Hasta
Devlet hastanesinde diş için yorumlardan ötürü çok korkardım ama Koray Bey’in eli çok hafif ve çok titiz. Bana çok yardımcı oldu. Çok ilgiliydi. Dolgu için gittim iğneden korkardım ama hiç hissetmedim diyebilirim. İşini özenle yapan çok güzel bir diş doktoru.
fe...
Ben Ğöztepe de çalışan devlet memuru bir hemşireyim ..Diş doktoru Koray KOŞAR adam gibi adam mesleğime karlı saygı değer veren ve öncelikle senin dişinin herşeyini yapacam diyen mükemmel bir adam dişlerimin tedavisi kanal dan tut çekiminden tut protez kadar tut yapan eli öpülecek adam bem bu Dr hayran kaldım mükemmel bir izmir de yaşadım böyle doktor ğörmedim çevremde ğörmedim sen mükemmel birisin Koray hocam seni çok seviyorum allah ne Murad’ın varsa versin mükemmel birisin hep varol insanların senin ğibi Dr ihtiyaçları var ....
ol...y
20 lik diş çekimi için kendisini ziyaret ettim, çektiği dişim sonrası içeride diş parçaları kaldı, fazlasıyla baştan sağma bir tavrı vardı, işlem sonrası fazlasıyla acı çektim, bir daha kendisine gitmeyi düşünmüyorum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ba...a
Koray Bey gerçekten hem çok güler yüzlü hem de çok pozitif.Diş doktoru fobimi sayesinde yendim.Diş dolgusu için gitmiştim, iğneden cok korkuyordum ama eli o kadar hafif ki iğneyi hissetmedim bile.Gerçekten çok güvenilir, iyi bir doktor.Birkaç ay önce babam dişlerine kaplama yaptırdı ve çok memnun kaldı.Koray hocamıza çok teşekkür ediyoruz.
gü...k
Kesinlikle işinde mükemmel bir doktor. diş doktoru fobimi sayesinde atlattım bir gıdım agrı acı hissetmezmi insan iyiki tanımışım sizi hocam
ru...t
Diş hekimi Koray Koşar hocama protezlerimi yaptırmak için gittim. hastasına güleryüzlü,sevgiyle yaklaşan,canayakın bir hekim diş üzerine rahatsızlığı olan herkese tavsiye ederim.koray hocama, teknisyen duran abiye,ismail abiye herşey için çok teşekkür ederim. başarılarının devamını dilerim.
me...l
çok beyefendi ve kibar bir doktor köprü uygulaması zor olan dişlerimi gayet güzel yaptı kendisine teşekür eder çok kişiye eder ve tavsiye etmişimdir
eb...l
kendisinden çok memnun kaldım.beyefendi saygılı sabırlı bir kişiliğe sahip.keşke her doktor onun gibi olabilse.
Koray Koşar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Koray Koşar, Diş Hekimi.
Koray Koşar adresi nerede?Koray Koşar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mahallesi Fesleğen Sokak No:6 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Koray Koşar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Koray Koşar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Koray Koşar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Koray Koşar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Koray Koşar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Koray Koşar hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Koray Koşar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ataşehir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Diş Hekimleri
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri