Unkapanı Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi
Unkapanı Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi
Atatürk Bulvarı No27 Fatih/İstanbul, İstanbul
ca...n
Çift çene ameliyatı oldum çağrı hocaya. Doktoruma minnettarım. Her şeyiyle cok guzel ve başarılı ameliyat ve sonraki süreci geçirdim.
ly...l
Pek çok yere gittim ama istediğim gibi değildi daha sonra doktorumuzun güzel yorumlarına istinaden kendisinden randuvu aldım. Kendisi ve ekibi başarılı bir kemik grefti ameliyati yaptılar bana, ardından implantlar takıldı ve diğer aşamalar...
Tüm bu süre zarfında çok ilgili davrandılar. Sabırla, sıcak kanlı bir yaklaşımla ilgilendiler...
Yaptıkları her işlem güzel geçti benim için rahatsızlık duymadım, iyiki kendisinden randuvu almışım... Kendisine ve ekibine çok müteşekkirim...
Diş hekimi fobisiyle girdiğim yarı gömülü 20 yaş alt çene diş operasyonumdan, anestezi bekleme süresi dahil 20 dk da dişimi tek parça olarak alıp beni fobimden kurtarmış hekimdir. İlgisi, bilgisi ve açıklamalarındaki netlik ve sakinliği çok rahatlatıcı Şu an operasyon sonrası 3. günümdeyim, dikişlerimi hissetmek ve hafif bir sızı dışında bir problemim yok. Kendisine teşekkür ederim.
ra...v
6 ay önce 2 adet impalnt yaptırdığım hocama bugün 3.implantımı yaptırdım. Bir hekim olarak sürecin bu kadar konforlu ve rahat geçeceğini asla düşünmezdim. Bu süreci en iyi şekilde ve güzel sonuçlarla atlatmamı sağlayan değerli hocam Prof.Dr. Çağrı Delibaşına ve tüm ekibe teşekkürlerimi sunarım. Kendinizi ve yakınlarınızı Çağrı hocaya ve ekibine gönül rahatlığı ile emanet ede bilirsiniz.
Ağzımda hiç dişim yoktu. Hareketli protez kullanmak istemiyordum. Tavsiye üzerine Dr. Çağrı beye gittim. Çok başarılı ameliyatlarla kemik takviyesi ve implantlar yaptı. Şimdi sabit dişlerime kavuştum. Allah razı olsun Çağrı hocadan
ya...s
2 sene önce Kızımın dişinde kist var dediler 5 dişinin çekilmesi gerekiyor daha sonra ameliyat dediler kızım 14 yaşında idi 5 diş kaybı bizim için çok üzücüydü ne yapacağımızı bilmez bir halde iken çağrı beyi duyduk hemen gittik görüşmeye bizimle çok güzel ilgilendi kızımın bir tane bile dişini çekmeden tedaviye alıp operasyonu yaptı çok şükür kızım iyi psikolojisi bozulmadan sağlığına kavuştu iyiki tanımışız Allah razı olsun çağrı beyden
me...a
tavsiye üzerine gittiğim bi doktor. Implant ve diş çekimi tedavisi için gittim. Medipol diş hastanesine. aydınlatıcı bir tedavi süreci yumuşak davranışı ağrıyı sızıyı hissettirmeden tedavi yapıyor olması çok güzel. hastalarına arkadaş gibi yaklaşıyor ve harika bir iş disiplini mevcut .dişçi koltuğunda rahat hissettiriyor fobisi olanlara öneririm. Çağrı hoca en iyisi şiddetle gidin tavsiye ederim.
se...l
İğneden çok korkuyodum ve diş benim için çok önemliydi internetten araştırdım ve onu buldum gittiğimde korkularımı anlattım o bana sakin olmamı ve hiç birşey olmıcağını anlattı iğneden korkan ben implant yaptırdım ve şuan rahatca gülüp yemek yiyebiliyorum iyi ki Çağrı bey
Daha önce gittiğim doktordan hiç memnun değildim İnternetten araştırdım ve hasta yorumlarını da okuyarak Çağrı Bey’e gittim.Eli hafif kapris çeken ve naif bir doktor.
pm...g
Gökhan hoca müthiş üst sağ damak yetersizliği nedeniyle alt çene ucundan kemik takviyesi operasyonu oldum çok iyi geçti. Sol üste implant uygulaması yapıldı süper geçti. Umduğumdan az ağrım oldu eee okadar olacak. Eline sağlık hocam
Unkapanı Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi, İstanbul şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Unkapanı Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi, İstanbul şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Periodontolog, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı, Diş Hastalıkları Uzmanı, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Ortodontist, Çocuk Diş Hekimi, Endodontist, Ağız Ve Diş Sağlığı, Ağız Diş Ve Çene Radyoloğu.
Unkapanı Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Unkapanı Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi, toplam 20 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Koruyucusu, Cep Derinliği Azaltma, Dental Anastezi, Diş Bakımı, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Lazerli Diş Bakımı, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri, Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr), İmplant.
Unkapanı Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Unkapanı Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Unkapanı Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Unkapanı Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Unkapanı Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Unkapanı Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Unkapanı Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Unkapanı Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Unkapanı Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi nerede?Unkapanı Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi adresi Atatürk Bulvarı No27 Fatih/İstanbul İstanbul şeklindedir.
İstanbul bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri