Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu
Vasküler Cerrahi
Venöz Dupleks Ultrasonografisi
Venöz Yetmezlik Tedavisi
d....k
Bacaklarimda ki hem görsel morluklar,hemde fiziksel agri sikayetlerim nedeni ile arastirmalarim sonucunda Köksal hocami buldum.
10 seans sonucunda varislerde %70 oraninda gözle görünür sekilde iyilesme oldu,tedavim devam ediyor.
Avrupa standartlarinda (hasta doktor iliskisinde,hijenik ve dakiklik)
Isinin ehli bir doktor ,tavsiye ederim.
mü...
Doktor bey bana çok güven verdi. Daha seanslarım bitmeden varis ağrısı şikayetlerim bitti bile. Normalde çok stresli ve acı eşiğim düşük olmasına rağmen Seanslarım doktor muayenesi gibi değil dost muhabbeti gibi geçiyor çok memnunum kendisinden. İyiki varsınız Köksal bey
f....c
İşinin ehli bir doktor,varis ameliyatı olduktan sonra varis problemim tekrarlamadı .şimdi yine tedavim devam ediyor,çok memnunum ,eşiyle beraber güler yüzlü bir şekilde karşılanıyorum.çok ilgililer ,kesinlikle tavsiye ediyorum.
çi...m
Varis tedavisi için gittim iyi sonuçlar alıyorum köksal hocam mükemmel ve ekibi çok tecrübeli tedavi süreci çok başarılı geçiyor iyiki varsınız
ko...m
Güler yüzlü ve çok ilgili teşekür ediyorum tedavi konusunda uzman kılcal damar tedavisi için hiç korku ve şüpe duymadan geleblirsniz
ö.....
Bacaklarımda yüzeysel damar görünümünden rahatsız olduğum için Dr. Köksal bey’e gittim. Ayrıntılı dopler çekiminden sonra gerekli tedavi süreci planlanarak randevu takvimi oluşturuldu.Randevu saatim geldiğinde beklemeden tedavim yapılıyor,bir sonraki randevum mesaj ve sözlü olarak tarafıma iletiliyor. Oldukça hijyen koşullarda tedavim gerçekleşiyor. Sorularım ve kaygılarım ayrıntılı bir şekilde doktor bey tarafından yanıtlanıyor. Özellikle tedavi sürecimde soru işaretim ve kaygım olmadan rahatlıkla tedavimi sürdürüyorum.
Köksal hocama arkadaş tavsiyesi ile ulaştım. Varis şikayeti ile başvurdum. Bacaklarımdaki varis probleminden su an tamamen kurtuldum. Hem kaşınma, yanma gibi sorunlar hem de görsel olarak hiçbir problem kalmadı. Doktorumuza sorduğum her soruda detaylı bilgilendirme yaptı, konusuna çok hakim, güler yüzlü ve hastalarına ailesinden biriymişçesine özen gösteren bir hekim. Kesinlikle çevreme tavsiye ederim, ediyorum da
d.....
Doktorumuza arkadaşlarım vasıtasıyla ulaştım. Doktorumuza varis tedavisi olmuş ve çok memnun kalmış arkadaşlarım vardi.Benim de bacaklarımda yoğun varislerim vardı. Doktorumuzla tedaviye başladık. Güler yüzlü, mütevazi, işini seven ve en iyi şekilde yapan Köksal hocadan çok memnun kaldım. Sayesinde varislerimden kurtuldum. Köksal Dönmez hocamızı varislerinden kurtulmak isteyen herkese tavsiye ediyorum.
ö.....
Köksal Bey ile evimizden biri gibi çok rahatlıkla kendisine gidip geliyorum. Ben hala devam ediyorum varislerimle alakalı bir sıkıntı var lazerle köpük tedavisi uyguluyor bana memnunum. Çok çok iyi bir doktor kendisi.
g....b
Doktor beye varis tedavisi için gittim.Varislerime lazer ve skleroterapi tedavisi uygulandı,sonuçlarından memnunum.Köksal bey de sekreteri de güler yüzlü ve iletişime acik.Tedavi için gelmeyi düşünenler tereddüt etmeden gelebilirler.
Köksal Dönmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Köksal Dönmez, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Köksal Dönmez tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu, Damar Cerrahisi Ameliyatları, Variköz Ven Skleroterapisi, Damar Ameliyatları, Venöz Dupleks Ultrasonografisi, Skleroterapi, Kateter Yerleştirme, Enjeksiyon Im, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Vasküler Cerrahi.
Köksal Dönmez adresi nerede?Köksal Dönmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alsancak Mah. Enver Dündar Başarı Sok. No:2 K:1 D:1 Yörük Apt. İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Köksal Dönmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Köksal Dönmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Köksal Dönmez isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Köksal Dönmez, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Köksal Dönmez hangi dilleri konuşuyor?Köksal Dönmez ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Köksal Dönmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Köksal Dönmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Köksal Dönmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Köksal Dönmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Köksal Dönmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Köksal Dönmez hangi sigortaları kabul ediyor?Köksal Dönmez tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları