Veni Vidi Hastanesi Üsküdar
Ahmediye Mahallesi Halk Caddesi No:8, Üsküdar 34662
çi...n
Sevgili Dr um Sibel hanıma arkadaş tavsiyesi ile gittim.Katarakt ameliyatı yapıldı ve akıllı lens takıldı.Güler yüzü aydınlatıcı konuşmaları beni çok rahatlattı.Her şey için size ve hastahane personeline teşekkürler.
Sibel Hanım'a no touch lazer ameliyatı için gitmiştim. Gerek deneyimi gerek hasta psikolojisinden anlaması ve güven vererek yaklaşımından ötürü gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.Hem doktoruma hem de güler yüzlü hastane ekibine her şey için teşekkür ederim.
zü...
Katarakt , uzak, yakın, astigmat sorunlarım vardı. Araştırma yaparak Dr.S.Pınar Hnm.'a ulaştım üç odaklı akıllı lensler için kafamda soru işaretleri vardı. Pınar Hnm. göz alt yapımı inceledikten sonra benim icin en doğru kararı verdi. Akıllı toric lens kullanılarak katarakt ameliyatı, iki gözüme bir gün arayla yapıldı. Ameliyattan bu yana bir ay geçti astıgmatim düzeldi. Uzağı yakını görüyorum. Sadece cok küçük yazılar icin yakın gözlüğü verildi (ihtiyaç hissetmedigimden henüz kullanmış değilim). Dr.S.Pınar Hnm'a ve ekibine çok teşekkür ediyorum.
ha...i
Üsküdar Venividigöz hastanesine DR.Orkun Bey'e tavsiye üzerine gittim. Karşılamasından ve anlatımından,güleryüzlü olmasından, güven vermesinden çok memnun kaldım. Göz kapağı ameliyatım çok başarılı geçti ne ağrı ne sızı hiç bir şey hissetmedim. Elinize emeğinize sağlık çok teşekkür ederim yolunuz ve şansınız açık olsun. Ayrıca ekibimize ve çalışanlara teşekkürler.
Veni Vidi Hastanesi Üsküdar, Üsküdar şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Veni Vidi Hastanesi Üsküdar, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Veni Vidi Hastanesi Üsküdar ile iletişime geçin.
Veni Vidi Hastanesi Üsküdar hangi hizmetleri sağlıyor?Veni Vidi Hastanesi Üsküdar, toplam 1 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Göz Hastalıkları Randevusu.
Veni Vidi Hastanesi Üsküdar adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Veni Vidi Hastanesi Üsküdar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Veni Vidi Hastanesi Üsküdar kurumundan nasıl randevu alabilirim?Veni Vidi Hastanesi Üsküdar bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Veni Vidi Hastanesi Üsküdar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Veni Vidi Hastanesi Üsküdar kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Veni Vidi Hastanesi Üsküdar ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Veni Vidi Hastanesi Üsküdar hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Veni Vidi Hastanesi Üsküdar nerede?Veni Vidi Hastanesi Üsküdar adresi Ahmediye Mahallesi Halk Caddesi No:8 Üsküdar şeklindedir.