Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Ataşehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Diğer

Dr. Kahveci tarafından dişlerim muayne edildi ve ilgili dolgu yapıldı. Oldukça profesyonel ve ayrıca diş üzerinde çalışma stili hastayı rahatlatan bir şekilde. Mükemmel bir dişçi deneyimi sunan Dr. Kahveciye teşekkür eder ve herkese tavsiye ederim.

Diş hekimim şehir dışında olduğundan kendisine muayene olmak zorunda kaldım malesef..Fakat 32 yaşımda olmama rağmen öyle vahim bir tablo sundu ki bana,psikolojim bozuldu.Ağzımın 70 yaşında görünümünde olduğunu,çok ciddi diş eti problemlerimin olduğunu,ve sıkıntılı dişlerin kurtarılmasının çok zor olduğunu,biraz daha devlet hastanelerinde zaman kaybedersem !tüm dişlerimin çok kısa bir sürede kaybederek takma dişe geçmem gerekeceği teşhisini koydu.Ve kendisinin bu konuda hiçbirşey yapamayacağını söyleyerek,iltihaplı ağrıyan dişime bir ilaç dahi yazmadan,ısrarla oldukça pahalı bir diş hastanesine yönlendirdi?.Hemen akabinde aynı diş röntgenini kendi uzman hekimime mail attığımda bu senaryonun katiyen yanlış olduğunu,tedavi edilebilir sorunlarla karşı karşıya olduğumu öğrendim.Teşhislerinde başarısız aynı zamanda insan psikolojisinden hiç anlamayan bir hekim olmasından ötürü hiç memnun kalmadım.Asla tavsiye etmiyorum.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Kendisinden eylül ayında randevu aldım ve gittim. Bir dişim de dolgu yenileneceğini ve diş temizliği yapılacağını söylerek 16 ekime randevu verdi. 16 ekimde gittim, diş temizliğini yaptı ama doldu yapacağı dişimde apse oluştuğu için işlem yapmadı. kendisine apse için ilaç verip vermeyeceğini sordum. Gerek yok hayır dedi. dün aynı dişimin aniden zonklaması sancıması sonucu acilden doktora gittim. Apsenin uç verdiğini söyleyip bakarken patladı. Doktor Apsenin iltihabın çok geliştiğini, ve artık kemiğin içinden aktığını ve dişimi kaybettiğimi, zamanında neden antibiyotik verilmediği sordu. Kesinlikle önermiyorum. uyguladığı yanlış tedavi, daha doğrusu uygulamadığı tedavi için şimdi bir dişimi çekecekler.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Tek kelimeyle işinin hakkını veren , hastalarının sıkıntısına itina ile yaklaşan , beyefendi bir Dr. Koray kahveci.. Uzun zamandır randevu alamıyorum yer mi değiştirdi acaba? :(

Tek kelimeyle harika bir doktor . Oldukca kibar ve nazik.Isinde tam bir uzman. Tesekkurler Koray bey elleriniz dert gormesin her daim mutlu olun insallah.

İşinde tam bir uzman,nazik,açık ve hastanın anlayacağı bir dille tüm sorularınıza cevap verip sizi aydınlatabiliyor.Hayatım boyunca gördüğüm en iyi diş hekimi,işini hakkıyla yapıyor,ben ve ailem adına TEŞEKKÜRLER..

T

İşinin ehli, hastasını dinleyen, ilgilenen, soru ve sorunlarına yardımcı olan bir beyefendi. Kendisi babamın da dişlerini yaptı o da çok memnun. Koray Kahveci dört dörtlük bir doktor.

Profili düzenle veya yönet