Meshane kanalımda takılı kalmış böbrek taşımı ameliyatla alarak beni kurtardı. Hiçbir sorunum kalmadı. Gayet başarılı olduğunu düşünüyorum
de...a
saygıdeğer doktorumu çok uğraştırdım ama ilgisine ekibine çok teşekkür ederim Rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin
sa...t
Hocamla bir yakınımın taşla ilgili tedavisi sonucu tanıştım. Tecelli bu aradan bir ay geçmeden aynı rahatsızlıktan dolayı ameliyat oldum. Şunu büyük bir memnuniyetle söyleyebilirim ki, tıp dünyasında böyle insanlardan ne kadar fazla olursa, biz vatandaşlar o kadar rahat ederiz. Tedavimin başlangıcı, ameliyat öncesi ve sonrası, hastanede yattığım süre içerisindeki hastalarıyla olan ilgi ve alakalarından dolayı kendisine teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Yolunuz açık olsun.
Köksal Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Köksal Çelik, Üroloji.
Köksal Çelik adresi nerede?Köksal Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sanayi Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 76 Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Köksal Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Köksal Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Köksal Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Köksal Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Köksal Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Köksal Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Köksal Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.