Zonguldak Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Zonguldak Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi
Tepebaşı Mah. Değirmenbaşı Sok.N145, ZonguldakUzmanlar
ay....
Benim oğlumda konuşma bozukluğu var. Bizde Ayşenur hocamla 2ay önce tanıştık ama iyiki tanışmışım diyorum. Çocuğum onu çok sevdi ve katkıları oldukça fazla. Gerçekten işini çok güzel yapıyor. Sadece çocuk için değil aileler için de önerileri çok güzel. Biz oğlumla çok memnunuz. İyiki tanışmışız Ayşenur hocamla.
s....ö
Ayşenur hocam şimdiye kadar karşımıza çıkan en iyi dil konuşma terapistiydi. 5 yaşındaki çocuğumla ilgili dil gelişimindeki gecikmeleri 6 aylık süre içerisinde çözdü. deneyimli eğitimleri, bireysel ilgilenmeleri , iletişimini destekleyici oyunlarıyla terapi sürecini çocuğum sıkılmadan devam ettirdi. Önemli olan sosyal iletişimini de göz ardı etmedi. Terapi sürecinde çocuğum ona çok alıştı ve onu çok sevdi. En sevdiği öğretmeni olarak kalacaktır eminim.
Gebelik düșündüğüm için muayene olmaya gittim beni muayene etmedi folik asit verip gönderdi. Bașka doktora gittim Benim 10 cm ve küçük 2 tane toplam 3 miyomum varmıș acilen ameliyat oldum. Hiç memnun kalmadım.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
be...y
2.hamileliğim de hep Serdar Bey e gittim çok ilgili ve güler yüzlü bir doktor doğumum sezeryanla oldu ilgisi çok iyiydi Allah razı olsun ondan çok teşekkürler ediyorum
du...3
Tüp bebek yaptırdım ve güzel haberi serdar beyden aldım..beta takibinde ikinci testimde biraz düşük olmasına rağmen gayet iyi diyerek motive etti...çok teşekkür ediyorum ve onunla devam ediyorum sevgiler...
Hamilelik sürecimde hastaneye sıkılmadan gittiğim bir doktorum vardı oda Serdar Şen okadar iyiki anlatamam 2prensesiminde haberini kendisinden aldım yanımdaki refakatçılar ve hastanede tanıştıklarımız bile ne kadar iyi bir doktorunuz var keşke bizimde böyle doktorumuz olsa dediler çok çok memnunum hamilelik hikayem bitti ama kendisini ziyaret etmekten asla bıkmam güler yüzlü doktorum herşey için binlerce teşekkürler
Şuan Arif hocanın hastasıyım hamilleliğimin 23.
haftasındıym tavsiye üzerine gittim İyiki tercih etmişim ilgisi alakası güler yüzlülüğü güvenilirliği herşey 10 numara 5 yıldız
me...1
çok iyi birisi çok güzel anı bıraktı bana doğumuda çok güzel olduonun sayesinde çok teşekür ederiz sana
tu...l
Oğlum 8 aylıkken bağırsak düğümlenmesi oldugunu çiğdem hanım teşhis koydu ondan önceki doktorlar boğaz ağrısı diyip geçiştirdi.Allah razı olsun çiğdem hanım dan onun sayesinde kurtuldu oğlum mükemmel bir insan
Zonguldak Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Zonguldak şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Zonguldak Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Zonguldak şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Pratisyen Hekim, Çocuk Cerrahı, İç Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Çocuk Psikiyatristi, Mikrobiyolog, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Patolog.
Zonguldak Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Zonguldak Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, toplam 44 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Alexander Pratik Yetenek Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi.
Zonguldak Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Zonguldak Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Zonguldak Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Zonguldak Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Zonguldak Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Zonguldak Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Zonguldak Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Zonguldak Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zonguldak Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi nerede?Zonguldak Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi adresi Tepebaşı Mah. Değirmenbaşı Sok.N145 Zonguldak şeklindedir.
Zonguldak bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Zonguldak bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri