Uşak Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Ünitesi
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Uşak Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Ünitesi
Cumhuriyet Mahallesi Bahçeli Sokak No:1, Uşak
3 yaşında oğlumu bademcik, geniz eti ve kulakta sıvı birikmesinden ameliyat etti. Gayet başarılıydı hiçbir sorun yaşamadık. Bilgili bir doktor.
h ...n
Çok bilgili ve İŞİNİ HAFİFE ALMAYAN hastasına saygılı Dr. Aysel Acar Ünlü: Allah ne muradı varsa versin alerji için gittim akciğer hastalığımı teşhis etti ve hastalığım ilerlemeden önlem aldık.
me...
Merhabalar
Öncelikle Uşak ımıza böyle işinin ehli tecrübeli mesleğinde mükemmel bir Doktoru bizlere kazandıran Sağlık bakanlığı'na teşekkür ederim.
Yıllardır varis ağırılarından sancılı bir süreç geçirmekteydim bazen saatlerce tek ayak üzerinde duruyordum lazer tedavi yöntemi ile ağrısız acısız kesiksiz tedavimi oldum şimdi iki bacağım arasında hiç bir fark kalmadı anamdan yeniden doğmuş gibiyim.
Beni sağlığıma kavuşturan ilgisiyle beyfendiliğiyle herşeyiyle mükemmel bir Doktor herkese tavsiye ederim
Sayın BARIŞ TUNCER Hocama sonsuz teşekkürler
iyi ki varsınız hocam Allah razı olsun sizden.
ke....
70 yasindaki Babamın bacağına platin takıldı. cok başarılı bir amaliyat oldi cabuk oldu. Tereddüt etmeden güvenebilirsiniz
şü...n
Eşim baypas amaliyati oldu çok harika bı doktor hastasıyla çok güzel ilgileniyor bugün tatil olmasına rağmen kendi gözüyle görmeye geldi tavsiye edeceğim en özel ve harika kalp damar doktoru
kü...n
Valla 40 yıllık boğaz enfeksiyon hastasıyım ben böyle bir tedavi görmedim tükürdüğümü bile yutamazken serum karışımı ile 3 saatte beni ayağa kaldırdı ne diyeyim pes böyle kaliteli Dr lar varmış helal olsun.
ra...m
Dr Günay Güneş bey'den Allah razı olsun geçirmiş olduğum kalp krizinde yapmış olduğu müdahale ıle anjiyo sonrası geçici pil ve kalıcı pil takarak hayata yeniden dönmemi sağlayan mesleğine ve hastasına saygılı güler yüzlü en önemlisi en zor anlarimda kendimi güvende hisettiren doktorumdan Allah razı 0lsun sayesinde eski saglıma kavuştum
de...a
Hayatımı önce Allaha sonra günay beye borçluyum diyebilirim. ALLAH RAZI OLSUN Günay beyden geçirdiğim kalp krizi sonucu %100 tıkanmış olan ana damara zamanında müdahale ile stent takip beni kurtardı. Allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin. Çok teşekkür ediyorum doktor bey.
ft...k
Kendisi çok iyi bir doktor. Cildimde çıkan et beni gibi yaraların tedavisinde doktor hanımdan destek aldım ve sayesinde yaralarım iyileşti.
me....
Annemin diz ameliyatında ilgisi ,alakası ve hastaya davranışından çok memnun kaldık.Ameliyatımızda gayet başarılı geçti.Herşey için çok teşekkür ederiz.
Uşak Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Ünitesi, Uşak şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Uşak Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Ünitesi, Uşak şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Radyolog, Ürolog, Nörolog, Aile Hekimi, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Patolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Göz Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Dermatolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Pratisyen Hekim, Psikiyatrist, Göğüs Cerrahı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Gastroenterolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Mikrobiyolog, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Nefrolog.
Uşak Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Ünitesi hangi hizmetleri sağlıyor?Uşak Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Ünitesi, toplam 285 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağrı Pompası, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Arteriografi, Baklofen Pompası Tedavisi, Beyin Anevrizması Onarımı, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Brakiterapi, Derin Beyin Stimülasyonu, Dikiş, Diskektomi.
Uşak Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Ünitesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Uşak Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Ünitesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Uşak Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Ünitesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Uşak Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Ünitesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Uşak Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Ünitesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Uşak Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Ünitesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Uşak Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Ünitesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Uşak Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Ünitesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Uşak Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Ünitesi nerede?Uşak Devlet Hastanesi Kadın Doğum Ve Çocuk Ünitesi adresi Cumhuriyet Mahallesi Bahçeli Sokak No:1 Uşak şeklindedir.
Uşak bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Uşak bölgesindeki Genel Cerrah klinikleri