Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHizmetler
Hakkımızda
Biz hocamızın önerilerini dikkate alarak Anadolu Üniversitesi’nin o yılki özel eğitim bölümü mezunlarından Narin AKYILDIZ’ı kadromuza kattık ve kendilerini eğitim koordinatörü ve özel eğitim öğretmeni olarak merkezimizde görevlendirdik. Narin Hanım merkezimizde bu görevine halen devam etmektedir.
YeniGün Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, özel eğitim ve rehabilitasyon hizmetleri alanında İSO 9001:2015 Kalite Belgesi’ne sahip bir kurumdur.
YeniGün Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Akpınar Mahallesi 4. Aycan Sokak No:2, Osmangazi 16160Uzmanlar
YeniGün Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Osmangazi şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?YeniGün Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Osmangazi şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Gelişimi, Dil ve Konuşma Terapisti, Ergoterapist, Fizik Tedavi Uzmanı, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı, Odyolog, Psikolog, Psikolojik Danışman ve Rehber, Aile Danışmanı.
YeniGün Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?YeniGün Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen YeniGün Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile iletişime geçin.
YeniGün Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda YeniGün Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
YeniGün Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?YeniGün Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan YeniGün Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
YeniGün Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla YeniGün Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar YeniGün Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi hakkında ne düşünüyor?YeniGün Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi henüz herhangi bir geri bildirim almadı. Daha önce YeniGün Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi kurumuna gittiyseniz, bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
YeniGün Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi nerede?YeniGün Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi adresi Akpınar Mahallesi 4. Aycan Sokak No:2 Osmangazi şeklindedir.
Osmangazi bölgesindeki Nörolog klinikleri
Osmangazi bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri