Vivo Nutrition Center Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi
İHSANİYE MAH. FATİH SULTAN MEHMET BLV. 34 B/E/20 Ws Office 1. Kat Nilüfer, Nilüfer 16130

Dyt. İbrahim Yılmaz Zayıflama

Ne yemekten hoslanıp hoslanmadıgımızı sorgulayan, direktifler iceren bir tavır yerine her zaman diyeti sürdürülebilir kılmak için dengeyi kurmaya çalışan, her soruya realist cevaplar veren, güler yüzlü ve motive eden bir diyetisyen İbrahim Bey. Aynı zamanda spor alanı, andülasyon gibi bir çok fırsatı da ayagımıza getiriyor. Ben yaklasık 4 ayda 21 kilo verdim sayesinde. Hayata karsı bakıs acım degisti diyebilirim.

Dyt. İbrahim Yılmaz Sporcu Beslenmesi

İbrahim Bey'i kendim Google'da araştırırken buldum. İyiki de bulmuşum. İlk andan itibaren samimi ve sıcak yaklaşımı beni oldukça rahatlattı. Bir ara odada kahkaha atmaktan konuşamadığımı hatırlıyorum. Ayrıca vucüdum hakkında yaptığı analizler ve hazırladığı diyet programları hem çok faydalı, hem çok keyifliydi. (Normalde yediğimden daha fazla kalorisi olan, gayet lezzetli bir program uyguladık ve 1 haftada yalnızca yağlardan 1 kg verdim, ve en ufak bir kas kaybı yaşamadığım gibi ilave kas edindim.) Yağ yakarken aynı zamanda kas inşa etmenin mümkün olmadığını düşünürdüm ve bu yüzden yıllarca diyet yapmaktan kaçındım. (Göbeği eriteyim derken, üst vücudumda ki kasları da kaybetmeyeyim diye) Fakat İbrahim Bey bu konudaki önyargımı daha ilk haftada kırdı. Hem kilo verip, hem daha atletik ve hacimli görünmenin mümkün olduğuna bizzat şahit oldum. Size tavsiyem, çok alışmayın sohbet etmeye, randevu dışında da gidip kahve içesiniz geliyor. :)

Dyt. İbrahim Yılmaz Ketojenik Diyet

İbrahim Bey’in danışanlarıyla olan pozitif iletişimi ve beslenme konusundaki bilgisi ve tecrübesiyle 16 kilo verdim. Bugüne kadar birçok diyetisyene gittim fakat hiç bir sonuç alamamıştım. İlk defa uzun zamandır görmediğim kiloyu görüyorum. İyiki varsınız İbrahim Bey.

Y
    Dyt. İbrahim Yılmaz Kilo Verme Diyetleri

İçten bir destekle, her ayrıntıyı özenle anlatan bir diyetisyen kendisi. Memnuniyetle tavsiye ederim. Aldığım sonuçlardan da çok memnunum.

Dyt. İbrahim Yılmaz Kilo Verme Diyetleri

Çeşitli kilo verme yöntemlerini denemiş biri olarak aldığım en hızlı ve en etkili sonuç için ( 2 haftada 8 kilo ) tüm Vivo ekibine teşekkür ederim.

Dyt. İbrahim Yılmaz Kilo Verme Diyetleri

Diyet yapmak hic bu kadar keyifli olmamistinkizmadan gerilmeden geldigim guzel bir klinik.cok motive sekilde kilolarimdan kurtulup saglikli beslenmeye basladim tesekkurler sevgiler

C
    Dyt. İbrahim Yılmaz Kilo Verme Diyetleri

1.5 ayı aşkın süredir ibrahim beyle beraber diyet sürecisindeyim bilinen standart diyet listelerinden cok cok ayrı kendize özel ve neyi sevip sevmemenize bağlı olarak bir liste hazırlıyor kilo vermenizin yanında yaşam kaliteniz de cok artıyor böylece diyet size de zorluk haline gelmiyor böylelikle kilo verirken de cok zorlanmıyorsunuz ben 7 haftada 10 kilo verdim ibrahim bey samimyetiyle güler yüzüyle size fazlasıyla motive sağlıyor daha fazla azimlendiriyor brn çok memnum kaldım kesinlikle tavsiye ederim

Dyt. İbrahim Yılmaz Kişiye Özel Diyetler

Disiplinli, Bilgili ve Güleryüzlü . Böbrek hastasıyım. Yaklaşık 2 aydır İbrahim Beye gidiyorum. Böbrek hastasına özel diyet uyguluyor bana. Bana disiplini ve bilgisi ile güven veriyor. Çok da güleryüzlü. Germiyor. İyi ki varsınız.

Ş
    Dyt. İbrahim Yılmaz Randevu

Fazla kilolarından dolayı gidiyorum mükemmel bir süreç ilerliyor. Sağlıklı kilo veriyorum. Mükemmel bir diyetisyen

Y
    Dyt. İbrahim Yılmaz Kontrol Randevusu

Kg verme amaçlı gidiyorum 3 hafta oldu şu ana kadar her şey çok güzel ilerliyor. 10 kg fazlam vardı 6 gitti sıra kalan 4 kg ve yemek yeme alışkanlığını kazanmak