Fatih, Ürolog
Özel Medilife Çapa Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji Daha fazlaMillet Cad. No: 125 Çapa, Fatih • Harita
Özel Medilife Çapa Hastanesi
İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Topçular Semt Polikliniği
Üroloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Aile hekimliği Daha fazlaAbdiipekçi Cad.No:197 Topçular Yenidoğan Mah., İstanbul • Harita
İstanbul Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Topçular Semt Polikliniği
Özel Güngören Kolan Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji Daha fazlaAkıncılar Mah. Posta Cad.No:59 Bahçelievler Haznedar, Bahçelievler • Harita
Özel Güngören Kolan Hastanesi
Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi Mustafa Kemal Semt Polikliniği
Üroloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Kalp ve damar cerrahisi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği Daha fazlaMustafa Kemal Mah. 3001 Cad.No:79 Ümraniye Devlet Has.Semt Polik, Ümraniye • Harita
Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi Mustafa Kemal Semt Polikliniği
İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi Ek Bina
Üroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği Daha fazlaKaragözsırtı Cad.No:1 Tepeüstü, İstanbul • Harita
İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi Ek Bina
İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi Validebağ Ek Binası
Üroloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Psikiyatri Daha fazlaKalfaçeşme Sok.Validebağ Koşuyolu, Üsküdar • Harita
İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi Validebağ Ek Binası
İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi Sarıgazi Semt Polikliniği
Üroloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaİnönü Mah. Eski Ank. Yolu Cad. No-93 K-1 Sarıgazi, İstanbul • Harita
İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi Sarıgazi Semt Polikliniği
Pendik Devlet Hastanesi Sapanbağları Semt Polikliniği
Üroloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Aile hekimliği Daha fazlaSapanbağları Mah. Refah Sokak No:14, İstanbul • Harita
Pendik Devlet Hastanesi Sapanbağları Semt Polikliniği
İstanbul Fatih Tdv 29 Mayıs Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Aile hekimliği, Diş hekimi Daha fazlaMimarsinan Mah. Vatan Cad.No:3 29 Mayıs Sok., Fatih • Harita
İstanbul Fatih Tdv 29 Mayıs Hastanesi
Özel Avrupa Tüp Bebek Ve Kadın Sağlığı Merkezi