Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi
Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi
Fevzi Çakmak Mah. Şehit Ömer Faydalı Cad. Fırın Sok. No: 33, YalovaSigortalar
- Diğer (İade)
şü...n
Ceyla hanıma Eylül ayında göğüs küçültme ameliyatı oldum ve gerçekten çok memnun kaldım. Kendisinin enerjisi ilgisi gerçekten çok iyi. Cerrahisi çok başarılı. Bu kadar başarılı bir dr için pek yorum olmaması da üzücü :))iyi ki Ceyla hanımı tercih etmişim ve herkese öneriyorum.
d.....
4 aydan fazla bir sure önce meme küçültme ve diklestirme ameliyat oldum. İyi ki Ceyla Hanım'ı tercih etmişim. Operasyon öncesinde, sırasında ya da sonrasinda hiçbir olumsuzluk yaşamadım. Bir kere çok ilk gördüğüm an kendisine güven duydum çünkü bunu bana hissettirdi. Bunca zaman geçti ne bir iltihaplanma ne bir akıntı döküntü hiçbir sorun yaşamadım. Hastaneden çıktıktan sonra hissettiğim mutluluktan mi bilmem ama agri, sızı icin hafif bir ağrı kesici yeterli oldu. Operasyon sonrasi yaşam kalitem ve kendime güvenim artti. Hiç düşünmeden çekinmeden kendisine teslim olunuz ;)
Yaklaşık 10 sene önce kendisini ameliyat oldum. Burun poliplerinin alınması gerekiyordu fakat ameliyattan birkaç hafta sonra önceki ameliyatından sonraki gibi rahat koku ve nefes alamadığımı söyleyerek tomografi çekilmesini istedim. Kendisi İlk başta karşı çıktı fakat sonra kabul etti ve tomografide görüldüğü gibi poliplerin yarısından fazlası duruyordu. Elbette bulundukları yerlerden dolayı belki de riske girmek istemedi ama kendisi sürekli tersler gibi konuşuyordu. Üstelik tomografinin ücretini de almak istedi. Geçen gün gittiğim başka bir doktor eğriliğin de olduğu gibi durduğunu söyledi. Oysaki onu da düzelteceğim demişti. Hayatımda karşılaştığım en garip doktordu sanırım. Ameliyattan sonra yıllarca antibiyotik, kortizonlu iğneler aşılar vesaire ile uğraştım. Bana hiçbir çare olmadı en azından kısa süreli olsa da beklerdim. Kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
iş...n
Agustos ayinda karin germe + meme kucultme operasyonu gecirdim. Operasyon oncesi bilgilendirmesiyle operasyon sonrasi destegiyle cok sevdigim bir doktor oldu Ceyla hanim. Ilk gunlerin zorlugunda guler yuzuyle verdigi moralle sureci rahat atlatmama yardimci oldu.
Geçen sene burun ameliyatı oldum herkes yapmaya çekindi burnum kalın derili tam sonuç alamam diye kendisi ile görüştüğümde yaparım dedi sonuç burun ucum düşük nefes alamıyorum ve tekrar ameliyat diyor olmak istemiyorum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
yu...i
Annemin bel fıtığı patlamıştı ağrısı vardı. Felç riski içeriyordu. Salih beyden sonra farklı görüş almak için birkaç doktora da gittik hepsi ameliyat şart dedi. Muayene sırasında yaklaşımı detaylı izahat verişi soruları sabırla cevaplanması profesyonel anlatımı ve samimiyeti sonucu ameliyat kararı alınca bize en çok güven Salih bey de karar kıldık . İyi ki de onda karar kıldık. Başarılı bir ameliyat sonrası ağrıları geçti. Sorunsuz hızla iyileşiyor. Ameliyat sonrası da her adımda ne yapılması gerekiyorsa profesyonel bir şekilde yaptılar ve bizede bilgi verdiler. Sadece ameliyat değil süreçten de hem hastamız hem de bizler memnun kaldıkstres yaşamadık. Yalova uzmanlar hastanedeki asistanı da güleryüzü ve yaklaşımı ile her adımda yardımcı oldu . Fıtık bel ağrısı vb sorunlarınız varsa kesinlikle doktor beyi tavsiye ederim. Gönül rahatlığı ile kendinizi tedavi noktasında doktor beye teslim edebilirsiniz.
be...z
Sayın hocam 3 gün önce beyin kanaması teşhisi ile annemi ameiyat etti. Ameliyat öncesi bizlere olan yaklaşımı, detaylı ameliyat bilgilendirmesi ve güleryüzü ile kendisine çok teşekkür ediyorum. Korku ile kabul etmek durumunda kaldığımız ameliyatın çok başarılı geçmiş olması sayın hocamın sayesindedir. Daha önce tanımamış olmamız bizim ayıbımızdır, Allah sizden razı olsun. İyiki siz ve yoğun bakım ekibinize denk geldik, yiyki varsınız Alper hocam...
e....
Alanında uzman (hocayım diyenlere taş çıkartır) bir doktor. Boyun fıtığı rahatsızlığım için gittim. Kendisine muayene olup memnun kalmayan yoktur. Eğer ki Beyin Cerrahi alanında bir rahatsızlığınız varsa kurtarıcınız, çok değerli doktorumuz sayın Işık beydir. Keşke onun gibi bir arkadaşım/dostum olsa. Etrafına neşe ve mutluluk saçıyor. Hastalarına yaklaşımı mükemmel. Başka doktor tanımam. Nasıl öveceğimi bilemiyorum. Kendisine çok çok teşekkür ediyorum. İyi yönde hayatımın akışını değiştirdi. Kendisinden Allah razı olsun.
vo....
Normalde Bursada yaşıyoruz, seyahat sırasında rahat nefes alamama sebebi ile oğlumu Yalovada muayene ettirmem gerekti. Hemen burnunu temizlememiz gerektiğini söyledi, bizzat kendisi temizledi ve evde nasıl yapacağımızı gösterdi. Hala onun öğrettiği şekilde tıkandıkça temizliyoruz. Kendisine minnettarım. Son derece pozitif ve yetenkli bir hekim.
Çok değerli Süleyman hocam, 27 Ekim 2022 perşembe günü prostat ameliyatimi büyük bir başarıyla gerceklestirdi. O gün benim için hayatımın dönüm noktası oldu. Kendisi için ne kadar övgü dolu sözcükler kullansam az gelir. Allah parmaklarina güç kuvvet versin. Basimizda hep var olsun . Tevazusunu, insanlığını, karakterini de çok sevdim. Her şey için binlerce teşekkürler. Allah ondan razı olsun, ben sonuna kadar razıyım. Hakkını helal etsin, saygilarimla. Hüseyin Kocabiyik.
Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi, Yalova şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi, Yalova şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Nörolog, Radyolog, Kardiyolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Genel Cerrah, Ürolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Göğüs Hastalıkları Doktoru, Psikiyatrist, Kalp Ve Damar Cerrahı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Nefrolog, El Cerrahı, Dermatolog, Psikolog.
Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi, toplam 647 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Akupunktur Tedavisi, Baklofen Pompası Tedavisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Botoks, Derin Beyin Stimülasyonu, EEG (Elektroensefalografi), Ekstratemporal Kortikal Rezeksiyon, Elektromiyografi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Epidural Steroid Enjeksiyonu.
Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Evet, Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi online danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli; uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi nerede?Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi adresi Fevzi Çakmak Mah. Şehit Ömer Faydalı Cad. Fırın Sok. No: 33 Yalova şeklindedir.
Yalova bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Yalova bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
Yalova bölgesindeki Ürolog klinikleri
Yalova bölgesindeki Kulak Burun Boğaz Doktoru klinikleri
Yalova bölgesindeki Radyolog klinikleri
Daha fazla (11)İstanbul bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Üsküdar bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri