Batıkent Mah. 09067 nolu Sk. No:3A İç kapı no:24 (Trio Terrace ofis ve konutlar,Kahve dünyası üstü), Şehitkamil, Gaziantep
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Kulak Burun Boğaz Randevusu
Batıkent Mah. 09067 nolu Sk. No:3A İç kapı no:24 (Trio Terrace ofis ve konutlar,Kahve dünyası üstü), Gaziantep
Adenoidektomi
Kulak Estetiği
Kulak Temizleme
Kulak Tüpü Takılması
Op. Dr. Koray Tümüklü Muayenehanesi
Küçük Dil Ameliyatı (Uvulektomi)
Larenjektomi
Radyofrekans Uygulamaları
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Op. Dr. Koray Tümüklü Muayenehanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Septum Perforasyon Onarımı
Ses Cerrahisi (Fonocerrahi)
Sinüs Cerrahisi
Sinüzit cerrahisi
Op. Dr. Koray Tümüklü Muayenehanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Timpanostomi Tüpü Uygulanması
Tiroid Cerrahisi
Tonsillektomi
Tükürük Bezi Ameliyatı
Op. Dr. Koray Tümüklü Muayenehanesi
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Yüz Dolgusu
Yüz Gençleştirme
Yüz Gerdirme
Çene Dolgusu
Çene Estetiği
İşitme Testi
f.....
Koray Bey'e sosyal medya yardımıyla ulaştım. Vertigo rahatsızlığım vardı. Son derece ilgili, alanına hakim bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim…
p.....
Yaklaşık 2 hafta önce solunum problemi ve estetik sebeplerle burun ameliyatı oldum. Koray Hocam ameliyat öncesi ve sonrasında her türlü soruma açıklayıcı cevaplar verdi. Şu an iyileşme sürecinde de iyi iletişimi sayesinde oldukça rahatım. Ameliyatın sonuçlarından da memnun kaldım.
g...
Koray Tümüklü Hocayı 3 yıl önce tanıdım. Dalında başarılı bir doktor. Kendisinden çok memnunum, ben vertigo tedavisi görüyorum. Ben Koray Hocamın yanına giderken yürüyemeyecek haldeydim. Birinin koluna girmeden yürüyemiyordum. Şimdi Elhamdülillah çok iyiyim. Güler yüzleriyle, sabırlarıyla bu aşamayı hep birlikte atlattık. Çok şükür. Herkese de tavsiye ediyorum.
ş.....
Yüzme sebebiyle her iki kulakta da tıkanıklık problemi ile gittim ve kulak temizleme işlemi uygulandı. Koray Bey oldukça nazik ve ilgiliydi. Gerekli bütün bilgilendirme ve yönlendirmeleri güzel bir şekilde yaptı. Tedavi süresince bütün ekipten memnun kaldım. Tavsiye ederim.
Ben gayet memnun kaldım. Koray Bey iletişime açık, gayet güler yüzlü ve çok ilgili bir doktordu. Kulaktaki enfeksiyon rahatsızlığından dolayı muayene oldum. 2 defa gittim ikisinde de gayet ilgilendi.
Koray Hoca'ya yaklaşık 2 ay öncesinde ilk muayenemi olmuştum. Gayet başarılı, iyi bir doktor. En son 2 hafta öncesinde muayene oldum ve sorunum çözüldü. Boğaz enfeksiyonundan dolayı gitmiştim. En son genel kontrol ve boğazımla ilgili muayene oldum. Bence alanında 1 numara. Kendisi gerçekten çok iyi bir doktor.
d...
Doktorumuza öneri üzerine ulaştık. Kızımın horlaması sebebiyle gittik. Ameliyat önerdi ve hocam kızımın ameliyatını gerçekleştirdi çok memnun kaldık. Kendisi çok ilgili bir hekim. Çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.
i...
Koray Tümüklü hocamıza Burun estetiği ve daha rahat nefes alabilmek için başvurdum. Çalışma arkadaşlarım tavsiye ettiler. Daha önce septum deviasyon ameliyatı olduğum için ameliyatın biraz zor olduğundan ve olası tüm durumları anlattı. Nitekim ameliyatı oldum. Hem estetik açısından hem de konfor açısından çok memnun kaldım.
m...
Oğlumun kulağındaki rahatsızlık için tavsiye üzerine gittik. Anne karnında kulağına canlı hücre kaçmıştı, açık kulak ameliyatı oldu ve başarılı bir şekilde geçti. Çok ilgili ve işinin ehli bir doktor, biz gayet memnun kaldık. Kesinlikle kulak burun boğazda en iyilerden...
h...
Baş dönmesi şikayetiyle hastaneye gelmiştim. Dahiliye de muayene olup birde KBB de muayene olmak istedim, Koray hocamdan randevu aldık. Muayene sıramı beklerken aniden fenalaştım kendisi hemen yanıma geldi. Manevra yaptırmak istedi ama ben pek iyi değildim. Kusma da olunca yatış verdi. 1 günlük yatıştan sonra manevrayı yaptık. Pozisyonel vertigo teşhisiyle evime döndüm. Tedavi de önerdiği egzersizle ve ilaçlarla her geçen gün daha da iyi oldum. Daha sonra nefes alamama problemiyle ilgili bir rahatsızlığım oldu. Direk kendisine gittim muayenesinden sonra polip olduğunu söyledi. Ancak ameliyat gerekti. Son anda vermiş olduğum bir kararla da rinoplasti olmak istedim. Başarılı geçen bir ameliyatın ardından eski sağlığıma geri döndüm. Eşim ben ve çocuklarım ihtiyaç duyduğumuzda hiç tereddütsüz direk kendisine gidiyoruz. Ailemizin doktoru oldu iyi ki Koray hocamla karşılaşmışız. Yakın çevreme de kendisini tavsiye ediyorum.
Koray Tümüklü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Koray Tümüklü, Kulak Burun Boğaz. Size Koray Tümüklü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Çene Estetiği, Horlama Tedavisi, Kulak Estetiği, Adenoidektomi, Baş ve Boyun Cerrahisi, Burun Estetik Cerrahisi, Larenjektomi, Blefaroplasti, Botoks.
Koray Tümüklü adresi nerede?Koray Tümüklü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Batıkent Mah. 09067 nolu Sk. No:3A İç kapı no:24 (Trio Terrace ofis ve konutlar,Kahve dünyası üstü) Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Koray Tümüklü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Koray Tümüklü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Koray Tümüklü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Koray Tümüklü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Koray Tümüklü hangi dilleri konuşuyor?Koray Tümüklü ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Koray Tümüklü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Koray Tümüklü tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Koray Tümüklü hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Koray Tümüklü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Koray Tümüklü hangi sigortaları kabul ediyor?Koray Tümüklü, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Koray Tümüklü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Gaziantep bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları