Hakkımızda
Bu sebeple terapinin de seans odasındaki bir saatten çok daha fazlası olduğunu düşünüyoruz. Psikoterapinin bir ekip işi olduğuna inanarak, değişime yol arkadaşlığı yapıyoruz.
Yılmaz Yol Arkadaşları Danışmanlık
Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi No:66/7, Çankaya 06530Sigortalar
- Diğer (İade)
in...n
Depresyon ve kaygılarla uzun zamandır mücadele eden biriydim. Terapi yolculuğumda, her seansı dikkatle dinleyen, anlayamadığım ya da anlatamadığım noktaları bile anlayabilen bir terapistle karşılaştım. Önerdiği kitaplar ve yönlendirmeleri sayesinde içsel farkındalığım arttı, kendimi tanıma ve sorgulama yetim gelişti. Özellikle zor anlarımda, bana sunduğu anlayış ve samimiyetle güçlü bir terapötik ilişki kurduk. Terapim, hayatımın dönüm noktalarından biri oldu. Bana, içimdeki karanlıkla başa çıkma yollarını gösterdi ve hayata dair yeni perspektifler kazandırdı. Zorlu günleri ardımda bırakmamda yol gösterici olan bu süreç, kendimi daha iyi anlamama yardımcı oldu. Tüm bu katkılarından ötürü süreçten çok memnunum. İyi ki varsınız “Yol Arkadaşları”.
i̇...k
Çift terapisine başladığımızda, bireysel terapiye de ihtiyacım olduğunu düşünerek Betül Hocam ile çalışmalara başladık. Kendimi anlatamayacak kadar yorgun, nereden başlayacağımı bilemeyecek kadar çaresiz ve acılarımı hatırladığımda ağlayamayacak kadar tıkanmıştım. Derdimi tam olarak bile ifade edemezken, Hocam öyle sorular yöneltti ki bana... Eyvah yakalandım hissi, her soruda kaçmaya çalıştığım duygular sardı beni. Kendime bile itiraf etmek istemediğim şeyleri gözüme bakarak anladı. Çok yakından tanıdığımı düşündüğüm bir terim vardı hayatımda; FARKINDALIK. Kendimi farkındalığı çok yüksek bir birey olarak tanımlayabilirdim bu seanslara başlamadan önce. Ancak fark ettiğim her şeyi değiştirebilme ve kabul edebilme gücüne hiç sahip olamamıştım. Bunun nedenlerini ararken kendimi buldum. Kendimi hatırladım. Sorumluluk almayı, sınır çizmeyi ve en önemlisi de kendimi sevmeyi öğrendim. Sizi anlayan, güvenebileceğiniz, iyi analizler yapan Hocamız ile kendinizi bulmanız dileğiyle.
se...r
Eşimle birlikte çift terapisine başladık ve süreç, öncelikle kapsamlı bir dizi psikolojik testle başladı. Abdullah Hoca ve ekibi, bu testlerin sonuçlarına dayanarak bizimle çalışmaya başladı. Önerdiği kitapları okuyarak sorunlarımızı daha net bir şekilde görebildik. Bilimsel ve somut yaklaşımları, bizi rahatlattı ve güvenimizi pekiştirdi; yalnız olmadığımızı hissettik. Seans dışındaki etkinlikler ise hem eğlenceli hem de farkındalığımızı derinleştiren unsurlar oldu. Abdullah Hoca, gerçekten işinde usta bir uzman. Bize yeni ve geniş bir bakış açısı kazandırdı. Sadece sorunları gösterip kenara çekilmek yerine, sürekli yanımızda olarak süreci yakından takip ediyor. Onun rehberliğine büyük bir güven duyduk ve terapinin bize sağladığı faydayı fazlasıyla gördük. İhtiyaç duyan herkese tereddütsüz tavsiye ediyorum.
al....
Eşimle beraber çift olarak gittik. Çatışmalarımızın temelinde yatan sebepleri fark etmemizi sağladı. Bizim bu sebepleri görmemiz için verilen ödevler ve egzersizler hem eğlenceli hem de öğreticiydi. Abdullah Hoca, iyi bir terapist ve ekip olarak sürekli takipte. Yaşadığımız sorunları ve verdiğimiz tepkileri yalnız bize özgüymüş gibi anlatmaya çekinirken herkesin yaşayabildiğini ve hatta üzerine kitaplar yazıldığını gördük… Birbirimizin ihtiyaçlarını ve duygularını daha iyi anlamamızı sağladı. Sorun olarak gördüğümüz şeylerin aslında sonuç olduğunu fark ettik. Görüşmelerdeki yönlendirici sorular sebepler üzerine odaklanmamızı sağladı. Oluşturdukları ortamı, ekip ruhunu, çabalarını görmek, bunun bir parçası olmak insanı mutlu ediyor, iş birliği yapmaya yönlendiriyor. Gitmeseydik birçok şeyin farkına varamayacaktık. İhtiyacı olan herkese tavsiye ediyoruz.
di...
Abdullah hoca ile görüşmeye boşanmaya karar verdiğim eşimin ısrarıyla başlamıştık evliliğim düzelmesede kendimi düzeltirim diyerek çıktık yolculuğumuza klinik ortamı sıcacık kendinizi evinizde hissettiriyorlar kesinlikle hafta içerisinde devamlı iletişimde olunması inanılmaz bi durumdu benim için çünkü daha önce ki psikolog tecrübelerimin hiç birinde böyle bir ilgi görmemiştim. Gerek hafta içi iletişimi gerekse iki hafta da bir yüzyüze sonrasında aynı şekilde online gerçekleşen sohbetlerde kendimi bulmamda evliliğimi kurtarmamda inanılmaz faydalı oldu iyi ki yollarımız kesişti yol uzun ama sizlerle çok güzel iyi ki varsınız
di...ı
Aile terapimizin bireysel kısmında görüşmelerimi Betül Çavumirza hocamla gerçekleştiriyorum ve bu zamana kadarki deneyimlerimden çok farklı, bambaşka ilerliyor her şey. Farkındalığımı o kadar artırdı ki kendisine minnettarım. Bu zamana kadar gittiğim diğer terapilerde sadece anlatıp çıkmış, hiçbir gelişme elde edememiştim. Ancak Betül hocamla kendi hayatıma dışarıdan bakabilmeyi ve kendime şefkat göstermem gerektiğini öğrendim. Haftalık yapılan klinik sohbetlerin de bunda etkisi hiç az değil. Terapi alınamıyorsa, ki maddi olarak da zorlamıyorlar, kesinlikle haftalık psikoloji sohbetlerine katılınmasını öneriyorum. İyi ki varsın, yol arkadaşım Betül Çavumirza!
a....a
Abdullah hocamı araştırmalarım sonucu buldum bir yıldır da seanslarımız devam etmekte. Eşimle olan sorunlarımızı kendine has yaklaşım ve tutumla çözdü. Artık üç ayda bir gidiyoruz ve bizleri gören arkadaşlarımız bizdeki farkı anlıyor. Abdullah hocama ve ekibine minnettarım. Bize o kadar iyi geldi ki herkese tavsiye ederim. Kendim çözerim demeyin kesinlikle işin ehlinden destek alırsanız eviniz huzur kokuyor, çocuklarınıza bilinçli ve sevgi dolu bir ebeveyn oluyorsunuz.
Yıllarca tekrarlayan şekilde benzer hisleri yaşıyor olmama rağmen terapiye başlamam gerektigini anlamamı sağlayan şey, işe başlayışımdı.Yıllardır hissettigim ve beni yoklayan başarısızlık ve tatmin olamama halindeydim.Bu sorunların işe girince çözüleceğini ve mutlu, huzurlu hissedecegimi düşünürdüm.işe girdim ve bu durum değişmeyince yardıma ihtiyacım olduğunu anladım. Sürekli kaygı halindeydim, iş hayatında stresimi yönetmekte zorluk çekiyordum ve iliskilerinde herkesin kafamdakine uygun davranmasını bekliyordumSonra Öznur Hoca banasorular sordu, tanımaya çalıştı. Sorduğu sorular bende yönlendirici etkide oldu. Seans sonrası okumalar ve ödevler ile depresyon ve anksiyeteden kendisinin destegiyle uzaklaştım.Kaygıdüzeyim azaldı.Öznur Hoca hayatımda birçok seyi olumlu yönde değistirmeme ve daha sağlıklı bir düşünce süzgecine geçmeme, duygularımı daha rahat ifade edebilmeme yok açmıştır. Kendisine burdan minnetlerimi iletiyorumP.s. Seanslarımıza devam ediyoruz çünkü bu uzun bir yolculuk.
ya...t
Öznur hocama yaşadığım kaygı sebebiyle başvurdum. Testler yapıldı ilk başta onlar üzerinden gittik, sorulan sorularla kendimi sorgulamayı öğrendim. Daha sağlıklı bir düşünme biçimi edindim. Kitaplar okudum yürüyüşlere çıktım. Kendimi kötü hissettiğimde telefon üzerinden iletişime geçtim kendileriyle beni yalnız bırakmadılar. O kadar sevdim ki kendilerini bende psikoloji okumak istedim hatta bir dönem o derece. Bunun yanı sıra Yol Arkadaşları ekibi çok nazik insanlardan oluşuyor her geldiğimde beni karşılayan gülümseyen çalışanlarıyla huzurlu hissediyordum kendimi.
Abdullah Hoca ile başladığım terapi sürecinde, sürekli geçmişe ve geleceğe dair olumsuz düşünceler içinde kayboluyordum. Kendimi her alanda yetersiz hissediyor, hata yapmaktan korkuyor ve sürekli başkalarının onayına ihtiyaç duyuyordum. Bu kaygılarla başa çıkmakta zorlanıyordum. Terapi sürecinde, Abdullah Hoca’nın rehberliğinde öz farkındalığım arttı ve ruminatif/obsesif düşüncelerin üzerimdeki etkisi azaldı. Yetersizlik inancım yerini güçlü ve zayıf yanlarını kabul eden bir bakış açısına bıraktı. Kendime karşı daha anlayışlı oldum, sosyal ve aile ilişkilerim gelişti. Bilişsel Davranışsal Terapi’nin yanı sıra, farklı yöntemlerle de desteklendim. Sürecin sonunda, daha sakin, kendine güvenen ve hayata daha olumlu bakan biri haline geldim. Abdullah Hoca’nın hem seanslarda hem de dışında sağladığı destek, bu değişimde önemli bir rol oynadı.
Yılmaz Yol Arkadaşları Danışmanlık, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Yılmaz Yol Arkadaşları Danışmanlık, Çankaya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog, Aile Danışmanı, Ergoterapist.
Yılmaz Yol Arkadaşları Danışmanlık hangi hizmetleri sağlıyor?Yılmaz Yol Arkadaşları Danışmanlık, toplam 126 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Çocuk Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi.
Yılmaz Yol Arkadaşları Danışmanlık adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Yılmaz Yol Arkadaşları Danışmanlık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Yılmaz Yol Arkadaşları Danışmanlık kurumundan nasıl randevu alabilirim?Yılmaz Yol Arkadaşları Danışmanlık tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Yılmaz Yol Arkadaşları Danışmanlık kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Yılmaz Yol Arkadaşları Danışmanlık aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Yılmaz Yol Arkadaşları Danışmanlık hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yılmaz Yol Arkadaşları Danışmanlık nerede?Yılmaz Yol Arkadaşları Danışmanlık adresi Aziziye Mahallesi Cinnah Caddesi No:66/7 Çankaya şeklindedir.
Çankaya bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Çankaya bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri