Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik
si...ı
Prof. Dr. sinan arsan ve ekibinde annemiz 23 aralık 2012'de ameliyat oldu. Ameliyat başarılı geçti ancak bizi 5. gün evimiz gönderdiler. malesef ameliyat bölgesinde yoğun enfeksiyon oluştu ancak bu ekiple bağlantıya geçmemize rağmen bizimle yeterli bir düzeyde ilgilenmediler, ve annemiz şu an hala yavuz Selim devlet hastanesinde enfeksiyondan dolayı yatıyor.Polikinikden randevu alıp hastamızı kontrole götürmemiz gerektiğini onun dışında başka hiç bir şey yapamayacaklarını bildirdiler. Hasta şu an yatan hasta durumunda bırakın yürümeyi yatakda oturmakda bile sıkıntı çekiyor ama çok sevgili doktorlarımız ameliyatı yapıp gerisini Allah'a bırakmış durumda.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Koray Ak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Koray Ak, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Koray Ak adresi nerede?Koray Ak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Koray Ak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Koray Ak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Koray Ak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Koray Ak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Koray Ak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Koray Ak hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Koray Ak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul Kalp Ve Damar Cerrahları
Kadıköy Kalp Ve Damar Cerrahları