Ürolog Kumlu, Hatay
Özel Avrasya Hospital
Üroloji, İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi Daha fazlaBeştelsiz Mahallesi Seyitnizam Caddesi 101. Sokak No:107, Zeytinburnu • Harita
Özel Avrasya Hospital
Çorum Sungurlu Devlet Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Aile hekimliği, Pratisyen, Diş hekimi Daha fazlaHacettepe Mah., Çorum • Harita
Çorum Sungurlu Devlet Hastanesi
İstanbul Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Romatoloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Fizyoloji, Pratisyen, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji, Psikiyatri Daha fazlaEski Londra Yolu, Bahçelievler • Harita
İstanbul Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Konya Ereğli Devlet Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaToros, Ereğli • Harita
Konya Ereğli Devlet Hastanesi
Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaRaufbey Mah. Dr. Devlet Bahçeli Bulvarı 1. Etap No: 27 Merkez Osmaniye 80010, Osmaniye • Harita
Özel Osmaniye Sevgi Hastanesi
Manisa Salihli Devlet Hastanesi B Blok
Üroloji, İç hastalıkları, Dermatoloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz Daha fazlaSağlık Mah. Ziyagökalp Cad. No:46, Manisa • Harita
Manisa Salihli Devlet Hastanesi B Blok
Ankara Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaGökçek Mahallesi 250. Cadde No:2/A, Sincan • Harita
Ankara Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Özel Çağdaş Tıp Merkezi
Üroloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Pratisyen Daha fazlaÇevreli Cad. Çaba Sokak No:3/1 Aydınlıkevler, Ankara • Harita
Özel Çağdaş Tıp Merkezi
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaSüphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı, Van • Harita
Van Bölge Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Özel Biosan Polikliniği
Üroloji, Genel cerrahi, Radyoloji
Büyükdere Caddesi No:15 Hür Han, Şişli • Harita
Özel Biosan Polikliniği
İstanbul Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaDoğan Sok.İstasyon, Kartal • Harita
İstanbul Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi
Avusturya Sen Jorj Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaBereketzade Medresesi Sok. No: 7 Bereketzade Mah., Beyoğlu • Harita
Avusturya Sen Jorj Hastanesi
Türk Kızılay Bakırköy Niyazi Ali Rıza Mete Tıp Merkezi
Üroloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaZeytinlik Mah. Yakut Sok.No:19, Bakırköy • Harita
Türk Kızılay Bakırköy Niyazi Ali Rıza Mete Tıp Merkezi
Manisa Özel Deva Tıp Merkezi
Üroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nöroloji, Beyin ve sinir cerrahisi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diş hekimi Daha fazlaCumhuriyet Cad. No:78, Manisa • Harita
Manisa Özel Deva Tıp Merkezi
Trabzon Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaYaylacık Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı (Düzköy Kavşağı Karşısı) No:2, Akçaabat • Harita
Trabzon Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi
Özel Star Medica Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Ortopedi ve travmatoloji, Radyoloji Daha fazlaEskicami-Ortacami Mahallesi Mevlana Ek Sokak No:10, Tekirdağ • Harita
Özel Star Medica Hastanesi
Özel Nobel Tıp Merkezi
Üroloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaSümer Mah. 100. Sokak Kulaç Apt. No:13/6, Adana • Harita
Özel Nobel Tıp Merkezi
İçişleri Bakanlığı Semt Polikliniği
Üroloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Radyoloji, Aile hekimliği Daha fazlaAtatürk Mahallesi İnönü Bulvarı B1 Blok Atatürk Eğt. Arş. Vilayetler Smt Plk, Ankara • Harita
İçişleri Bakanlığı Semt Polikliniği
Güney Sağlık Hizmetleri
Üroloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Kulak burun boğaz Daha fazlaYıldırım Mahallesi Fevzipaşa Cad. No:27/1 Hasanhalife Mah., İstanbul • Harita
Güney Sağlık Hizmetleri
Özel Elazığ Tıp Merkezi
Üroloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji Daha fazlaRüstempaşa M. Cahit Dalokay C. No:9, Elazığ • Harita
Özel Elazığ Tıp Merkezi