Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Yeni Batı Mah. 2026. Cad. Batıkent, Yenimahalle 06370Sigortalar
- Diğer (İade)
o.....
Tip 1 diyabetim nedeniyle beni uzun süredir takip eden hocamla ilgili düşüncelerimi paylaşmak isterim. Alanında derin bilgi birikimine sahip ve hastaya yönelik yaklaşımı son derece içten. Özellikle insülin pompası ve sürekli glukoz izlem sistemleri -sensör- gibi diyabet yönetimini kolaylaştıran yenilikçi yöntemler konusunda yüksek uzmanlıkla yönlendirmeler yapıyor. Soru işaretleri veya endişelerimi her seferinde titizlikle dinleyip yol gösteren bir doktor olarak iletişim becerisi ve rehberliğiyle büyük bir güven oluşturdu.
fa...n
Hakan hoca gerekli müdahaleyi yaparak beni kasık fıtığından kurtardı çok başarılı bir ameliyat geçirdin . Çevreme Hakan hocayı tavsiye ediyorum
re...
.SN. Dr. Hasan Hakan Özden Hocamız 81 yaşındaki annemin ayak baş parmaklarının mantardan şekil değiştirmiş tırnaklarını lokal anestezi ile aldı. Muayeneye girmiştik yaşına hürmeten bizi gün verip geri göndermedi.Ayrıca genel cerrahlar küçük operasyonlar olduğu için lütfedip yapmazlar da... Çok bilgili bir hekim cildiye ve ortopedi bile konuya onun kadar hakim değildi. Müdahale odasına geçtik bir kaç dakika içinde ustalıkla operasyonu gerçekleştirdi. Annem bir tane ağrı kesici bile içmedi. Ne ağrı oldu ne acı. Yara da bir kaç günde toparlandı. Ayakkabı gitmekte bile zorlanıyordu.
14 .10.2024 tarihinde Hakan Hocam başarılı bir (Lipom) operasyonu gerçekleştirdi. Şu an çok iyiyim. Teşhis, tedavi ve sonrasında Hakan Hocamın ilgisi, alakası, bilgilendirmeleri ve yönlendirmeleri çok güzeldi. İyi ki varsın Hocam.
y.....
2024 yılı şubat ayında Troid ca tanısı aldım ve ameliyat oldum. Tanı ve tedavi aşamasında baştan sona benim yanımda olup desteğini esirgemeyen doktorum. Dr. Burçak hanım her zaman çok ilgili ve naziksiniz. Alanınızdaki başarılarınızı ilgiyle takip ediyorum .Başarılarınız daim olsun
dö...ç
27 09.2024 tarihinde Cem Gençay'a fıtık ameliyatı oldum. Çok memnun kaldım 2 sene öncesi başka yerde açık safra kesesi ameliyatı olmuştum. Tekrar aynı yerden fıtık oluştu. İlk ameliyatım çok ağır geçmişti ve ameliyattan çok korkuyordum. Bir arkadaş tavsiyesi üzere Cem gencay'a gittim. Hiç korktuğum gibi olmadı ve ameliyat çok başarılı geçti. Çok güzel ilgilendi. Bir hafta hastanede kaldım . Benimle birebir ilgilendi pansumanı dahi yaptı. İşinde ehil pozitif çok ilgili ve bilgili bir doktor. Çok da cana yakın. Genel cerrahlık bir durumunuz olduğunda herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim Döne Kılıç
tu...z
3 Ekim 2024 acilden ultrason , kan , idrar sonucu apandistten şüphelenildi ve Hakan hocama gönderilmiştim.İnsan o kadar çaresiz kalırmış ki karşısına Allah güzel insanlar çıkartırmış. Benim tamda böyle oldu. Anlatımı , yaklaşımı ,psikolojik desteği ve tabiki de işinin erbabı oluşu( ki ben bunu ameliyattan sonra öğrendim) benim açımdan mükemmeldi.Hocamın nezdinde fatma hemşireye ve ameliyathanedeki diğer hemşirelere memnuniyetlerimi bir borç bilirim.
i̇...n
İki hafta önce kasık fıtıgından ameliyat oldum, zaten tavsiye üzerine gitmiştim, genç bir arkadaşımız ama maşallah işinin ehli doktor bey, başarılarının devamını diliyorum.
ya...l
Doktorumuz Can Bey, tek ameliyatla, eşimin anal füstül, apse, hemoroid ve makat çatlağı rahatsızlıklarından kurtardı. Elleriniz dert görmesin inşallah hocam, hastaya bilgilendirici yaklaşımınız ve her sorumuza cevap verme çabanız karşısında da ayrıca size çok çok minnettarız. Başarılı kariyeriniz daim olsun hocam. Eşim şuan çok iyi ve size minnettar hocam.
i̇....
Denk gelinebilecek en harika doktorlardan biri. Bu kadar mütevazı olunur. Babamın göz rahatsızlığı sebebiyle tanıştık Bilkent şehir hastanesi doktoru olarak. İskemik optik nöropati teshisi konuldu. Pınar hanımında iznini alarak baska doktorlara da gösterebilir miyuz dedigimde tabi ki gidin belki benim kaçırdığım bir şey vardır dedi. Ama adan z ye teşhis dogruydu. Her gittigimizde babama olan amca im nasilsin kelimesi bile samimiyetini gösteriyordu. Hala kontrole Pınar hanıma gideriz. Allah razı olsun böyle bir evlat yetistirmis ailesi. Alaninda uzman ilgili bir doktor
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Yenimahalle şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Yenimahalle şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Fizik Tedavi Uzmanı, Dermatolog, Psikiyatrist, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kardiyolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Nörolog, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahı, Radyolog, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Mikrobiyolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Spor Hekimi, Romatolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt.
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 495 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Amniosentez, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Dilatasyon Ve Kürtaj, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler.
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Yeni Batı Mah. 2026. Cad. Batıkent Yenimahalle şeklindedir.
Yenimahalle bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Psikiyatrist klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
Yenimahalle bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri