ah...n
polikilinikte tedavi öncesi sorularla tedaviye doğru yaklaşımı uzun yıllar hekimlik tecrübesi ve verdiği ilaç tedavisiyle çok iyi durumdayım. Daha önce bir çok hekime giitim fakat doğru diyet ve ilacın dogru kullanımının bu kadar önemli olabileceğini dr koray köprülüden öğrendim.
Koray Köprülü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Koray Köprülü, İç Hastalıkları.
Koray Köprülü adresi nerede?Koray Köprülü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeniköy Mahallesi 106. Sokak No:11 Döşemealtı
- Hasan Fehmi Boztepe Caddesi No:176 Manavgat
Adresine gitmek zorunda kalmadan Koray Köprülü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Koray Köprülü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Koray Köprülü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Koray Köprülü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Koray Köprülü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Koray Köprülü hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Koray Köprülü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Antalya İç Hastalıkları Uzmanları
Muratpaşa İç Hastalıkları Uzmanları