VM Medical Park Gebze
Osman Yılmaz, Mahallesi, İstanbul Cd. No:26, 41400 Gebze/Kocaeli, Gebze 41400
i̇...r
Telefon numarası doğrulandı
Ameliyat olmam gerektiğini öğrenince araştırmalarım sonucunda Feridun Bey'e ameliyat olmaya karar verdim. Çift taraflı kapalı kasık fıtığı ameliyatı oldum. Ne umduysam onu buldum. Herkes gibi bende çok memnun kaldım. Kendisi iyi bir doktor olmanın yanında iyi bir insandır.
K
ka...u
Telefon numarası doğrulandı
5.5 yaşında kızımızın geniz eti ve bademcik küçültme ameliyatını yaptı. Çok ilgiliydi, sabırla detaylı açıklamaları, cana yakınlığı ile durumu sorunsuz atlattık. Elhamdülillah.
Kızım aynı gün taburcu oldu.
VM Medical Park Gebze, Gebze şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?VM Medical Park Gebze, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen VM Medical Park Gebze ile iletişime geçin.
VM Medical Park Gebze hangi hizmetleri sağlıyor?VM Medical Park Gebze, toplam 32 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Diskektomi, Diskografi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Mikrodiskektomi, Nöroonkolojik Cerrahi, Disk Protezi Uygulaması, Mikrocerrahi, Omurga Cerrahisi.
VM Medical Park Gebze adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda VM Medical Park Gebze online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
VM Medical Park Gebze kurumundan nasıl randevu alabilirim?VM Medical Park Gebze tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
VM Medical Park Gebze kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen VM Medical Park Gebze aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar VM Medical Park Gebze hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
VM Medical Park Gebze nerede?VM Medical Park Gebze adresi Osman Yılmaz, Mahallesi, İstanbul Cd. No:26, 41400 Gebze/Kocaeli Gebze şeklindedir.