Diğer kurumları göster
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Veritas Psikiyatri
Alsancak Mahallesi Şevket Özçelik Sokak No:17/4 Nazlı Apartmanı, Konak 35220
e ...y
Mete bey bu zamana kadar çalıştığım en iyi psikologlardan birisi diyebilirim. Samimiyetle söylüyorum bir çok psikiyatrist psikolog gezdim fakat kendisinin yeri çok ayrı emekleri fazla. Sizi değerli hissetiren ve anlayan biridir. Kendine güvenmeyen kaygılı birisiydim ama şuanda yendim iyi hissediyorum. Çok teşekkür ederim kendisine
nu...n
Ali hocam hayatıma yeni bir bakış açısı kazanmama bir çok sorunumu çözmeme çok iyi bir şekilde yardımcı oldu. Hocamı çok ama çok seviyorum. İşinde çok başaralı bir hocadır. Kesinlikle tavsiye ederim. İyiki varsınız hocam :)
Veritas Psikiyatri, Konak şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Veritas Psikiyatri, Konak şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog, Psikiyatrist.
Veritas Psikiyatri hangi hizmetleri sağlıyor?Veritas Psikiyatri, toplam 62 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Draw A Person, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Hipnoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Veritas Psikiyatri adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Veritas Psikiyatri online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Veritas Psikiyatri kurumundan nasıl randevu alabilirim?Veritas Psikiyatri tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Veritas Psikiyatri kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Veritas Psikiyatri aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Veritas Psikiyatri hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Veritas Psikiyatri nerede?Veritas Psikiyatri adresi Alsancak Mahallesi Şevket Özçelik Sokak No:17/4 Nazlı Apartmanı Konak şeklindedir.
Konak bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Konak bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri