b....e
Corona döneminde büyük bir burnum vardı ve burnumun üstüne düştüm. İçi kırılmıştı.
Nefes almakta zorluk çekiyordum. CT'ye göre içi tamamen çarpıktı ve burun eti büyüktü.
Hiç pişman olmadım!
Kısa sürede randevu aldım ve 2 dakika içinde oradaydım.
Beni muayene etti ve ne yaptığını, ameliyatta herhangi bir sorun olmadığını söyledi.
Korkum olduğu halde, bana o güveni verdi.İki gün sonra ameliyat için randevu alıp kliniğinde ameliyat oldum.
Kliniğin kendisi çok güzeldi, otel gibi, temiz ve çok güler yüzlü hemşireler ve doktorlar, ameliyattan sonra 5 dakikada bir gelip beni kontrol ettiler.Dr. Koray Cengiz ameliyatımdan sonra yanıma geldi ve ameliyattan bir gün sonra beni taburcu etti.
Evde sprey ve tablet alıp bir hafta sonra tekrar kontrole gitmem gerekti.
Şu anda burnumdan çok memnunum ve bu doktorun beni ameliyat etmesinden dolayı da mutluyum ve mutluyum.
Pek çok iltifat aldım ve insanlar beni kimin ameliyat ettiğini soruyor!
Çok teşekkürler
Dr.Koray Cengiz'i herkese tavsiye ediyorum!!!
k....a
Estetik ameliyat olmak için yüzlerce doktor araştırıp Koray Bey’e karar vermiştim. İyiki de vermişim. El becerisi kesinlikle muhteşem ve ameliyat sonrası da bütün sorularıma gecıktırmeden sureklı sabırla detaylı cevaplar verdi. Ağrım sızım da cok olmadı, burnum da cok cok guzel oldu . 30 yasındayım Keşke daha önce amelıyat olsaymısım bu kadar guzellesecegımı bende tahmın etmıyordum. Ellerinize saglık hocam
eb...n
Tartışmasız ellerine sağlık diyorum hocam. İstenilenin fazlasını insanlara vermekte. Herşeyden önce hasta ile ilişkiler pozitif, el becerisi ve yüz işe ahengi harika. Şiddetle tavsiye edilecek hekim. Ellerine sağlık hocam.
gu...m
Burun ameliyatından istediğim doğallığın yanı sıra ameliyat sonrası bir sıkıntıyla da karşılaşmamaktı altı ay oldu ve çok memnunum hiç bir sağlık sorunum yok ve burnum çok doğal estetik olduğunu söylediğim halde inanmıyorlar
su...i
Üç sene önce tanıştık burun estetik ameliyatımı Koray bey yaptı tek istediğim doğal olsun güzel olsun ve sonuç olarak en iyisini yaptı Koray bey bir burun bu kadar doğal yapılabilirdi bence aradan 3 sene geçmesine rağmen çok memnunum şekil olarakta estetik olduğunu ben söylüyorum karşımdakilere olmamış diyen yok ve çok doğal ve güzel diyenlerin sayısı fazla çok teşekkürler en iyi en doğru hekim Op. Dr. Koray CENGİZ
Koray Cengiz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Koray Cengiz, Kulak Burun Boğaz.
Koray Cengiz adresi nerede?Koray Cengiz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Koray Cengiz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Koray Cengiz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Koray Cengiz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Koray Cengiz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Koray Cengiz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Koray Cengiz hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Koray Cengiz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları