Veni Vidi Göz Merkezi Antalya
Şirinyalı Mahallesi Sinanoğlu Caddesi No:88/B, Muratpaşa 07160Sigortalar
- Diğer (İade)
Annemde katarakt nedeniyle görüş kaybının başladığını ayrıca göz tansiyonu olduğunu tespit ederek ameliyatını ve tedavi sürecini mükemmel bir profesyonellikle yönetti. Nilüfer Hocamın Dr ama Doç.Dr. olduğunu lütfen unutmayın. Bu nedenle devamlı surette kendini geliştirmek zorunda olduğunu, yayınları takip etmek yeni yayınlar sunmak zorunda olduğunu gözden kaçırmayın. Nilüfer Hocamın gözlerinin içi gülüyor bu da size huzur veriyor. Kibar, sabırlı ve hastasını detaylı olarak bilgilendiren bir Hekim. Annemin göz tansiyonu olduğu için monofocal mercek kullanılması gerektiğini söyleyerek bir kaç mercek markası tavsiye etti ve ameliyat sonrası yakın gözlüğü kullanması gerekeceği bilgisini de verdi. Hocamın tavsiye ettiği mercek markalarından ilk sırada olanı tercih ettik. An itibariyle Annemin yakın gözlüğü de kullanmasına gerek kalmadı. İşte ben buna Tecrübe, Profesyonel Yaklaşım, Hasta İçin En İyisine Karar Verebilme Yeteneği derim.
y....p
Uğur hocama miyop astigmat şikayetiyle gittim.ameliyat öncesi detaylı bilgilendirmesi, operasyon esnasında bilgisi ve ve sakinleştirici tavırları çok güven vericiydi. Ameliyat sonrası ilgi ve alakası çok profesyoneldi.Lasik göz ameliyatı oldum çok memnunum gönül rahatlığıyla kendinizi ona bırakın . Doğru adres uğur balcı
a ...y
BEN AYNUR YILDIZ 40 YILLIK HEMŞİREYİM YILLARDİR İHMAL ETTİĞİM KATARAKT OLAN GÖZÜMÜN ARAŞTIRMALARIM SONUNDA MERSİNDEN ANTALYA YA VENİ VİDİ GÖZ HASTANESİNDE DOÇ DR NİLÜFER İLHAN HANIMEFENDİYE MUANE VE AMELİYATIMI OLDUM.GÖRME ORANI YÜZDE 3 OLAN GÖZÜMÜ YÜZDE 30 A ÇIKARTTI.DOÇ.DR.NİLÜFER İLHANA TEŞEKKURLERİMİ SUNUYORUM.
yi...
Güler yüzlü hizmet Sayın Nilüfer İlhan hanım size çok teşekkür ederim beni yeniden hayata dönmeme yardımcı olduğunuz için size minnettarım yolunuz ve bahtınız açık olsun.
ta...y
Ağustos ayında Dr. Kemal Sağnak için özellikle türküye geldim. Kendisi mükemmel bir Doktor. Doktor bey, komple mercek değişmesini tavsiye etti, ve yaklaşık 8 dk. İçinde gözlüksüz bir hayata döndüm. Kendısını herkese, ve gerçekten herkese tavsiye ediyorum. Çok iyi bir uzman ve çok sempatik. Çok teşekkür ediyorum Kemal Bey.
ş....k
4 yaşındaki oğlumuzu muayene etti çocuklara yaklaşımı çok ilgili ve özenliydi. Daha önce de kendim muayene olmuştum. Kendisi çok mütevazi ve bilgili bir doktor. Teşekkür ederiz tavsiye ederim.
me...
SERHAN HOCAM PRATİK, DAKİK, NE İSTEDİĞİNİ VE YAPMASI GEREKTİĞİNİ BİLEN, MÜTHİŞ BİR ENERJİSİ OLAN, HASTAYA GÜVEN VEREN BİR HEKİM ! BABAMIN İKİ GÖZÜNE AYNI ANDA AKILLI LENS OPERASYONU GERÇEKLEŞTİRDİ! VERDİĞİ GÜVEN İYİLEŞME SÜRECİNE DE YANSIYOR! BİZ MUTLU OLDUK, ALLAH DA ONU İKİ CİHANDA DA MUVAFFAK ETSİN İNŞALLAH! HÜRMETLER
VENİ VİDİ GÖZ AİLESİ...
Temmuz 2022 de Kemal beyde lasic ameliyatı oldum.Kemal beyin tecrübesi ve profesyonelce yaklaşımı sayesinde başarılı bir operasyon gerçekleşti.herşey için teşekkür ederim.
Hasta
Temmuz 2022 de eşim ve ben Lazer ameliyatı olduk Kemal hocam yaklaşımıyla profesyonelliğini hep hissettirdi.süper bir doktordu.
ze...ç
Astigmatım sebebiyle yıllardır gözlük kullanıyorum. Muayenelerimde de hep Kemal hocama giderdim. Çalıştığı hastaneleri değiştirdi ben yinede ona gittim. En son gözlükten kurtulmak için ameliyat olmaya karar verdim. Antalyada göz ameliyatı yapan bir sürü doktor olmasına rağmen aklımda tek Kemal hocaya gitmek vardır. Anestezi almadığınız için göz ameliyatı stresli geçebiliyor. Ama başından beri Kemal hocamın sayesinde hiç korkmadım ve heyecanlanmadım. Ameliyat sırasında ne olacağını o anda ne yaptığını ve ne hissedeceğimi tatlı diliyle anlattı ve içimi rahatlattı. En önemliside beni sorunsuz bir şekilde aklımda hiç soru işareti kalmadan gözlüklerimden kurtardı. Hayatımda gördüğüm en tatlı dilli anlayışlı doktor kendisidir. Göz konusunda herkese tavsiye edebileceğim tek kişidir.
Veni Vidi Göz Merkezi Antalya, Muratpaşa şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Veni Vidi Göz Merkezi Antalya, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Veni Vidi Göz Merkezi Antalya ile iletişime geçin.
Veni Vidi Göz Merkezi Antalya hangi hizmetleri sağlıyor?Veni Vidi Göz Merkezi Antalya, toplam 66 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu, Blefaroplasti, Fakik Göz İçi Lens, Fotorefraktif Keratektomi (Prk), Glokom Ameliyatı, Görme Alanı Testi, Görsel Uyarılmış Potansiyeller(Vep) Testi, Intraoküler Basınç Ölçümü, Katarakt Ameliyatı, Keratektomi.
Veni Vidi Göz Merkezi Antalya adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Veni Vidi Göz Merkezi Antalya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Veni Vidi Göz Merkezi Antalya kurumundan nasıl randevu alabilirim?Veni Vidi Göz Merkezi Antalya bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Veni Vidi Göz Merkezi Antalya ile iletişime geçmenizi öneririz.
Veni Vidi Göz Merkezi Antalya kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Veni Vidi Göz Merkezi Antalya ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Veni Vidi Göz Merkezi Antalya hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Veni Vidi Göz Merkezi Antalya nerede?Veni Vidi Göz Merkezi Antalya adresi Şirinyalı Mahallesi Sinanoğlu Caddesi No:88/B Muratpaşa şeklindedir.