Diğer kurumları göster
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Veratok
Bahçelievler Mahallesi Bağlar Caddesi No:101/201, Serdivan 54055
a....e
Kendisine tenisçi dirseğim için başvurdum. Kolumda şiddetli ağrı vardı. Bana çok detaylı ve görsel bi anlatım yaptı, kendisi fizyoterapi alanında çok bilgili. Yaklaşık 8 seans sonunda da ağrım tamamen geçti. Egzersiz programına devam ediyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum
ml....
Yıllardır farklı diyetisyenlere danışmış birisi olarak söylüyorum ki Nebil bey çok farklı. Tecrübesi zaten inanılmaz. Şok diyetlerden nefret eden ve sizin kan değerlerinizi yani sağlığınızı önemseyen birisi. Emin adımlarla , ve sürekli değiştirdiği listelerle sıkılmadan , aç kalmadan tam 9 kg verdim.Uzmanlığı, İletişimi ve yaklaşımı mükemmel bir diyetisyen arıyorsanız tek tercihiniz Nebil bey olmalı
s....g
Nebil bey işini çok iyi yapan bir hekim danışanlarına iletişim ve yaklaşım şekli oldukça iyi uzun zamandır keyif alarak çalıştığım nadir diyetisyenlerden sıkmadan yormadan keyifle kilo verdiriyor severek gidiyorum kesinlikle tavsiye ediyorum
n ...b
Nebil Hoca ile öncelikli olarak egzama ve sedef hastalığımla ilgili çalışıyoruz ve bunun yanında kilomu da kontrole aldık. Kendisinin sağlıklı olmayı ilk sıraya koyması, detaylı bir şekilde her konunun üzerine eğilmesi, sürece olan özeni ve takibi her şeyiyle çok memnunum. Bütün aile üyelerim ve kuzenim dahil olmak üzere herkesi de kendisine yönlendirdim. Hepimiz çok memnunuz, başarılarınızın devamını dilerim. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
Kilolarınız kaybolurken sağlığınızı kazandırıyor. Tahlil okumada ve vücut dengesini düzenlemede çok başarılı. Kan değerlerimin en iyi olduğu dönemler nebil hocaya danışan olduğum dönemler.
Nebil hoca ile yolumuz geçen sene Mayıs ayında kesişti.Üç ay gibi kısa bir sürede tam 12 kg verdim 70 den 58 kg a düştüm ve asla acıkmadım. 7/8 aydır da kilo korumadayız ve en güzel yanı verdiğim kiloları geri almamam oldu
h....b
Kızımın insülin direnci için Nebil hocamıza gittik çok şükür tedavisi ve beslenme düzeni sayesinde dirençten kurtulduk sayesinde hormonları ile ilgili sıkıntısı olduğunu öğrendik ve tedavi süreci için yol gösterdi şuan tedavimiz devam etmekte süreçle ilgili kendisi de ayrıca takipte
k.....
Nebil beyden danışmanlık alan bir arkadaşımın çok başarılı kilo verdiğini görünce ben de kendisinden randevu aldım. Öncelikle son derece güler yüzlü ve ilgili bir şekilde beni bilgilendirdi daha sonra da tüm süreçte bu şekilde devam etti. Nebil beyin programı sayesinde kilo vermenin yanı sıra hem beslenme alışkanlığım hem de uyku düzenim düzeldi.
fa...
Nebil bey'e arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Kilo verme konusunda danışmanlık aldım. 6 aylık danışanıyım, 88 kilo ile başladım sayesinde şu an 77 kiloya düştüm.
h....e
Nebil hocam bence bir diyetisyenden çok daha fazlası yanına gittiginizde sizi neredeyse bir saat boyunca dinliyor ve bütünsel olarak başka rahatsızlığınız varsa ona göre bir yol yürümeyi tercih ediyor ,ben bir aydır danışmanlık alıyorum ve mükemmel sonuç aldım tabiyki danışan istikrarı da çok.önemli gerekli motivasyonuda bu süreçte size veriyor. Doğru diyetisyen hayat kurtarır
Veratok, Serdivan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Veratok, Serdivan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı.
Veratok hangi hizmetleri sağlıyor?Veratok, toplam 107 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Parenteral Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri.
Veratok adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Veratok online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Veratok kurumundan nasıl randevu alabilirim?Veratok tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Veratok kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Veratok aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Veratok hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Veratok nerede?Veratok adresi Bahçelievler Mahallesi Bağlar Caddesi No:101/201 Serdivan şeklindedir.
Serdivan bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Serdivan bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri