ve kist olduğu söylendi kontrol günü gebeliği etkileyecek bir şey mi bilgi verir misiniz dedim ve bana internetten polikistik over sendromunu araştırabilirsin dedi bana kendi durumumla alakalı hiçbir şey açıklamadı.
v....k
Prostat büyümesinin neden olduğu İdrar yapamama problemi ve bununla beraber 4 aylık sontayla geçirdiğim sıkıntı sebebiyle doktor araştırmaya başladık. Tavsiye üzerine Yakup hocayla tanıştık. Holep lazer tedavi yöntemiyle sağlığıma kavuştum. Yakup hocanın ilgisi, güler yüzü, tedavi şekli beni çok mutlu etti. Yakup hoca gibi doktorlarımızın sayısının artmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun
b....k
Babamın prostat büyümesi şikayeti nedeniyle tavsiye üzerine doktorumuzdan randevu aldık. İlgisi, sabrı, güler yüzü ve tabiki tedavi süreci harikaydı. İdrarını yapamadığı için 4 ay sontaya bağlı yaşadı. Holep tedavi yöntemiyle idrarını yapamama şikayeti sona erdi.
zy...n
Prostat büyümesi şikayeti ile 4 aylık sonda eziyeti sonrası araştırmalar sonucunda yakup hocamızı önerdiler. Güleryüz tecrübe hasta dinleme sabır ve ekibi hepsi harikaydı. Lazer yöntemi ameliyatı başarılı geçti
z....
Oğlumuza konulan testis torsiyonu teşhisi sonrası hızlı müdahale ile başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi, açıklamaları ve güler yüzüyle saygıyı ve takdiri fazlasiyla hak eden bir doktor. Başarılarının devamını diliyorum .
n....ö
Çocuğumun boynundaki bezeyi muayene ederken çok sert davrandı ve çocuğumu azarladı. Bir çocuk doktoru olarak kendisinden daha sevecen ve güleryüzlü bir davraniş sergilemesini beklerdim. Çok üzgünüm
sa...
Değerli Nuran hocamla tesadüfen tanıştık,22/02/2024 tarihinde,Büyük bir miyom ve rahim alındı,Nuran hocam sayesinde güvende hissettiğim bir amaliyat süreci geçirdim,ilgisinden,alakasından,amaliyat sonrası bilgilendirme konusundan,herşeyiyle mükemmel 2 günlük bir hastane sürecim,geçti,şimdi iyileşme aşamasındayım, iyiki varsınız, Nuran hocam,demeden geçemedim,herşey gönlünüzce olsun inşallah hocam
um...a
Başka bir ilde anne karnındaki bebeğimize aort koartikasyonu teşhisi koyulmuştu. Ameliyatın bulunduğumuz ilde yapılamayacağını söylediler ileri merkezlere gitmemizin ve doğumu oralarda yapmamızın daha iyi olacağını söylediler. Taliha Öner ile böyle kesişti yollarımız. Doğumdan önce yaptığı incelemelerde aort koartikasyonu ve kalpte deliklerin olduğunu söyledi. Doğumdan sonra da ameliyat yapacaklarını söyledi. Doğum acil olarak haftasonu olmasına rağmen haftasonu gelip bebeğimizin ilk incelemesini yaptı. Bebeğimiz yoğun bakıma yatırıldı. Maalesef kalpteki sorunların dışında birçok sorun çıktı. Taliha Öner'in bu zorlu süreçte ilgisi alakası ve bizlerle iletişimi çok iyiydi.
Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Ümraniye şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Ümraniye şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Radyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Göz Doktoru, Ürolog, Gastroenterolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Nörolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Patolog, Kardiyolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Psikiyatrist, Aile Hekimi, Nefrolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Göğüs Cerrahı, Mikrobiyolog, Dermatolog, Biyokimya Uzmanı, Onkolog, Romatolog, Çocuk Cerrahı, Çocuk Psikiyatristi, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Algoloji Doktoru, Radyasyon Onkoloğu, Hematolog, Nükleer Tıp Doktoru.
Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 369 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ampütasyon, Ana(Antinükleer Antikor), Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru), Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Artritte Steroid Tedavisi.
Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Cad. No:1 Ümraniye şeklindedir.
Ümraniye bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Ümraniye bölgesindeki Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) klinikleri