Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Endoskopik Cerrahi
Epilepsi Cerrahisi
Kraniotomi
Nöroonkolojik Cerrahi
Stereotaktik Radyocerrahi
Temporal Lop Rezeksiyonu
Ventriküloperitoneal Şant Uygulama
fb...
Hocam eşime gama knife yaptı. Böyle bilgili, nazik, mütevazi doktorlara ihtiyacımız var. Kendisine ne kadar tşk etsek az. Her konuda sürekli yanınıza gelip açıklama yaptı. Gözünüz kapalı ameliyat olabilirsiniz. Artık tek tercihimiz.
en...r
Eşim T.A’nin 2 farklı bölge de bulunan 2. derece glial tümör ameliyatını başarıyla gerçekleştirdi, özellikle hareket bölgesinin tam içinde yer alan ameliyatı hasar bırakmadan eşimi sağlığına kavuşturdu. Allah ondan bin kere razı olsun sihirli ellerine zeval vermesin. İşinin ehli bir doktor, bir gün kendisine yolunuz düşerse hiç başka doktorların beyninizi bulandırmasına fırsat vermeden yakınınızı kendinizi Koray hocama emanet edebilirsiniz.
gö...t
Yaklaşık 1 aydır şiddetli ve geçmek bilmeyen baş ağrısı yaşamaktaydım randevu alıp gittiğimde mr sonucuna göre büyük boyutta araknoid kist tespit edildi hemen ameliyat edilmesi gerektiğini söyledi değerli hocam, bende kendimi toparlayıp olmaya karar verdim şuan sağlığıma kavuştum doktorlarımız var olsun Koray hocanın hangi iyi yönlerini sayayım ki güler yüzlü olmasınımı çok iyi cerrah olmasınımı yatış döneminde hafta sonu demeden sabah 6 da hastalarını kontrole gelmesinimi ve daha sayamayacağım birsürü takdiri hak ediyor Allah bin kere razı olsun ömrü uzun olsun.
Kıymetli Koray hocamız ve kendisinden ilham alan ekibi, annem GT'nin sağ beyin hareket merkezinde bulunan glial tümör ameliyatını %100 başarı ile gerçekleştirerek hiçbir hasar kalmaksızın tümörü hareket merkezinden çıkardılar. Teşhis konulduğu tarihten bugüne, içinde bulunduğumuz yaklaşık 10 aylık tedavi sürecinin başında, hocamız streotaktik biyopsi işlemini başarılı bir şekilde uyguladı. Sonuç doğrultusunda 6 haftalık ışın tedavisi planlandı. Akabinde devam eden ilaç tedavisinin ardından, tümör cerrahi müdahaleye uygun hale geldiği için oldukça isabetli bir kararla ameliyat öneren Koray hocamız tüm bu süreç boyunca bir an olsun bizlerden desteğini, güler yüzünü eksik etmedi, hastalarının moralini oldukça önemseyen değerli hocamız tevazusu ve nezaketiyle; ehil bir hekim, usta bir cerrah olmakla beraber eşsiz bir insandır. Kıymetli hocamız ve ekibi sayesinde, bin şükür ki, hayatına kaldığı yerden eskisi gibi devam eden annem başta olmak üzere tüm ailemiz kendisine minnettarız.
on...
Koray Hocama ve ekibine sonsuz teşekkürler. Akustik Nörinom teşhisi konulduğunda herkes olumsuz yönde konuşmuştu. Ancak Koray hocam kendinden emin bir şekilde bu tümörü Gamma Knife tedavisiyle halledeceğini belirtip içimi rahatlattı. Tedavi sürecimde güler yüzü ve bilgi, donanımıyla kendine güveni sağladı. Gamma knife uygulandı 3 ay sonra kontrole çağırdı. Aksi bir durum olduğunda hemen iletişime geçmeniz için saat kaç olursa olsun aramanız veya yazmanız içinde telefon numarasını verdi. Koray hoca ve ekibine tekrardan sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
i....s
Pr.dr.KORAY ÖZDUMANA ve ekibine,sonsuz tşklmi bildiriyorum.09.01.2023 de oğlumun avm rahatsiźlığı için gamma knife tedavisi uygulandı.başta KORAY hocam olmakla tum ekibiden allah razı olsun.
so...l
Bende bir sağlık çalışanıyım! İstanbuldaki beyin cerrahlarını araştırırken koray hocanın bulunduğu hast şikayetim ile ilgili mail attım hemen dönüş sağladılar çok şaşırdım çünkü biliyorumki çok yoğun çalışıyorlar.maille ulaşmaya çalışan kişiye bile yaklaşımı özeni bu kdr özenli olan dr umuz ve ekibine çokkkk teşk ederim.randevularını düzenleyen görevli sağlık personelinin ilgisine ayrıca teşk ederim.zaten koray hocaya ulaşam çoğu hastalar memnuniyet yorumları yazmışlar.böyle ciddi bi dalda şikayetleri olan hastalarına tüm ekibiyle olan özeni için ben tekrar teşekkür ederim herkese de değerli drumuzu öneririm
es...
Annemin avm rahatsızlığı için gamma knife tedavisini uygulayan Sayın Prof. Dr.Koray Özduman hocam ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İlgisi, disiplini, nezaketi, açıklamaları, yönlendirmeleri , rahatlatıcı konuşmaları, hümanist ve insancıl yaklaşımları takdire şayan.Böylesine bir doktor ve ekibi ile tanışmak büyük bir şans, teşekkürler…
i̇...
Koray hoca mükemmel bi insan bu gün eşimin gammaknife tedavisine başladı ilgi alaka hastane personeli mükemmel koray hocayı herkese tavsiye ederiz eşim çok rahat hiç bi ağrı sızı yan etki hissetmedi
b....r
Sinop'tan İstanbul'a gelerek çok değerli doktorum tarafından beyin tümörüm için 2 kez ameliyat edildim. Bu ameliyatlar sonrası hastanede geçirdiğim süre ve sonrasında tavsiyeleriyle sağlığımda büyük bir ilerleme kaydettik. Böyle iyi bir doktora ulaşabildiğimiz için kendimizi ailece çok şanslı hissediyoruz. Kendisine ve ekibine ne kadar teşekkür etsek az kalır. Bir eğitimci olarak minnettarız. Saygılarımla.
Koray Özduman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Koray Özduman, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Koray Özduman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Nöroonkolojik Cerrahi, Kraniotomi, Stereotaktik Radyocerrahi, Epilepsi Cerrahisi, Temporal Lop Rezeksiyonu, Endoskopik Cerrahi, Ventriküloperitoneal Şant Uygulama, Randevu.
Koray Özduman adresi nerede?Koray Özduman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altunizade Mahallesi Yurtcan Sokak No:1 Üsküdar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Koray Özduman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Koray Özduman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Koray Özduman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Koray Özduman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Koray Özduman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Koray Özduman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Koray Özduman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Koray Özduman hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Koray Özduman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Koray Özduman hangi sigortaları kabul ediyor?Koray Özduman, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Koray Özduman ile iletişime geçmenizi öneririz.
İstanbul Beyin Ve Sinir Cerrahları
Üsküdar bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Üsküdar bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Üsküdar bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Üsküdar bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Üsküdar bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Üsküdar bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Üsküdar bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları