Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Kocaeli İzmit Seka Devlet Hastanesi Diğer

3yildir kayinvademin nfeksiyonu olduğunu biliyorduk bircok doktora gittik ama yeterli tedavi yapilmadi.Koray beye tavsiye üzerine tanistik ve iyiki yolumuz kesismis..İlk gittigimizde gerekli tahlileri yapınca teyzemizin enfeksiyonu cok ciddi hemen yatirmaliyiz deyince,detayli anlatimi,ilgisiyle guvende hissettik.. Ameliyatlarımiz,tedavilerimizde hep annemize karsi samimiyeti ozellikle bizi cok mutlu etti...İyiki varsınız Koray hocam iyiki sizinle karşılaştık cok iyi bir doktor en onemlisi cok iyi birisi...

Konum: Kocaeli İzmit Seka Devlet Hastanesi Robot Destekli Ürolojik Prosedürler

Koray hocaya çok teşekkür ediyorum muayenede böbrek te büyüme ve taşın kanalda olduğunu görünce hemen operasyon olman lazım dedi ve ertesi gün oldum allah yolunu açık etsin doktorlarımizi başımızdan eksik etmesin saygılar

Kendisine idrar yolumdaki tas rahatsizligi icin basvuruda bulunmustum. Ameliyat oldum ve onun sayesinde sagligima kavustum. Mesleginde basarili ve insanlara karsi cok anlayisli. Meslek hayatinda basari dileklerimi iletiyorum

Bugün babaannem ile gittik bu doktora , tahlil gostermek için aldığımız numara ile siramizi bekledik, sıra gelince girmemize rağmen, 80yaşında kadına demediğini bırakmadı (sebebi ise sıra babaannemde olmadığını düşünmesi fakat bilgisayardan kontrol edince anladi) onca insanin içinde, farklı sorunlarını iş yerine taşıması hoş değil, yaşlılara hürmet etmeyi öğrenmeli , doktoru tavsiye etmiyorum.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

I

hem doktor hem insan hem adam.onun gibisi az bulunur.kibirsiz tam bir halk çocuğu bilhassa yaşlılara çok özen gösteriyor.verdiği ilaçlar fayda ediyor.kısacası çok başarılı

Profili düzenle veya yönet