Ama(Anti-Mitokondrial Antikor)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
İnsülin Direnci Tedavisi
gö...a
Könül Hocam gerçekten çok güzel yüzlü, iyi kalpli ve çok ilgili bir doktor. Bence Koru Hastanesi'nin en başarılı ve en harika doktoru. Kan tahlili için ona gittim ve benimle çok iyi ilgilendi. İyi ki ona gitmişim ve herkese tavsiye ederim ^^
n....t
Sayın Könül hocama ilk önce annemi götürdüm.O güler yüzü detaylı muayenesi, sorduğumuz sorulara gayet sabırla, bilgisiyle cevap vermesi bizi son derece mutlu etti.
Memnun kaldığımız için daha sonra randevu alıp babamı götürdüm.
Babamda damar tıkanıklığı nabız sorunu v.s hastalıkları olduğunu öğrendik.ilaç tedavisi verdi.3 ay sonra tekrar gideceğiz.
Yani anne ve babama gerek tıbbi bilgisiyle, gerekse göstermiş olduğu yakın ilgi ve anlayışı için çok teşekkür eder.
Tüm hasta yakınlarına tavsiye ederiz.
Hocamın başarılarının devamını dilerim.
i.....
Halsizlik, baş ağrısı, el terlemesi gibi şikayetler ile kendisine gittim. Kısa zamanda zehirli tiroid teşhisi konuldu şuan tedavim iyi yönde ilerlemeye devam ediyor.
me...r
Babaannemin yıllardır düzene girmeyen şekeri ve tansiyonu vardı. Könül hocam sabırla babaannemin tüm şikayetlerini dinledi büyük bir titizlikle muayene etdi ilaçlarını kontrol ederek yeniden kendisi düzenledi takip etdiği süreçte sık sık telefonla whatsapp üzerinden mesaj atarak şeker ve tansiyon değerlerini yakından takip etdi. onun sayesinde babaannemin şekeri tansiyonu düzene girdi. kendisini hem iyi bir hekim hem de gerçekten vicdanlı bir insan olmasından ötürü tebrik ederim saygılarımı iletirim.
ö.....
Könül hocama Eryaman hastanesinde muayene olup memnun kalmıştım. Koru hastanesindeki ilgi ve alakasından da memnun kaldım. Koru hastanesine sırtımdaki ağrı sebebiyle gitmiştim. Hastayı detaylı olarak bilgilendirmesi ve ayrıntılı muayene etmesi çok iyi. Her şey için çok teşekkür ederim.
Hasta
konul hocam şeker ve guatr sıkıntılarımı minimuma indirdi. Teşhisi hızlı tedavisi etkiliydi teşekkürler
tü...
Könül hocama bronşit rahatsızligiyla ilgili ilgili girtim hocam tavsiye ve tedavisi sonucu iyi oldum ayrica könül hocamın
alaka ve güler yüzlü olduğu için çok teşekkür ederim. Kesinlikle tavsiye ederim. Saygılarımla
Konül Hoca ile karşılaşmak kesinlikle en büyük şansımdı. Detaylı muayene yapan, sizi dinleyen ve size gerçekten zaman ayıran, üstüne üstlük derin bir tıp bilgisine sahip bir doktor. Senelerdir bilmediğim kalıtımsal Gilbert Sendromu hastalığımı takip ettiği kan değerlerim ile tanı koyabilen ilk doktor. Bu sayede 23 yaşımda neden safra kesemi aldırmak zorunda kaldığımı, süregelen sıkıntılarım ile nasıl baş edebileceğime dair bilgiler edindim kendisinden. Hangi hastanede çalışıyorsa olursa olsun sırf onun bilgisine ve deneyimine güvendiğim için o hastaneye giderim. Dilerim onun gibi doktorlar çoğalırlar.
ar...z
Annemin idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Bir süredir hasteneye gelip gidiyorduk. Bir türlü rahatsızlığı için sonuç alamamıştık. Fakat Könül Hanımı tanıyana kadar. Annemin tüm hastalıklarının öyküsünü tek tek dinleyerek uyguladığı muayene ve tetkiklerle annem idrar yolu enfeksiyonu ve protein kaçağı sorununu çözdü. Bu kadar sabırla mesleğini yapan dinleyen bir doktor daha görmedim. Bir sorun yaşadığımız da gönül rahatlığıyla gidebileceğimiz tek doktor. Herkese tavsiye ediyorum.
ö ...d
İç hastalığı uzmanı Könül Sardarova'ya babaannemi getirmiştim. Babaannemin zehirli Guatr hastalığı vardı. Birçok doktora gitmemize rağmen iyileşememişti ve tedaviler bir sonuç vermemişti. Ama Könül Hocanın verdiği tedaviden sonra babaannemin şikayetleri tamamen geçti. Hatta kilo almaya başladı. Könül hanımı bana soranlara tavsiye ediyorum. Allah ondan razı olsun.
Konul Sardarova isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Konul Sardarova, İç Hastalıkları. Size Konul Sardarova tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, İç Hastalıkları Randevusu, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Hemoglobin A1c(Hba1c), Enjeksiyon Iv, Enjeksiyon Im, Esd (Sedimantasyon), Subkütan Enjeksiyon, Karaciğer Kan Testleri.
Konul Sardarova adresi nerede?Konul Sardarova şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak, 1450. Sk. No:13, 06510 Çankaya/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Konul Sardarova isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Konul Sardarova online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Konul Sardarova isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Konul Sardarova, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Konul Sardarova hangi dilleri konuşuyor?Konul Sardarova ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Konul Sardarova isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Konul Sardarova bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Konul Sardarova ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Konul Sardarova hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Konul Sardarova hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konul Sardarova hangi sigortaları kabul ediyor?Konul Sardarova tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları