Psk. Koray Demirer
Fakülteler mah Köylüler sk No:20/11, Çankaya, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 14 yaşındaki çocuklar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Merhabalar, 2022 yılında Ankara Üniversitesi psikoloji bölümümden mezun oldum, 2021 yılında psikoterapi enstitüsünde stajımı yaptım, şu anda psikoterapi enstitüsü bünyesinde çalışmaya devam ediyorum. Depresyon, distimi ve travma sonrası stres bozukluğu ve sınav stresi ile başa çıkma alanlarında çalışıyorum. Duygu odaklı terapi ve Psikodrama yöneticiliği eğitimlerimi bitirdikten sonra yüksek lisansıma başladım. Şu anda yüksek lisansıma devam etmekte ve uzmanlığımı almaktayım.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Uzun müdettir erteleme davranışından muzdariptim ve artık bundan bunaldıktan sonra Koray hocamla görüşmeye başladımtan sonra bu durumun bir dikkat eksikliği semptomu olduğunu fark ettim ve artık hayatım daha yolunda devam ediyor. Kendisinden çok memnunum.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

3 yıldır depresyon ve obsesyonum yüzünden psikologlara gitmekteydim, genellikle pek umursamadan teselli verdiklerini hissediyordum, koray bey sıcak yaklaşımı ve beni anlayışıyla ilk seansımızdan itibaren güven verdi. Seanslarımıza 5 aydır devam etmekteyiz ve kendimi şimdiden çok daha iyi hissediyorum, herkese gönül rahatlığıyla önerebileceğim bir psikolog kendisi. Ona ne kadar teşekkür etsem az kalır.

Konum: Online Danışmanlık Online Danışmanlık

Depremden sonraki süreçte çok korku ve kaygılarımla ilgili rahatlatıcı yaklaşımlarda bulunan iyi bir psikologtur