Op. Dr.
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Koray Çelebi Klinik
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Kalıcı Makyaj
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Koray Çelebi Klinik
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Post-Bariatrik Cerrahi
PRP
PRP Saç Tedavisi
Koray Çelebi Klinik
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Vücut Şekillendirme
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
Koray Çelebi Klinik
2007-2012 yılları arasında mezun olduğu Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Plastik Cerrahi Anabilim dalında uzmanlık eğitimini tamamlıyan Koray Çelebi, çeşitli özel hastanelerde görev yapıp şuan ise, Koray Çelebi Estetik Klinikte hizmet vermektedir.
Dr Koray beye meme protezi ameliyatı oldum. Gerek kendi gerek ekibi ameliyat öncesi sonrası baya ilgili ve samimiydiler aklımda soru işareti bırakmadılar şimdi çok mutluyum ve memnunum güvenle ameliyatınızı olabilirsiniz
b....…
Koray hocama karın yağlarımı aldırma ameliyatı oldum gerek yağmur hanım gerek ameliyat hemşiresi benimle çok ilgilendiler Koray hocam ameliyat sonrası da gereken özeni ve ilgiyi gösterdi başarılarının devamını dilerim .
y ...p
Memnun kaldım Teşekkür ederim sayın koray çelebi hocam göbek yarıya indi bütün göbeği yağlılara tavsiye ederim tam 6 litre yağ alındı göbeğimden teşekkür ederim hocam.
kendisine karın bölgemden yağ aldırmak için gittim ve liposuction ameliyatı oldum, ameliyat sonrası süreçte hiç ilgilenmediler ayrıca ameliyatımdanda istediğim sonucu alamadım
Parmağım kesilmiş ve damarda kopma olmuştu .İnternetten araştırdım ve Koray hocamın numarasına ulaştım. Hemen aradım randevu aldım. Çok doğru bir karar vermişim faydalıda oldu. Bana el cerrahisi lazım idi Koray hocam alanında başarılı bir doktor. Beni ameliyatsız iyileştirdi. Hocama çok teşekkür ederim. Buradan da sevgi ve saygılarımı iletmek isterim. El cerrahisi olarak başarılı bir hekim ve herkese tavsiye ederim.
ö.....
Alanında iyi bir doktor.İyide ilgileniyor. Bir sıkıntı yaşamadık. Omuzumda deride yırtılma vardı. Koray Bey ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyatta bir sıkıntı yaşamadık. Kontrole gidip geliyorum. Hastasıyla güzel ilgilenen bir doktor.
Araştırdım kendisini, daha önceki hastalarının da memnun kaldıklarını öğrendim. Hizmetinden ilgisi ve bilgisinden memnun kaldım. İlgili ve alakalı bir doktor. Herkese tavsiye ederim kendisini.
İsmini duymuştum Koray Bey'in. Doktor tavsiyesi ile gittim kendisine. İlgilenmesi güzeldi. Samimi davranıyor. Ameliyat olmuştum ondan sonra sordular. Sekreteriyle de görüştüm, kendisiyle görüşebildim. Memnundum kendisinden. Yakınlarıma da tavsiye ederim.
Çok memnunuz kendisinden. Mesleğini layıkıyla yerine getiriyor. Her şeyinden çok memnunuz. Uygulamış olduğu tedavi yöntemi ve göstermiş olduğu yakınlık güzeldi. Yara ile ilgili sıkıntılarımız vardı. Yardımcı oldu bize elinden geleni yaptı. Dünya durdukça Koray Bey'de dursun.
Gerçekten iyi ve anlayışlı. İnsanın rahatlatıyor. Benim bir arkadaşımın babası kaza geçirmişti. Direk Koray Bey'e yönlendirdik. Bugün yine karşılaştık ben muayeneye girdim. Daha sonra yönlendirdiğim kişi girdi muayeneye. İnsanı rahatlatıcı bir yapısı var. Gerçekten eli çok hafif benim çene kemiğim kırılmıştı. Çok iyi tedavi etti. Bir hafta içerisinde nerdeyse düzeldim. Sayesinde bu kadar kısa süre içerisinde hem yemek yiyebiliyorum hemde konuşabiliyorum. İşini hakkıyla yapıyor. Allah Koray Bey'den razı olsun. Kendisini bütün hastalara tavsiye ederim.
Koray Çelebi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Koray Çelebi, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, El Cerrahisi. Size Koray Çelebi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Boyun Germe(Kozmetik Cerrahi), Lokal Anestezi, Rinoplasti, Dikiş, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Cilt Estetiği, Vücut Şekillendirme, Dudak Büyütme, Blefaroplasti, Epilasyon.
Koray Çelebi adresi nerede?Koray Çelebi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 15 Temmuz Mah.14842 sok.No:5 Kat:1 Daire:1 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Koray Çelebi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Koray Çelebi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Koray Çelebi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Koray Çelebi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Koray Çelebi hangi dilleri konuşuyor?Koray Çelebi ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Koray Çelebi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Koray Çelebi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Koray Çelebi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Koray Çelebi hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Koray Çelebi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Gaziantep bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra