Yıldırım 13 Nolu Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi
Hakkımızda
Yıldırım 13 Nolu Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi
Şükraniye Mah. Selamet Sokak No:11, Bursa 16320Uzmanlar
n....
Deniz hanım aile hekimim. Covid pozitif olduğumu öğrendiğim andan itibaren hastalığımı yakından takip etti. Covid ve tedavi ile alakalı telefon görüşmemizde dikkat etmem gereken hususlarla ilgi detaylı bilgilendirdi. Ebeveylerimle yaşadığım için onlar ile olması gereken iletişim için dahi tavsiyelerde bulundu. Mesleki olarak donanımlı, karakter olarak da çok samimi ve yardımsever biri. Kesinlikle Deniz hanım ı seçmenizi tavsiye ediyorum
pı...
Bel ağrım için yıllardır doktor doktor geziyorum, sürekli ağrı kesici veriyorlar başka bir şey demiyorlardı. Allah Deniz hanımdan razı olsun, belime iğne yaptığından beri her gün ilaç içmeme gerek kalmadı. Ailemizden biri gibi oldu, ne zaman gitsek bizi güleryüzle karşılıyor, biz ailecek çok memnunuz.
se...r
Omuz ağrım için doktor hanıma gitmiştim, kendisi ilgiyle dinledi ve muayene etti. Omzuma iğne yapılırsa rahatlayacağımı söyledi, iğne sonrası kolumu hareket ettiremezken bir anda rahatladım. Kendisine çok teşekkür ederim.
Yıldırım 13 Nolu Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi, Bursa şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Yıldırım 13 Nolu Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi, Bursa şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Aile Hekimi, İç Hastalıkları Uzmanı.
Yıldırım 13 Nolu Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Yıldırım 13 Nolu Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Yıldırım 13 Nolu Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi ile iletişime geçin.
Yıldırım 13 Nolu Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Yıldırım 13 Nolu Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yıldırım 13 Nolu Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Yıldırım 13 Nolu Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Yıldırım 13 Nolu Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yıldırım 13 Nolu Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Yıldırım 13 Nolu Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Yıldırım 13 Nolu Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yıldırım 13 Nolu Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi nerede?Yıldırım 13 Nolu Şükraniye Aile Sağlığı Merkezi adresi Şükraniye Mah. Selamet Sokak No:11 Bursa şeklindedir.
Bursa bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Bursa bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri