Ürolog Kumlu, Hatay
Şifa Üniversitesi Bornova Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Nefroloji
, Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji Daha fazlaKazım Dirik Mah. Sanayi Cad.No:7, Bornova • Harita
Şifa Üniversitesi Bornova Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ankara Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi Balgat Çukurambar Semt Polikliniği
Üroloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği Daha fazlaÜniversiteler Mahallesi Çukurambar Mah. 41. Cad., Ankara • Harita
Ankara Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi Balgat Çukurambar Semt Polikliniği
Ankara Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ulus 100. Yıl Semt Polikliniği
Üroloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Diş hekimi Daha fazla100. Yıl Çarşısı Kat:5 Ulus, Ankara • Harita
Ankara Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ulus 100. Yıl Semt Polikliniği
Antalya Ticaret Borsası Polikliniği
Üroloji, İç hastalıkları, Dermatoloji
, Kulak burun boğaz, Aile hekimliği Daha fazlaFener Mah. 1968Sok. Lara Yolu, Antalya • Harita
Antalya Ticaret Borsası Polikliniği
Özel İstanbul Park Hastanesi Kartal
Üroloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Ortopedi ve travmatoloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji Daha fazlaBağdat Cad. No:101 Rahmanlar, İstanbul • Harita
Özel İstanbul Park Hastanesi Kartal
İstanbul Başkent Üniversitesi Diyaliz Merkezi
Üroloji, İç hastalıkları, Nefroloji
, Kardiyoloji, Aile hekimliği Daha fazlaOymacı Sokak No:7 Altunizade, İstanbul • Harita
İstanbul Başkent Üniversitesi Diyaliz Merkezi
İstanbul Şişli Devlet Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Aile hekimliği Daha fazlaOktay Cebeci Sok.No:25/27 Bomonti, İstanbul • Harita
İstanbul Şişli Devlet Hastanesi
Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi
Üroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Geriatri, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji Daha fazlaLevent Mah. Büyükdere Cad. No:120, İstanbul • Harita
Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi
İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi Sarıgazi Semt Polikliniği
Üroloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaİnönü Mah. Eski Ank. Yolu Cad. No-93 K-1 Sarıgazi, İstanbul • Harita
İstanbul Tev Sultanbeyli İlçe Devlet Hastanesi Sarıgazi Semt Polikliniği
İstanbul Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen Daha fazlaFerhatpaşa Mah. İstanbul Cad. İlyas Çokay Dvh, İstanbul • Harita
İstanbul Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi
İstanbul Yeşilköy Sağlık Merkezi
Üroloji, İç hastalıkları
Sahil Yolu Marina Önü Bakırköy, İstanbul • Harita
İstanbul Yeşilköy Sağlık Merkezi
Artvin Borçka Devlet Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Çocuk nefrolojisi
, Genel cerrahi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Pratisyen Daha fazlaSsk Cad., Artvin • Harita
Artvin Borçka Devlet Hastanesi
Ankara Akyurt Devlet Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji Daha fazlaYıldırım Mah. Dr Neslihan Özenli Cad., Ankara • Harita
Ankara Akyurt Devlet Hastanesi
Ankara Beypazarı Devlet Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diş hekimi Daha fazlaKurtuluş Mah. Milli Egemenlik Cad., Ankara • Harita
Ankara Beypazarı Devlet Hastanesi
Dışkapı Mevkii Askeri Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon Daha fazlaİrfan Baştuğ Cad.Dışkapı, Ankara • Harita
Dışkapı Mevkii Askeri Hastanesi
, Genel cerrahi Daha fazlaHacıhasan Mah. Cumhuriyet Cad. 95/A, Amasya • Harita
Merzifon Onur Tıp Merkezi
Mehmet Akif Ersoy Hastanesi Küçükçekmece Semt Polikliniği
Üroloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Psikiyatri Daha fazlaİnönü Mah. Hakan Cad.No:44Sefaköy, İstanbul • Harita
Mehmet Akif Ersoy Hastanesi Küçükçekmece Semt Polikliniği
Pendik Devlet Hastanesi Sapanbağları Semt Polikliniği
Üroloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Aile hekimliği Daha fazlaSapanbağları Mah. Refah Sokak No:14, İstanbul • Harita
Pendik Devlet Hastanesi Sapanbağları Semt Polikliniği
Eyüp Devlet Hastanesi Gaziosmanpaşa Semt Polikliniği
Üroloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Psikiyatri Daha fazlaG.O.P. Meydanı Salihpaşa Cad.N.52 Merkez Mah., Gaziosmanpaşa • Harita
Eyüp Devlet Hastanesi Gaziosmanpaşa Semt Polikliniği