White Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Talat Paşa Mahallesi Aslan Gazi Cad. No:2/1 (Metrobüs Perpa Durağı), İstanbul 34400

T
    Dt. Emel Hocaoğlu

Burada Emel hanımla tanıştığım için kendimi şanslı hissediyorum. Zira yaptığı işlerden kalitesini anlayabilirsiniz.

Ben kendisine ilk 27.11.2022 günü danışmıştım. Cumartesi günü geç kalmış olmama rağmen beni bekledi ve çok nazik karşıladı, orada zaten gönlümü kazanmıştı.

Aslında rutin kontrol ve ön dişimdeki ufak kırık için gitmiştim, kırık ufak olmasına rağmen o kadar ustaca bir hareketle orayı temizleyip doldurdu ki, kırılmamış haliyle neredeyse hiçbir fark kalmadı. Ön dişler herkes için önemlidir, benim için de öyle.

Sonrasında tedavi planı çıkarttık ve düzenli olarak gitmeye başladım.

Her gidişimde güler yüzünün yanında profesyonel hizmeti hissedebilirsiniz.

Küçüklükten beri sürekli dişimle ilgili problem olduğu için kimin kaliteli kimin kalitesiz olduğunu anlayabiliyorum.

Emel hanım gerçekten işiyle, duruşuyla ve profesyonelliği ile güvenebileceğiniz bir hekim.

Ben çevremdeki tüm insanları elimden geldiğince yönlendiriyorum.

Burayı okuyan ve kafasında soru işaretleri olan kişiler lütfen gidip Emel hanımın kalitesiyle tanışsın. Teşekkürler.

Dt. Emel Hocaoğlu

Emel hanıma teşekkürleri borç bilirim ağzımın içinde bir çok farklı doktorların yapmış olduğu dolgu ve kanal tedavisi var ancak emrl hanımın yapmış olduğu kanal tedavisi uygulanan dişlim bir sanat eseri ana dişimden ayırt dahi edilmiyor.. mükemmel işçilik mğkemmel hizmet çok ama çok memnun kaldım

Dt. Emel Hocaoğlu

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyle sevgiler

Dt. Emel Hocaoğlu Diğer

Uzun yıllardır diş doktoru fobim vardı. Fakat doktorum Emel Hanim in detaylı açıklamalari sayesinde ve elinin hafif olması sayesinde çok rahat bir süreç geçirdim . Diğer diş doktorlarına kalsa bütün dislerim çekilecekti fakat Emel Hanim dişlerimden kurtarabildigini kurtardı ve tedavimi tamamladı. Kendisine çok teşekkür ederim. Kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum. Arkadaşlarımın, aile üyelerimin herhangi bir dis probleminde Emel Hanıma emanet edeceğim.

Dt. Gökhan Kahyaoğlu Diğer

Implant tedavim süresi boyunca;pozitif enerjik ve alanında uzman profosyenel doktorum iyi ki siz